Sari la conținut

ciccix991

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ciccix991

  • Dată Naștere 26.11.1996

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    rome

ciccix991's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Buna seara, nu stiam ca situl asta a devenit un curs de romana. Nu am uitat de tara unde ma-m nascut si nu a fost in intentia mea sa imi bat joc de limba ea, avand in vedere ca nu am avut ocazia sa invat la scoala aici. Daca aduc asemenea deranj voi pune intrebare in limba engleza si voi astepta un raspuns de asemenea. P.S. Imi dau seama ca chiar si cu acest mesaj am facut greseli si îmi cer scuze.
  2. Buna tuturor, stiu ca redeschid o sectiune cam veche, dar avand in vedere ca sunt venti in vacanza in Romania dupa cativa ani, asi dori mai multe informative de stare acestuia centru (pe fb pare a fi inca activa): in particolar de servicile si extra daca sunt acceptate? Ps. Acu 2 ani in urma am trecut de do a ori si alesesem o fata roscata draguta, dar non voiam sa fiu prea nepoliticos cu ceneri mai particulari. Va multumesc de inainte draghi colegii.
  3. Buna tuturor, stiu ca redeschid o sectiune cam veche, dar avand in vedere ca sunt venti in vacanza in Romania dupa cativa ani, asi dori mai multe informative de stare acestuia centru (pe fb pare a fi inca activa): in particolar de servicile si extra daca sunt acceptate? Ps. Acu 2 ani in urma am trecut de do a ori si alesesem o fata roscata draguta, dar non voiam sa fiu prea nepoliticos cu ceneri mai particulari. Va multumescde inainte draghi colegii.✌
  4. ciccix991

    Madalina

    Doamna e aceasi in mai multe anunturi cu numele lora, mona, madalina si altele... Va puteti da seama dupa canapeaua de-n in poze si dupa inel. Infine am fost la doamna: ca fisic arata bine(de pustoica) 1,60 sani potribiti, cur bombat dar numai cat se cuvine (nici prea gras sau slab).Locatia: undeva langa Kouffland. Prestatie de nota 9 la normal+oral (lung si intens al doilea). Ca preturi:80 norm; 100 oral+norm; 200/ora. Asi sfatuio la celor care le plac astea mai micute la inaltime.
  5. Stie cineva daca sunt disponibile fete frumoase pentru revelion care presteaza out call.... sau chear la ele? Bine inteles bacsisu e de asemeanea.
  6. Nu mi se pare frumos sa cer prin telefon... iar dubiul meu este, sa cer innainte sa aleg fata, sau dupa in privat?
  7. Curiositate in afara de masaj fetele,presteaza si alte serviciurii extra...?
  8. Am si poze de pe un site faimos...
  9. Buna dragi colegi futaciosi, ieri aflundume in focsani pentru relaxa si avand in vedere caldura de afara, am otarat sa fac o vizitei acestai doamna care, din cat am putut sa vad, este inca putin ne recensata. Asa ca am dat un telefona, dupa care mi-a raspuns o voce calda si foarte "feminila"; ne pune de acord despre ora intalniri, si in jumate de ora ne intalnim undeva in spatele fostului monitor, langa o gradinita. Stam putin de vorba imi spune Meniul si eu optezi pentru un combinat(oral+normal cu o finalizare) si imi spune daca vreau sa fac un dus. Fac un dus rapid si face si ea, dupa care trecem la oral neprotejat pana ne "incalzim" putin dupa care, ea imi pune caciulita cu gura si trecem la normal. Dupa cateva posizi(alese de mine)o intreb daca pot sa- imi dau drumul in Mouth si spune ca e okay. Mai ma "ajuta un pic" pana imi dau drumul. La urma, ca si la inceput, mea cerut daca fumezi sa daca beau ceva si am optat pentru un pahar de suc, dupa care am mai discutat putin, un dus si am plecat fericit. Varsta:27 declarati Locatia:9 una normala cu dus,o camera si o terasa inchisa(Fara mirosuri neplacute, doar mirosul proaspat de cersafuri curate) Fata:8(era putin ne machiata dar, oare cum arata bine) Fisic:8( are un pic de burtica dar sani frumosi si regulari+ fundul ala bombat merita toti bani) Servicie oferite: Oral 50, Normal 70 sau 100 combinat(oral+ normal cu o finalizare) Atitudine;9 Isi respecta clientu si nu se grabeste in timpul intalniri( eu am stat cam 40-45 de minute mai multa nu am putut resista ) Conclusi: Fata este okay si la cum se comporta cu tine, te face sa te simti bine fara nici o graba. In plus, la inceput, m-ea spus ca accepta si alte variante, cum ar fi 2 finalizari la 150/ora sau altele pe dorinta clientuli. Voi reveni in curand.
×
×
  • Creează nouă...