Sari la conținut

maximusm75

VIP Member
  • Număr conținut

    1.697
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre maximusm75

  • Dată Naștere 20.10.1973

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj Napoca

Vizitatori Recenți Profil

9.140 citiri profil

maximusm75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

181

Reputație

  1. maximusm75

    Aveți grijă!!!

    :) tu vorbesti de focarele 'declarate' :). in general e valabila: sa ne gandim putin la sanatate .... daca e sa pui asa problema. panica asta....:)
  2. :))) hai ba pizda a se aduna lumea aia de pe grupurile care te sustin. uite a venit coie. prostu suprem. :)))))))) va puteti da muie reciproc. ba labache esti in pana de ide. ai revenit cu dumele expirate de copil cu retard sever. zi-ne ba pizda cate ore de laba ai mai platit? :))) acu te platesti tu pe tine asa-i?:))))))))) iti pui in buzunarul altei haine bani pentru 5 ore de laba? :)))))))) apoi te duci in baie su iti povestesti tie cum ti-ai facut laba:))))))))))))) ba prostu pulii pana una alta tu esti ala ce muit-o! :))) laba la greu! povestitor, la greu. caraus de autogara, asta esti ba pizda. nimeni in proza. zi multumesc ba pizda. nu e greu! nu vezi ca pe langa faptul ca din mila ti-am bagat pula in gura , ca era pustiu pe aici ti-am adus si prostu suprem aici. :)))))))) pizda proasta ce esti. labache. povestitoru. pielea pulii!
  3. ba muiane nu ne zici tu cand plm ai adus vreo informatie utila pe site-ul asta?:) si nu imi da duma aia cu fetele is sclave si trebuie sa se futa pe 30 lei. ba pizda tu nu ai nici o recenzie pe aici. esti un muian care latra. crezand ca ce spune el e ...wow. esti prost ba pizda. misogin ratat.
  4. care specialisti? :) in 4 luni e razboi civil. cum sa 'arestezi' la domiciliu 4 luni? wtf. declar si sustin: IMPOSIBIL! Romania nici macar luna Mai nu isi permite! Eu zic ca maxim Aprilie. adica va mai prelungi starea de ce plm o fi cu inca 2 saptamani. dupa care ....numaram mortii si mergem inainte.
  5. era o pizda din videle. Viorica parca e o chema.presta pe bani. cica s-a lasat. eu din ce stiu e somera. poate acu in vremuri d'astea grele revine. cica o sugea prost. dar a supt-o de la multi.
  6. :))) ba labache tu cand fumezi fluieri?:))))))))))))) eu sunt convins ca si tu te uimesti cat de prost esti:))))))))))) ba pizda nu e rea marfa ce o fumezi! iti da filme supersf:)))))))))) labache fii barbat si multumeste-mi ba pizda. NIMENI nu e interesat de ce aberezi tu! dupa cum vezi sunt singurul care ti-a bagat o pula in gura pe forumul asta deschis de tine:))))))))). tu care esti un semizeu:))))))))))))) prostu pulii. si curcile rad de tine ba pizda infecta! :))))))))))
  7. :))) intrebi ca vrei sa le povestesti ceva? sau pentru 5 sau 6 ore de laba? ori vrei sa le 'manageruiesti' tu ba labache?:)))))))))))))))))) vai pizda ta. e greu sa nu poti povesti cu nimeni despre futut asa-i? P.S. ba labache, de andreiuta ce mai stii? o mai futi 4 ore? tot asa se uda?:)))))))))))))))
  8. :) Oare ati observat ca stie italiana si spaniola?:) numa zic!:)
  9. e taran prost . nu cred ca intelege ce inseamna 'hater'. intreaba-l de ce e taran. poate afli un raspuns. tiristu' asta e un taran ratat care duce lipsa de atentie.
  10. te rog . trei! please! coronafutoi=coaieflocoase a asteptat 11 ani sa futa o curva cu 30 lei. pe Calea Turzii. ma bag si eu la asta cu S-Klasse nou chiar daca asteptam cativa ani. te rog fa sa fie 3! merci!
  11. :)) stiti cum e raia? no asa e si coaie flocoase=haroun=kilopula=coronafutoi. acume in lumea lui. o sa propovaduiasca reducerile de preturi pana acolo incat curvele ne vor plati pe noi , doar sa mergem sa le futem. cu siguranta el stie curve care au redus semnificativ. de fapt l-au platit pe el. dar nu poate spune numele. e ...secret:))))))))). trebuie sa recunoasteti ca omu e psihopat dar...ce ar fi nimfo fara un personaj d'asta? mai ales acum.
  12. :))) b abucifer....te fut in gura pe tine si pe mortii ma-tii. :)) dume d'astea de tirist lasat la vatra pe perioada covid am fumat demult. :))) eu altceva am 'auzit' despre dotarea ta. :))) si te-nteleg cu aceasta frustrare. in rest: ma doare-n pula de tine ba tiristule!
  13. primul adevar spus de ghost! nu uita : fatalau! fatalauuu suprem!
  14. defineste normal. daca normalul esti tu atunci nimeni nu isi doreste sa fie normal. ba fatalaule ti-a sters lacrmile? mi-a zis pisicuts ca ai plans efectiv ca o curva :))). a zis ca o sa ma baneze ca ii e frica sa nu te sinucizi:)))))))). i-am zis sa o faca! :)) a zis ca o face! :)))))))) sterge-ti lacrimile ba ghost, pune-ti scutecu si da-i pe plans! fatalaule!
×
×
  • Creează nouă...