Sari la conținut

fyshy

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre fyshy

  • Dată Naștere 09.10.1994

Informatii Personale

  • Sex
    Cuplu
  • Oras:
    alba

fyshy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. Unde le tot gasiti la Bucov? Am tot fost pe acolo... dar nu am vazut pe nimeni...! Ceva indicatii de orientare?
  2. Am incercat de mai multe ori sa dau de fatuca asta.... dar fara succes. Crezi ca poti cere acordul ei pt nr de telefon si sa il impartasesti cu noi? Sta cumva la centrala electrica de pe soseaua Ploiesti-Buftea?
  3. Ieri intre 11:30 si 15:00 doua dameze la iesirea din Cartier Vest spre Buftea...chiar la intersectia cu centrala electrica. Una mai plinuta si una slim, nu pareau sa fie de etnie. Nu am putut opri. In general mai sta alta dameza...de etnie care cere 30 ron op/on si/sau 30 ron np. Are un zambet ca filmele de groaza... dar cine vrea sa se incumete..."succesuri".
  4. Am fost si eu la domnisoara in cauza...! Locatia este in Baraolt, o garsoniera mica, plina de fum de tigara. Cand am iesit de acolo imi miroseau hainele ca si cum as fi iesit dintr-o bodega unde se aduna "baietii" la o pufoaica, un sapun lichid la baie, un prosop mic care deja era ud si murdar (probabil folosit), GFE??? "dezbraca-te si da-mi banii!, hai!, eu nu ma dezbrac de tot ca mi-e frig si nu am chef sa racesc ptr tine! Mai ai? mai stai peste, ca sa stiu ce zic la urmatorul?, pa!". Nu cred ca au fost mai multe cuvinte. Fata este asa ca in poze(cel putin de la cur in jos...ca mai sus...era imbracata), de etnie, cultura tipica celor de etnie, destul de "ca din topor", si dezinteresata total...! Note: Locatie: 3 (1 ptr sapun, 1 ptr ca avea un pat care desi era vai de el, nu scartaia si 1 din oficiu) Oral: 4 (parca tragea de dopurile de la sampanie fara nici o implicare, o... ceva acolo sa zici ca e un oral! Daca o bagai intr-o sticla de lapte din anii '80 ...cred ca te simteai mai bine) Normal: 5 e destul de stramta la inceput... Anal: nu am mai apucat ca deja incercam sa termin cat mai repede si sa plec de acolo Pret: 60 Ron (bani pe care ii dai pe 2 finalizari la una de pe strada care arata mult mai bine si chiar ai o placere cand iti face un oral sau te bagi la normal)
  5. Cred ca si cele de acasa pot fi riscante...! La cate partenere le-ai facut controlul?
  6. App..oralul neprotejat, finalizare orala..
  7. Salutare! Aseara la intrarea in Sinaia, 3 fete dintre care una mai miniona la vreo 19-20 ani (celelalte 2: una mai inalta si plinuta, alta de aceeasi inaltime cu cea testata dar nu se vede noaptea). Fata a spus ca e din Campina, in fiecare seara dupa ora 8 in parcarea de camioane. Oprit sa iau un suc de la magazin, m-a intrebat daca vreau ceva, oferta 40 oral, 50 normal. Luat un oral, fata e putin cam stangace dar asculta ce ii spui, are niste sani mari si rotunzi fara sa fie lasati...e subtirica si stie sa il ascunda pe ala micu'. Oral: 8 Aspect: 8 (are nasul cam mare...dar nu se incurca in el la oral, insa sanii sunt superbi) Locatie: masina ....fiecare isi da nota dupa masina care o are Cadou: 40 ron Timp: 25-30 min (inclus nadragii jos si dezbracat fata pana la jumatate ~5 min) GFE: 8 (este deschisa si poti vb cu ea...nu este o stralucire in inteligenta dar orice o intrebi iti raspunde si pare sa fie sincera), este politicoasa si nu te grabeste Alte info: are telefon insa am uitat sa cer nr... Sper ca am cuprins tot ce era necesar...
×
×
  • Creează nouă...