Sari la conținut

shady_boy

Serious Contributor
  • Număr conținut

    285
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre shady_boy

  • Dată Naștere 01.01.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timisoara

Vizitatori Recenți Profil

4.100 citiri profil

shady_boy's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

218

Reputație

  1. Se pare ca motivul plecarii rapide a fost din cauza unor sabotaje cu multiple programari false. Nasol cu mâncătoria asta... ca nu putem sa primim si sa tinem fete faine la noi in TM, din cauza unor asemenea sabotaje care sunt cel mai probabil de la alte fete sau pestisori.
  2. Daca nu ma insel am vazut-o prin zona NextFit Vox - X-city ieri. Daca intr-adevar era ea, are un fund fenomenal si e chiar putin mai draguta decat in poze.
  3. @Akephalos2.1: Tariful de 400 RON este la ora? Stii cumva daca are si la 30 de minute si cati Caragiale ar fi in varianta "scurta"?
  4. Pare interesanta Cosanzeana. Dar 400 RON pentru ce? N-am prea inteles tarifele/serviciile.
  5. @Bianca101 Haide si-n Timisoara, ca-i aproape de Arad 🙃
  6. M-am gandit sa ma rasfat putin si eu chemand-o acum ceva timp acasa pe domnisoara. Ei pare sa-i placa sexul si traieste clipa, insa era cam grabita (trebuia sa se duca sa-si ia copilul). Iar cand simte graba, juniorul meu isi cam pierde din elan si nu mai prea iese ce trebuie. Se vede/simte putin ca e mamica si nu e chiar un fresh teen, dar overall sta bine pe fizic. Pe langa faptul ca a fost cam grabita - ca a intervenit faza cu copilul ei - se mai intinde si la taclale putin cam mult, ramanand pana la urma fara prea mult timp de distractie efectiva din acea ora platita. Am optat pentru o ora cu ON (adica 450 ron). Nu pot sa zic ca a meritat neaparat. Ca optiune mai ieftina, cu un raport ok ca pret calitate ar fi Roxi
  7. Nu lungimea a fost problema. Detaliez chestii tehnice acum: am incercat sa ma termin pe spatele ei si a zis "nu, doar in prezervativ". Am pastrat prezervativul, dar in timp ce o luasem la manual eram cu coaiele pe bucile ei :)) si ea a zis ca n-am voie asa (adica s-o ating cu coaiele pe buci) 😄 Probabil ea vrea sex wireless 👽
  8. Are un corp foarte fain (aproape perfect) iar la fata e simpatica. Deranjant mi s-a parut lipsa de ON si refuzul total de finalizare corporala. De asemenea, a facut multe observatii de lucruri banale care pentru ea erau interzise: de exemplu nu aveam voie sa o ating cu coaiele pe buci 😄 destul de sensibila.
  9. Am chemat-o acum cateva saptamani la mine acasa. Nu-i wow la fata, si nu este slim fit, dar nici grasa nu pot sa zic ca e. Mi-a placut ca e miniona si naturala in atitudine. Dar cel mai mult mi-a placut deepthroat-ul ei. As putea spune ca m-a uimit cum a luat-o pana in gat. Si a mers si un facefuck (dar nu am incercat chiar hardcore). Overall as zice o medie de 8.5, unde la ON ar fi cam 10 tinand cont de cum a luat-o pana-n gat.
  10. Am vazut ca parerile sunt impartite, si m-am dus totusi, banuind ca n-oi fi eu asa pretentios. Dar mi-a fost evident ca e foarte urata la față. N-am ramas decat pentru fundul ei si pentru faptul ca simteam ca trebuie sa ma golesc daca tot am ajuns. Asa ca am pus-o capra si am facut un exercitiu de imaginatie, incercand sa uit fața pe care tocmai ce o vazusem 😁 Sanii presupun ca sunt lasati. Cel mai probabil a vazut recenziile de aici si nu i-a expus deloc. Daca puteti ignora fața urata si sanii lasati, puteti mergeti pentru fund daca se mai intoarce in TM
  11. Nu stiu daca mai e aici, dar am fost acum vreo luna la ea. Mi-a placut ca-i fresh teen, are un fund super fain si ca oralul e f.ok pentru varsta ei. E mai inalta (asta n-a fost neaparat un plus in cazul meu, ca-mi plac mai mult minionele). Ce mi-a displacut ca m-am trezit cu sange de la stop :)) Un alt minus ca a aparut in mic tarif surpriza de 50 ron pentru ceva extra (pentru finalizare corporala parca).
  12. Hmm... 350 ron finalizarea plus extra-uri contracost. Au crescut asa mult salariile peste noapte?
  13. Corect, ceea ce recomanzi tu e foarte ok. Si aici pot sa mentionez si eu despre o vizita la "Raimonda". In cazul ei am fost tolerant si la momentul respectiv m-am abtinut sa-i las un review, dar atitudinea ei cu mine n-a fost deloc ok. Am fost la ea si atunci cand am platit (inainte de actiune) i-am zis c-as incerca si un AP. I-am dat banii si pentru AP, insa din diverse motive (cauze comune, dar sa zicem ca mai mult din cauza ca am avut eu un turn-off)... acel AP nu a mai avut loc, adica mai concret nicio penetrare anala. La plecare am incercat sa accentuez acest aspect intr-un mod cat se poate de frumos si pe un ton foarte civilizat, adica sa-i reamintesc ca nu s-a intamplat AP si ca am ramas cu 100 RON dati pentru un serviciu care n-a avut loc. Iar ea: "n-am returnat niciodata banii, asa ca nici tie nu o sa ti-i returnez!". Am facut tot posibilul sa-mi pastrez calmul si sa ii explic de vreo 5 ori formuland cat mai pe intelesul ei, cat mai respectuos, si in asa fel incat sa ajunga si la ea logica. Aproape ca mai aveam putin sa cersesc sa-mi dea banii pe AP-ul care n-a fost sa fie. Pana la urma mi-a returnat totusi banii, tocmai de aceea am fost tolerant si nu am mai scris review-ul. Insa vreau sa sublinez ca o atitudine de genul, cu un om care nu-si poate pastra calmul, cu un om care e mai violent din fire, care mai are si o zi proasta si poate si ceva probleme psihice... poate duce la asemenea tragedii. Nu stiu concret ce s-a intamplat in acel caz, iar @Anisia10 mentioneaza ca acel nebun n-a fost niciodata la ea anterior. Nu ii iau apararea unui bolnav psihic, insa tind sa cred ca totusi a fost la ea inainte de tragedie, altfel nu cred ca s-ar fi dus la ea cu un ciocan. Exact cum ziceai tu @tomson "si cine stie unu tratat cu scarba a luat o razna" Și din nou de acord cu tine @tomson, ca asta e un exemplu clar unde se vede lipsa de utilitate a peștilor, și asa cum ai zis: "pestele nici macar nu a putut sa intervina ca dovada cat e de util" Concluzii: - Faptul ca ai un pește in balcon (sau oriunde) nu te face imuna la reactia exagerata a unor nebuni cauzata de scarba cu care sunt tratati; - Fetele ar trebui in general sa aiba o atitudine prin care sa previna si sa evite conflicte; - Acest caz evidentiaza mai mult riscurile la care fetele se expun. ("E o lume nebuna, nebuna de tot"). Pe multe le va pune pe ganduri, iar unele poate chiar se vor lasa de meserie si se vor apuca de un job normal.
×
×
  • Creează nouă...