Sari la conținut

larisssa

Neverificata
  • Număr conținut

    4.781
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre larisssa

  • Dată Naștere 14.07.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Escorta
  • Oras:
    Constanța și oriunde ma duce valul :)
  • Disponibilitate
    Disponibila

Informatii de Contact

  • Telefon:
    0768601405

Vizitatori Recenți Profil

132.985 citiri profil

larisssa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Well Followed Rare

Recent Badges

8,9k

Reputație

1

Community Answers

  1. @gabr1elmamă, eu am postat cât am avut contul rosu. A expirat, îl mai plătesc când oi avea nevoie. Ca doar nu sunt tâmpită sa îl reînnoiesc lunar când la mine e posibil sa treacă și doua luni fără sa activez pe undeva.
  2. Tocmai am ajuns la cazare, care din garsoniera s-a transformat in ceva ce seamănă a pensiune. Help! Altceva disponibil atât de repede pe Olx, Publi&co nu am găsit.
  3. Ajung la voi weekendul următor. Pana atunci nu răspund mesajelor pe WhatsApp, chiar dacă le citesc. Oricum, e complet aiurea sa trimiți mesaj pentru o programare "azi, acum" când eu nu mai sunt de doua săptămâni în Craiova. Sau sa începi mesajul cu "mai ești în Craiova?" Spor să aveți!
  4. Am fost anunțată destul de târziu ca se eliberează locația și pot veni și pana sa iau bilet nu au mai fost locuri. Și oricât de drag mi-ar fi Bacăul, nu risc sa vin in picioare pe tren.
  5. Va e dor de mine? Vin mâine și poimâine. Spor!
  6. Voi fi disponibila sâmbăta și duminica(sâmbăta de pe la prânz). Toate cum le știți, prefer WhatsApp cel puțin pana sâmbătă.
  7. Hai bună ziua! Week-end-ul asta voi fi în Constanța. Pana atunci, ne scriem pe wts. Spor!
  8. Hello Craiova! Gata, asta mi-a fost vizita, sunt luata pentru tot restul zilei. Mulțumesc tuturor, ne revedem curând!
  9. Motto-ul zilei: nici muia nu mai e ce-a fost!
  10. De ce sa vin și în Vâlcea? De supt nu știu sa o sug, trebe sa ma învețe Nea Caisa ala de mai sus, de ars va ard, plina de vrăjeală sunt... Vai de capul meu. Și de al vostru. Acum serios vorbind, chiar m-au enervat rahaturile astea de discuții. Eu în general am o problema cu neasumarea și una și mai mare cu ala de nu e destul dacă nu e și fudul. Și cum plm oamenii care m-au vizitat zic de bine și în recenzii și in divergentele astea, iar câte un Pulica Frânaru no name, no history se umfla în pene și zice "Gata, mah, am găsit unde sa ma dau cocoș".
  11. Pai pentru binele și liniștea ta am făcut-o. Acum, nu ai nimic de pierdut dpdv financiar dacă nemernica de mine se răzgândește și îți refuza a doua finalizare. 🙄
  12. Ce-ai mah? Ce casti gurile la mine? Am rezolvat neliniștile dnului de mai sus.
  13. Tarifele se vor modifica astfel: 200 RON/fin și 400 RON/h. Problem solved!
  14. Imi cer scuze ptr tag-ul de mai devreme, dar voiam sa ma asigur ca înțelege geniul ala ce încerc sa spun. Ești prea mișto ca om ca macar să îți fi trecut vag prin cap ca recenzia ta va stârni atâtea discuții, dar hey! welcome to my world, unde toți sunt atotștiutori și atoatevazatori. Unu' ma supune la teste (teoretice)și testari(practice)de supt, astalalt vine și zice ca după 8 ani de prostituție și probabil, peste 1000 de recenzii în vreo 15 orase doar vrăjeala e de capul meu.... Mai lipsește unul sa zica și ca tu ai omis niște detalii și, de fapt, cu totul altfel au stat lucrurile. @extraterestru78 zi și tu dacă e corect! Eu vrut sa ma schimb, sa fiu o real lady, sa dracu sa ma ia....da' nu ma lasă, mah, lumea ieste răi! Uite cum ma provoacă sa fiu recalcitranta.
×
×
  • Creează nouă...