Sari la conținut

777obelix

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre 777obelix

  • Dată Naștere 07.06.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ploiești

777obelix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. 777obelix

    Zona vest

    . Nu vreau sa cred ca esti asa retardat ,intrbam de fete din zona aceia (tu de ce te iei dupa hatra, cand nu stii unde sa ajungi, ca doar e facuta de altii ! Oricum as incerca sa te inteleg rezultatul este acelasi ! mai citeste mai invata ca te-ar ajuta !
  2. Zona de vest din cate am auzit este cat de cat ok , merge si in centru sau mihai bravu dar e concurenta
  3. 777obelix

    Zona vest

    Salutari, se poate sa imi recomandati niste fete ok din zona de vest a Ploiestiului (gen fosta Billa , 9Mai, Aurora, imprejurimi)? Daca se poate cu tarif si dece merita. Va multumesc
  4. Salut, facut si eu vizita la ea , atras de anuntul promitator.Sunat,stabilit un total si programat in cat timp imi lua sa ajung la ea (undeva pe langa Piata Aurora). Ajuns acolo sunat din nou pentru indicatii Urcat la etaj undea astepta Ana intr-un halat de baie cum are bunica peste un tricou lung albastru . De igienizat nu a fost nevoie dar fiind usa la baie deschisa am tras cu ochiul si nu m-a incantat aspectul. Asadar intrat in garsoniera unde am fumat amandoi cate o tigara si schimbat cateva vorbe, tin sa precize, ca fata asta e pornita sa te indispuna, ba se plange ca a enervat-o nustiu care ca a vrut nustiu ce ,ba ca ii este frig si ar vrea sa de dezbrace de tot etc. Dupa ce ca arata cum arata (uratica si tate slim ) prin atitudinea ei te face sa iti moara din start. Oricum apucasem sa ii dau 60ron asa ca am aruncat rapid ce aveam pe mine si i-am pus madularul in gura,ea fiind laarginea patului. Ai inceput cu un oral slab dar ma gandeam va o se compenseze . Dupa oral fara nici o placere am propus sa trecem la normal, fata sa conformat, pus caciulita si iar a inceput cu faze ca nu stau asa (la marginea patului) in fine trecut cu vederea si asezat mama iedului nu apucat bine sa ma scufund in pasarica ei destul de larguta ca ii suna tel, se intinde dupa el si raspunde , ii spune ca nu poate acum ca are client etc.vmie deja imi murise dar mam incueajat singur ca eram curios de anal Singur spun ca fata nu se impica ce nici o culoare , din contra dupa ce a vorbit la tel sa uirat la ceas si cica mai am 5min lucru care iar ma indispus ca eram cu ea de cca 10 min . La anal sa uns ea cu o tona de lubrifiant si bagat scula inauntru dar surpriza iar e mai larga decat in pasarica si pana pa urma nu asta ar fi fost problema dar a inceput iar sa spuna nu pune mana colo nu fa aia nu fa ailalta vezi sa nu se rupa prezervativul etc lucruri menite sai taie cheful partenerului, binenteles instremtul a renuntat asa ca m-am multumit cu o laba in fata ei si finalizat in gura. O experienta deloc placuta dar fiind prima data la ea am zis sa incerc si mia fost invatatura de minte si de vizitat sa o viziteze cine o mai vrea.
  5. Salut, facut si eu vizita la ea , atras de anuntul promitator.Sunat,stabilit un total si programat in cat timp imi lua sa ajung la ea (undeva pe langa Piata Aurora). Ajuns acolo sunat din nou pentru indicatii Urcat la etaj undea astepta Ana intr-un halat de baie cum are bunica peste un tricou lung albastru . De igienizat nu a fost nevoie dar fiind usa la baie deschisa am tras cu ochiul si nu m-a incantat aspectul. Asadar intrat in garsoniera unde am fumat amandoi cate o tigara si schimbat cateva vorbe, tin sa precize, ca fata asta e pornita sa te indispuna, ba se plange ca a enervat-o nustiu care ca a vrut nustiu ce ,ba ca ii este frig si ar vrea sa de dezbrace de tot etc. Dupa ce ca arata cum arata (uratica si tate slim ) prin atitudinea ei te face sa iti moara din start. Oricum apucasem sa ii dau 60ron asa ca am aruncat rapid ce aveam pe mine si i-am pus madularul in gura,ea fiind laarginea patului. Ai inceput cu un oral slab dar ma gandeam va o se compenseze . Dupa oral fara nici o placere am propus sa trecem la normal, fata sa conformat, pus caciulita si iar a inceput cu faze ca nu stau asa (la marginea patului) in fine trecut cu vederea si asezat mama iedului nu apucat bine sa ma scufund in pasarica ei destul de larguta ca ii suna tel, se intinde dupa el si raspunde , ii spune ca nu poate acum ca are client etc.vmie deja imi murise dar mam incueajat singur ca eram curios de anal Singur spun ca fata nu se impica ce nici o culoare , din contra dupa ce a vorbit la tel sa uirat la ceas si cica mai am 5min lucru care iar ma indispus ca eram cu ea de cca 10 min . La anal sa uns ea cu o tona de lubrifiant si bagat scula inauntru dar surpriza iar e mai larga decat in pasarica si pana pa urma nu asta ar fi fost problema dar a inceput iar sa spuna nu pune mana colo nu fa aia nu fa ailalta vezi sa nu se rupa prezervativul etc lucruri menite sai taie cheful partenerului, binenteles instremtul a renuntat asa ca m-am multumit cu o laba in fata ei si finalizat in gura. O experienta deloc placuta dar fiind prima data la ea am zis sa incerc si mia fost invatatura de minte si de vizitat sa o viziteze cine o mai vrea.
  6. Salut, facut si eu vizita la ea , atras de anuntul promitator.Sunat,stabilit un total si programat in cat timp imi lua sa ajung la ea (undeva pe langa Piata Aurora). Ajuns acolo sunat din nou pentru indicatii Urcat la etaj undea astepta Ana intr-un halat de baie cum are bunica peste un tricou lung albastru . De igienizat nu a fost nevoie dar fiind usa la baie deschisa am tras cu ochiul si nu m-a incantat aspectul. Asadar intrat in garsoniera unde am fumat amandoi cate o tigara si schimbat cateva vorbe, tin sa precize, ca fata asta e pornita sa te indispuna, ba se plange ca a enervat-o nustiu care ca a vrut nustiu ce ,ba ca ii este frig si ar vrea sa de dezbrace de tot etc. Dupa ce ca arata cum arata (uratica si tate slim ) prin atitudinea ei te face sa iti moara din start. Oricum apucasem sa ii dau 60ron asa ca am aruncat rapid ce aveam pe mine si i-am pus madularul in gura,ea fiind laarginea patului. Ai inceput cu un oral slab dar ma gandeam va o se compenseze . Dupa oral fara nici o placere am propus sa trecem la normal, fata sa conformat, pus caciulita si iar a inceput cu faze ca nu stau asa (la marginea patului) in fine trecut cu vederea si asezat mama iedului nu apucat bine sa ma scufund in pasarica ei destul de larguta ca ii suna tel, se intinde dupa el si raspunde , ii spune ca nu poate acum ca are client etc.vmie deja imi murise dar mam incueajat singur ca eram curios de anal Singur spun ca fata nu se impica ce nici o culoare , din contra dupa ce a vorbit la tel sa uirat la ceas si cica mai am 5min lucru care iar ma indispus ca eram cu ea de cca 10 min . La anal sa uns ea cu o tona de lubrifiant si bagat scula inauntru dar surpriza iar e mai larga decat in pasarica si pana pa urma nu asta ar fi fost problema dar a inceput iar sa spuna nu pune mana colo nu fa aia nu fa ailalta vezi sa nu se rupa prezervativul etc lucruri menite sai taie cheful partenerului, binenteles instremtul a renuntat asa ca m-am multumit cu o laba in fata ei si finalizat in gura. O experienta deloc placuta dar fiind prima data la ea am zis sa incerc si mia fost invatatura de minte si de vizitat sa o viziteze cine o mai vrea.
×
×
  • Creează nouă...