Sari la conținut

barbu567

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre barbu567

  • Dată Naștere 10.05.1989

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj-Napoca

Vizitatori Recenți Profil

1.041 citiri profil

barbu567's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. Oare nu a mers Forumul din 15 octombrie pana acum?? Ultimele postari sunt sau din 15 octombrie sau de azi dimineata !!! Oare a mai patit cineva la fel ???
  2. :))) Teapaaaaaa !!! La fel am patit si eu, am sunat, politicos, insa abia am inteles ce spune, mai degraba ii inteleg pe bucuresteni, am spus ca pot ajunge si mi-a si inghis telefonul, ghiciti unde, in nas ;)))) Cred ca m-a blocat ca imi intra casuta vocala de atunci, sau i s-a terminat bateria de la telefon :))))
  3. Vizitat Cristina. Programare facila prin whatsapp, ajuns la locatie, ora stabilita, deschide Cristina, o femeie frumoasa, ingrijita, , piele fina, manichiura si pedichiura super, vorbareata, m-a asteptat intr-o tinuta sexi, ambient erotic (m-am simtit ca in nuvela La tiganci de Mircea Eliade). Ne-am cunoscut la o tigara, facut dusurile de rigoare si la ostilitati:) Le are cu oralul, ne-am desfatat amandoi pret de o ora, nu am mai apucat normal si anal ca ne-am desfatat doar cu oral, nu m-am putut satura de pusilica si fundul ei, sunt super gustoase. Dusul de dupa, imbracare, socializat la o tigara, promisiunea de a reveni pentru O, N si A :)) Te pup :)
  4. Oare de la Oradea, vii si la Cluj, intreb pentru un prieten :p
  5. Salutare:) Vizitat fata, acum cateva zile, programat cu 2 ore inainte, a fost ok la telefon, voce placuta, ajuns in locatie, deschis usa, intrat, decartat si asezat, fata draguta, placuta la corp, nici prea vorbareata dar nici tacuta, daca ceri ceva, te serveste, daca vrei sa stai la povesti, povesteste ( doar stai pe banii tai) nu te grabeste, aparent, (nu am vazut sa se uite la ceasul de pe telefon, si nici apeluri nu a primit), facut dus de rigoare, intins pe pat, mangaieri si bla bla bla , oral fara artificii WOOOW, normal> normal :)) finalizare, dus>plecat . Note: ( am vazut ca se practica) Fata :8,5 ( chiar e dragutica) Actiune: 7,5 per total Pret: 200 de cartofi pret DTD: 40 min Mie mi-a placut :) Happy futting :)
  6. Nu vreau sa intru intr-o polemica cu nimeni, sunt membru vechi dar nu am facut recenzii, am gustat in schimb din multe ispite din Cluj sau din tara. De precizat: am fost de mai multe ori la Rebe, neavand dorinte iesite din comun, doar cateva fetish-uri :) Ea m-a satisfacut de fiecare data, mi-a satisfacut poftele si poate am incercat si eu sa o satisfac :) poate de cateva ori am putut :) De precizat: este o fata de nota 10; Povesteste mult, dar frumos, te captiveaza; Igiena a foat tot timpul super ok; Am stat la tigara si m-a servit cu suc; Nu m-a grabit niciodata; A fost mai mult decat cinstita de fiecare data si s-a comportat decent, frumos si a foat docila! Ii plac lucruri de care alte escorte fug sau te repeda sau comenteaza etc .... Nu m-a repezit niciodata la telefon A primit un cadou de la mine pe care l-a folosit cu atata indeletnicire, sper ca i-a si placut, poate il mai are :) De precizat: nu s-a intamplat vreodata sa aiba murdarie pe picioare/ zona vaginala/ sub brat .... etc.... Te pup Rebe !!!
  7. Buna dimineata Alyna, oare pe la cluj cand ne mai faci o vizita??? Oare ai putea sa o aduci si pe Loredana ??? Va pup cu drag :*
  8. Saptamana viitoare va gasesc inca la Cluj, sunt plecat din localitate pana marti :(
  9. Cu cat mai repede, cu atat mai bine, te asteptam la Cluuuj :)
  10. Oare la CLUUUUUUJ cand ajungi ???? suntem nerabdatori sa te primim
  11. HEEEYE, oare pe la Cluj nu mai ajungi, eu cel putin te asteept cu drag
×
×
  • Creează nouă...