Sari la conținut

popescu george

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre popescu george

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

popescu george's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. Normal...Am sunat la Nr si mi a răspuns o doamna obosită. Mi a spus că mă sună de pe alt numar că e la baie.M a sunat altcineva, doamna din poze. M a ghidat sa ajung la adresă și bineînțeles că n am stat că era un fum de nu te vedeai. Doamna avea probleme nasoale la gura, dinți stricați, lipsa, și partea de sus a maxilarului era umflata..vizibil rău. Mi a creat o imagine de groaza, mi am cerut scuze și am plecat..
  2. publi24 1 / 5 Buna eu sunt alina Bucuresti, Sector 6 Valabil din 04.04.2018 21:15:00 Repostat automat Descrierebruneta 30 ani cu experienta masaj de relaxare de toate tipurile intr-un ambient placut. la numai 50 iti ofer o sedinta de masaj cu limite extinse si alte fantezii. discretie maxima. poze 100 reale. militari metrou pacii. Fugiți cat puteți... Am fost la duduia, nu este ce spune un anunț.. Pozele sunt reale da are probleme la gura .. săracă.. Pozele sunt în anunț...
  3. E o nenorocită. Solicita cod de încărcare pe publi24 și trage teapa..nu puneți botul..
  4. Mie sincer chiar mi-au plăcut! Fata și-a făcut treaba și n-a fost nicio secundă cu nasul pe sus sau să facă alte figuri. Pozele sa știi că nu sunt reușite.... Știi la ce mă refer ...
  5. Buna ziua! Am sunat si am facut programare, sâmbătă la prânz. Fata punctuala și ff amabilă. Locația lângă ADP Calea Vitan, curată și cocheta. Pozele sunt reale și pot să vă spun că arata mai bine in realitate decat in poze. Am schimbat cate cuvinte, iar apoi a trecut la un oral de vis. După am trecut la un 69 super după care iar oral cu finalizare pe sâni. După duș, stat un pic de vorbă, apoi iar la acțiune cu un oral incitant și apoi normal cu finalizare in balonaș. Sâni micuți dar interesanți, fund bombat. 1.65 inaltine, 50-60 kg. Note: Fata: 9 Oral: 10 Normal: 10 Anal: nu face Eu unul o să mai trec pe la ea. Halatul: 120 lei pentru o ora.
  6. Promit că voi face o postare in regula.
  7. Știu că n-am postat regulamentar. Îmi cer scuze...a fost din viteza și eram și pe telefon. Dacă vreți să mă credeți bine...dacă nu...nu..
  8. Am fost la ea... A fost super . Locație curată și discreta. Domnișoara foarte atentă și implicată. Recomand.
  9. Sarut mana, scumpa doamna! Abia astept sa fac o programare, sa vin sa ma tratez la tine! Esti cea mai tare de pe-aici! Felicitari...nu baga in seama rautacismele!!! Esti nr.1!!!!
×
×
  • Creează nouă...