Sari la conținut

esson

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre esson

  • Dată Naștere 01.05.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    București

esson's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

12

Reputație

  1. are atitudine mișto si la față arată bine. însă din pct meu de vedere, multe kg in plus față de un corp normal. daca era mai normală la corp ar fi fost perfectă pentru venerat!
  2. chiar îndeplinești fantezii din astea sau este scris asa ca da bine? iti place sa domini de fel?
  3. problema este ca la multe unde este pe bani, serviciile lasa mult de dorit.
  4. Good find Cory Chiar nu le înțeleg pe fetele cu poze false. Eu nu am ramas niciodată la cele ce aveau poze false. Este clar din start o intentie de a insela.
  5. ) bună asta. cred însă ca doare ca naiba. și nu eu te-am blestemat, ba chiar ma bate gândul sa-ti fac o vizita în curând
  6. esson

    ....

    credeam ca numai eu ma uit la asta. adica cat nu lucreaza ar putea sa si faca singure asta. un French simplu cred ca ar trebui sa fie in stare orice fata sa-si faca.
  7. Daca asta știi tu sa răspunzi la ceea ce ți-am scris si atat te-a dus mintea sa înțelegi, măcar da, ai dreptate cu un lucru. Nu am ce sa caut la tine.
  8. anunturile tale suna foarte bine, si de multe ori am fost tentat sa vin. insa la poze folosesti niste efecte foarte ciudate ce nu fac pozele deloc apetisante, fapt ce mereu m a făcut sa dau inapoi. e doar asa un gând....
  9. apare acelasi anunt cu vreo 4 - 5 numere
  10. imi este neclar. poți sa explici te rog mai clar ce servicii oferi? Mulțumesc!
  11. PS. cu fata asta din poze cine o fi ea, m-as închide o luna in apartament
  12. daca puneai niste poze făcute in apartament, cred ca erau mai productive. asa mare va fi probabil dezamăgirea celor ce vor ajunge la ușa ta.
  13. Bună! Ai locație sau tot numai deplasări?
  14. Corina, asa cum tu pui poze reale, asa ar trebui sa faca toate fetele. Știu foarte multi prieteni, ce nu prea mai vin la "masaj" pentru ca pur si simplu nu au chef sa se duca in x locații pana cand găsesc ceva real. Părerea mea este ca cu poze reale indiferent cat de urata e fata, se câștigă mai multi clienți, decat cu poze fake! Pozele fetei din anuntulmasta, clar nu sunt reale. Desi cu toții ne-am fi dorit sa fie. G'night!
×
×
  • Creează nouă...