Sari la conținut

alealexandra

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    82
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alealexandra

  • Dată Naștere 20.01.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    arad

Vizitatori Recenți Profil

5.332 citiri profil

alealexandra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

43

Reputație

  1. Salutare tuturor! Am în gând să revin în Deva pt câteva zile,...ce ziceți, mă așteptați?!...
  2. Sunt în BM pt câteva zile, program 9-20, nr de tel același, preț/servicii aceleași. Toate bune!
  3. În primul rând că nu am început nimic, nimic cu stângul...2. Dacă prin ce am zis eu pt tine înseamnă obrăznicie..nu mă privește...3. E drept că am câțiva clienți care vin să mă viziteze,informați de pe acest site dar eu mi-am făcut contul aici pentru a citi una alta, pt a râde, a descoperi noutăți etc..deci...4 5 6......Dacă eu insemn obrăznicie...!!!!..e o părere a ta...
  4. Noap...lipseai ce-i drept de la discuție!!!...bine dragă, atunci să curgă părerile și sfaturile, zic. ....eu repet, e loc pt toată lumea, fiecare aveți/avem locul nostru....
  5. Dragilor, nu vreau să vă conving de nimic. Cine,, se riscă'' să mă viziteze bine, cine nu,tot bine. Iar tu justlove...abțineți părerile și sfaturile pt că serviciile mele sau motivele pt care sunt p'aici nu ți se adresează.
  6. Chiar e clar. Să ne vedem fiecare de ale noastre (că e loc pentru toată lumea)și dacă ne vom cunoaște personal om vedea noi care și pe unde vom scoate,, cămeşa''.sau,, cum o scoatem la capăt''citând-o pe justlove. Toate cele bune!
  7. Dragule, dă la buci și şezi blând! \/PACE ȚIE CITITORULE!
  8. Așa cum am spus,nu e locul unde să intram în polemici sau unde să ne aruncăm vorbe ca în mahala, sigur m-ati face praf la capitolul ăsta...da, le spun că pozele sunt reale,mulți spun că mă dezavantajează pozele...draga justlove, nu am făcut niciodată o fază de genul ăla unui client, tu știi despre ce vorbești... și...da, am scris la profil că sunt din Arad, doar n-o să-mi dau și adresa exactă de acasă...dăăă...ce vă mai place să dați din gură pe forum, vă plictisiți tare!!!
  9. Dragilor nu are rost să intram în polemici, nu rezolvăm nimic..Am zis în nenumărate rânduri că nu sunt pozele mele. Ideea e că atunci când ajungi în locația mea nu vei avea surprize neplăcute, mă caracterizează bunul simț, dacă nu îți place ce vei vedea/dacă nu sunt pe placul tău sau nu semăn în proporție de 90% cu cea din poze, ești liber să iei decizia de a nu rămâne,așa va fi bine pt amândoi...da știu, veți spune că pierdeți timpul pe drum,ttelefoane etc...în cazul ăsta..pui mei..toți ne asumăm riscuri inclusiv când pierdem vremea scriind pe acest site. Dacă vreți să citiți mai multe informații despre mine ca escortă cu poze false o puteți face intrând pe Baia Mare ( acolo e un tonic,, ALEXANDRA (în vizită la BM))!! Eu vă urez baftă și toate bune!! Pace, că nu mi-am propus să deranjez pe nimeni ca să nu fiu deranjată.
  10. Salutare! Vreau să anunț faptul că sunt în BM până pe data de 15 februarie, iar programul este un pic modificat din cauza unor probleme personale, voi fi disponibilă începând cu ora 09 până la ora 17. Nr de tel este același ( 0751669299 ).
  11. Salutare! Un an mai bun să avem cu toții! Am revenit în Baia Mare, nr de tel este același(0751669299). Mă puteți suna începând cu ora 09 dimineața până seara la ora 21.
  12. Salutare! Un an mai bun să avem cu toții! Am revenit în Baia Mare, nr de tel este același(0751669299). Mă puteți suna începând cu ora 09 dimineața până seara la ora 21.
  13. Salutare!!! Sigur că dacă va dispărea anunțul voi închide și telefonul, iar asta înseamnă că nu mai sunt în Satu Mare.
  14. ....băiat descurcăreț pisic ăsta...!!!...
×
×
  • Creează nouă...