Sari la conținut

maik_xp

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre maik_xp

  • Dată Naștere 23.12.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    braila

maik_xp's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputație

  1. Am fost si eu la dansa si ma rugat sa nu ii fac recezie ca nu ii plac... Zic doar ca fata stie meserie si isi merita banutii din plin si cu prima ocazie cand mai trec prin galati am sa ii mai fac o vizita scurta. Per ansamblu ii dau un 8.5 ca nota finala.
  2. Fata o arde pe la galati cu 60 numarul total... La braila ii explodeaza pretul
  3. maik_xp

    Morena 0752424156

    Mai esti pe la br? Locatie ai? Ti-as face o fizita maine/poimaine dar numai daca ai loc.
  4. Am fost iar la fata asta pe data de 4 mai. Aceeasi locatie aceeasi fata insa am fost la ea cu gandul de o revansa unde am vrut sa ii arat ca si ea poate fi terminata nu numai noi baietii. Asa ca zis si facut mi-am facut o programare pe la 15 si 15 am aj la ea neam facut comozi zi am inceput actiunea unde a durat undeva la vro 40min cu tot cu ignizarea de dupa. Isi merita bani face un oral impecabil iar la normal sa udat de la mama natura, mia zis ca iam zapacit ovarele si ca na mai simtit de mult asa ceva. Asa ca ii dau un 10 oral 10 notmal si 10 atitudine. La final mia zis ca am fost de nota 10 si eu.
  5. maik_xp

    Morena 0752424156

    Ce tarife ai si in ce interval orar lucrezi?
  6. Si eu am refost la dansa luni pt ca imi era dor de oralul ei dar de data asta cu o finalizare orala. Punctual am ajuns la ea ma intampinat cu zambetul pe buze si ma facut sa ma fac comod. Ma inceput cu un scurt oral din picioare unde mi-a bagat mainile in parul ei si ma indemna sa o infig in juniorul meu apoi ma invitat sa sa ma asej comod in pat si mi sa jucat cu juniorul cu aceleasi gesturi cu limbi la oute apoi sia udat pasarica si sa asezat pe junior si se freca de el fara sa il bage inauntu apoi trecem la vro 3 schimbari depozitie dupa care ma pune deasupra gurii ei si ma pune sa ii pompez juniorul in gurita dupa care ii spun sa ma asez pe spate sa ma termine la ea in guritza nu sa suparat si sa pus pe fapte zis si facut si uite cum si juniorul era gata. Dupa am stat cu ea un pic de vb unde mia aratat noua ei achizitie dar mia zis ca nui place. Eu iam zis sa se imbrace si vazando cum ii sta mai ca ias fi traso iar dar nu venisem pregatit financiar pt doua numere asa ca am convinso sa isi faca poze si sa puna pe site si se pare ca ma ascultat. Ii dau 9.5 la sex 10+ la oral si 10 la atitudine. Deci o voi mai vizita
  7. A fost plecata acasa fata de sarbatori, nu este din oras... sa intors sambata, norocul meu a fost ca am contactato exact cand s-a intors
  8. Daca are copil asta nu inseamna ca poate a nascut natural, si poate ca nu-i place sa stea deasupra la tine, dupa cum am zis se implica doar la cine vrea ea,sau poate esti vrunu din baietii aia de care se fereste de ei sii ii faci recenzii negative, iar ca inaltime nu are mai mult de 1,65 deci fata de mine e mica... Acuma nuj cat consideri u cat poate fi inaltimea mica la tine poate un 1,50 etc.
  9. A fost cineva la fata asta cea reala nu cea din poza... La pozele care le are cu ea acuma pe site ma cam tenteza... Poate primesc si eu un raspuns sa stiu daca sa incercsau nu...
  10. Din cate stiu da lucreaza si in week-end si are program flexibil pana la miezul noptii
  11. Am fost si eu de 2 ori la fata asta odata anu trecut si a doua oara ieri fata meria vizitata e finuta mica de statura tate mici dar bunicele la mangaiat fundulet mic cat sa-l cuprinzi in toata palma iar pasarica mica stramta si umeda mia zis ca doar cu cine ii place si ei se umezeste, ai ce vb cu ea glumeata si de gasca. Cum ziceam mi-am programat ieri o intalnire la ea in jur de ora 12 e undeva pe buzaului vizavii de scoala 2 printre blocuri se ajunge in 5min maxim de la statia de maxeu sta la etajul 1. Am ajuns la ea doar ce revenise in oras am stat de vb la o tigara si neam apucat de treaba incepe un oral bun il alinta pe junior il pupa se joaca bine cu el ii dau un 9+ trecem si la normal incepe ea deasupra se misca bine deasupra apoi am trecut eu si am schimbat vro 3 pozitii iar de fiecare data se umezea singurica, am finalizat in balonas dand la ea pe la spate eu ii dau un 10 si zic ca merita incercata fata si cred ca am sa mai trec pe la ea. Despre locatie e curata pat mare confortabil singurul inconvenient e ca toata casa e invelita in gresie si faianta si ii dau un 9 pt asta iar pozele sunt ale ei,ca pret 150 ora si 100 nr in rest spor la "ciocaneala" in 2016.
  12. Mai stie cineva ceva de fata asta?
  13. Buna ziua. Am fost si eu la Daria o escorta miniona si frumusica foc iar ochisorii superbi n-o puteam privi prra mult in ochii ca ma fura peisajul. Sa va spun cum a inceput era duminica 20 decembre ma gandeam ce cadou sa imi fac de ziua mea si citind aici peforum toate recenziile voastre am hotarat sa o sun, o sun si o intreb daca la 3 e libera mia spus ca are pe cineva pana atunci dar la 3 e libera. Am ajuns la adresa Albina volt cu Hipodrom spre liceul Cerna. Primesc un mesaj de la ea si imi spune ca daca pot sa mai astept caci respectiva persoana nu a fost parolista si nu a ajuns la timp. Ii raspund ca pot astepta si ca astept sa imi dea un semn cand e libera. Se face ora 4 imi da un beep si o sun iau legatura cu ea aflu mai exact cum sa ajung la ea si iata-ma la etajul 2 in fata usii, imi deschide usa, o fata miniona pe tocuri intr-un compleu sexy de se vedea tot prin el. Ma invita in camera de pe stanga,o camera imensa unde patutul ala mare parea prea mic,camera fiind camera unde se petrec actiunile ma intreaba de una de alta fiinca vroia sa intre pe sub pelea mea si ds fca sa ne simtim bine aman2. Ma roaga sa ma intind in pat asta dupa ce mam dezbracat ea avea parul umed proaspat imbaiata si se apuca de alintat juniorul ma pus sa o rrag de par sa o ingig cu capu in junior si sa jucat cu el incat iam zis sa il ia mai usor ca vreau so vad si la restu in actiune la oral ii dau 10 cu plus ca sa jucat si cu outele. Dupa sa urcat pe mine si si-a pus pasatica umeda si fierbinte pe junior si se misca in sus si in jos fara sa il bage inauntru iar un lucru misto, si trecem la actiune mi-a zis sa o strang de sani sa ii sarut sa ii fac tot ce vreau, iar ea la randul ei ma saruta pe gat pe piept cu tentative de muscaturi si iam zis sa nu lase semne am schimbat vro 3 pozitii pana am ajuns la caprita pozitia mea preferata si mi-a zis sa dau in ea fara mila,zis si facut pana mi-am dat drumu in balonas. Apoi am mai stat vro 5min de vorba sa mai aflam cate una cate alta despre noi si am plecat. Una peste alta sau meritat cei 100 ron dati si ora asteptata in plus dar nu din vina ei. Deci eu ii dau 10 pe toate liniile si cu siguranta voi mai trece pe la ea daca va mai ramane pe la noi si de la anu. P.S. m-a rugat sa zic pe site ca sa trecem si nemultumirile cu ocazia asta isi mai imbunatateste atitudinea, insa eu nu am nici o nemultumire. De final va doresc la toti sanatate si sa aveti parte in noul an numai de ciocaneli.
×
×
  • Creează nouă...