Sari la conținut

alex.manelistu

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alex.manelistu

  • Dată Naștere 04.05.1988

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati

alex.manelistu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Stiu ca in momentul asta te simti in siguranta deplina in spatele monitorului. Fa-mi bucuria sa te fac sa faci parte din urmatorul meu proiect si sa devii unul dintre putinii privilegiati pentru carea realitatea virtuala se transforma în realitate cat ai zice "peste".
  2. Si pentru ca stiu ca esti redus mintal tin sa iti si aduc la cunostinta modul prin care am de gand sa iti aflu identitatea. In cazul in care actiunile tale se vor rasfrange in mod negativ asupra fetei, restul fetelor pe care le-ai vizitat vor fi dispuse sa ma ajute sa te cunosc mai bine, fie din binevointa fie contra unor sume de bani. Si daca dupa ce aflu cine esti nu reusesc sa gasesc poze sau filmari cu tine, voi incerca sa imi readuc aminte photoshop. Si daca nu voi reusi sa imi aduc aminte, poze cu fata ta si cu review-urile pe care le-ai lasat aici, lipite pe unde iti faci tu veacul, locuinta personala, bloc, servici, internet, vor fi de ajuns.
  3. Spre exemplu, exista posibilitatea ca eu, daca o să consider că ai mers prea departe cu actiunile pe care le intreprinzi, sa imi creez o proprie vendeta din a te identifica si a aduce la cunostinta vecinilor si prietenilor tai modul in care iti petreci timpul liber (cu poze).
  4. Te incadrezi in tipologia retardatului capabil sa distruga vieti. Gandeste insa de două ori inainte si asigura-te ca actiunile tale sclerotice nu vor avea niciun impact negativ asupra fetei, cu care din cate am inteles eu nu ai nimic grav de impartit.
  5. Nu inteleg ce legatua are presupusul peste al fetei cu proprietara apartamentului.
  6. Bun si nu-i faci rau si fetei prin vendeta asta a ta personala si retardata?
×
×
  • Creează nouă...