Sari la conținut

cipcirip

Serious Contributor
  • Număr conținut

    220
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    4

cipcirip a câștigat ziua ultima dată pe Martie 24 2013

cipcirip a avut cel mai apreciat conținut!

Despre cipcirip

Informatii Personale

  • Sex
    Male

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

cipcirip's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

484

Reputație

  1. Salut, in urma cu vreo 4-5 saptamani am avut un contact sexual oral neprotejat "in deplasare". De cateva zile, sotia mea acuza ceva mancarimi in zona intima. Eu, aparent, nu am simptome altele decat ... nu va imaginati, o teroare teribila sa nu se confirme ceva BTS. Ori in fac filme, ori am si eu ceva secretie alba pe lenjerie. Intrebarea mea este, care sunteti patiti, cum ati iesit dintr-o situatie de genul acesta? V-as ruga sa nu rasuciti cutitul, da, stiu, iresponsabil, inconstient etc. Dar chiar am nevoie de ajutor. Daca exista vreun medic pe aici care e dispus sa ma ajute cu un diagnostic estimativ si cu o reteta recomandata in cuplu pe motiv de "infectie urinara severa" sau mai stiu eu ce, as aprecia. Las o adresa de email: [email protected] Multumesc anticipat!
  2. ... cand esti mare numa' te joci ! :slap2
  3. Am vizitat-o aseara, in urma unor schimburi de replici via WhatsApp. Mi-a parut politicoasa de la bun inceput si simpatica datorita micilor diferente de nuanta si sens ale cuvintelor folosite. Actiunea nu vreau s-o detaliez mult, dar ceea ce vreau sa mentionez este ca, pe alocuri, am simtit ca facem dragoste, nu sex. Eu m-am simtit bine si m-as bucura sa stiu ca si pentru ea a fost la fel. Sunt sigur ca la urmatoarele eventuale intalniri va fi si mai bine, trecand peste momentele de timiditate si retinere. Nici eu nu am fost in cea mai buna forma, venind dupa o zi de munca si cateva zgaltaieli violente la karting. Oboseala si prezervativul sunt dusmanii erectiei mele. ) In fine, una peste alta, eu as reveni cu placere si curiozitate. Note: Locatia: 9 Alina: 10, dpmdv este una din cele mai frumoase femei cu care am avut "de-a face" GFE: 8, putin retinuta pentru prima oara, iar sarutul nu e chiar FK Oral: 9 Normal: 9, dar si din cauza mea :-P Igiena:10 Multumesc !
  4. Salut, Chiar n-am inteles "atacul" de mai sus si nu ma pot abtine sa intervin. Omul nu facuse nicio greseala grava in prima postare, in afara de omiterea semnelor de punctuatie. In schimb, tu ai greseli de toate felurile si in fiecare propozitie. Sa-mi fie cu iertare, acesta nu este un atac, dar hai sa ne vedem barna din ochiul nostru mai intai.
  5. citeste mai atent ! prezenta flocilor, dpmdv nu inseama lipsa de igiena, din contra, mi-ar placea sa avem o escorta tanara hairy
  6. Am vizitat-o anul trecut parca in Brasov, nu mai retin daca i-am facut recenzie. Am incercat si anal, dar s-a facut de... rahat si mi-a pierit tot cheful. Locatie: 6 Aspect: 6, recomand pentru amatorii de hairy, piata fiind slaba GFE: 6 Igiena: 4 Oral: 6 Normal: 6 Anal: 4 Medie: 5,3 Pret: 100 cred Recomandare: NU
  7. cipcirip

    Doamna matura

    Pai si de cand intre 35-40 de ani inseamna a fi "batrana" ? Intreb doar, nu te supara tare.
  8. Buna, Elizabeth, o adresa de email ai te rog ?
×
×
  • Creează nouă...