Sari la conținut

debussy

VIP Member
  • Număr conținut

    1.147
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre debussy

  • Dată Naștere 13.07.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    graveyard
  • Interese
    God is dead - Nietzsche
    Nietzsche is dead - God

Vizitatori Recenți Profil

2.522 citiri profil

debussy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1,4k

Reputație

  1. Sperietoarea (1973) http://www.imdb.com/title/tt0070643/ https://www.youtube.com/watch?v=nYZPkHzf48Q
  2. In plin soare (1960) http://www.imdb.com/title/tt0054189/ https://www.youtube.com/watch?v=IZ3Yr58P1UM
  3. La dame dans l'auto avec des lunettes et un fusil (2015) http://www.imdb.com/title/tt4159182/
  4. debussy

    Cum te simti azi

    miskin, lasa-ne pe toti, dar nu o rata pe Claudia asta
  5. debussy

    Cum te simti azi

    Miskin, eu sunt depussy. debussy doar oficial.
  6. debussy

    Cum te simti azi

    In jungla columbiana e ok! Daca treci prin Juarez, sa o saluti, din partea mea si a lui daywalker pe Claudia Ochoa Felix! Chiar si Amazonul e paradis pe langa jungla de beton a marilor orase. Mult spor! In legatura cu picon, intreaba-l pe el, e razboiul vostru de gherila, nu ma bag!
  7. debussy

    Cum te simti azi

    Miskin, in caz ca mai esti in Mosul, ramai in baza militara. Daca te mananca in cur sa iesi "pe afara", nu te aventura prea tare, chiar daca subiectul ti se pare prea arzator. Tot timpul sub escorta, mai ales din aia nevazuta, stii ce zic.
  8. debussy

    Cum te simti azi

    Mai esti in Iraq? Cred ca Germania va deveni foarte "rosie", o sa fie atat de infernala incat o sa ne simtim mai in siguranta in Irak decat in America ma-sii sau Rusia lui Rasputin. Sa vedem ce se alege de tarisoara asta a noastra. Poate Canada va fi un refugiu viabil pe viitor.
  9. Fara glume din astea. Tu stii ce animal super meserias este pisica? In general, felina, sub toate formele: tigru, ghepard (alearga cu 80-100km/h), jaguar (nu masina), pantera (roz), leul, matza, ca e de rasa birmaneza, de Angora, siameza, de Bombay sau autohtona. Si ajungem la lynx, rasul nostru carpatin. Imi povesteau niste vanatori (din Zarnesti) care vaneaza mistreti si cerbi prin zona muntilor Iezer, Bucegi, Piatra Craiului, Fagaras, ca au fost odata surprinsi de un ras. Doi caini mari de vanatoare l-au incoltit si n-au avut nici o sansa, rasul le-a taiat beregata cu ghearele, care erau lungi si ascutite, ca niste cutite. A iesit si el cam sifonat, dar a scapat. Poate erau povesti vanatoresti, cert este ca pisica este un bun vanator pt. ca, in primul rand este un animal de panda. O vad pe Mira, pisica mea neagra ca un drac, ce vanator de exceptie este, nimic nu-i scapa, prinde tot ce e un pic mai mare ca ea.
  10. Este perfect de acord. Este o schema ingenios elaborata de mult timp, putem vorbi de milenii, sa zicem 2000 de ani, de cand toata lumea il injura pe popa si popa binecuvinteaza pe toata lumea. Este important sa fie langa ea si moscheia aia mare. Si apoi sa te tii distractie, neamule... Vom vedea cu totii, unii ca tontii, despre ce e vorba. Eu chiar vreau sa se termine dracului mai repede Catedrala Pulii Neamului.
  11. debussy

    Cum te simti azi

    Draga Miskin De acum, declar in mod oficial ca orice prieten al lui picon este prieten cu mine. Orice dusman al lui picon este inamicul meu. Daca te ambitionezi sa mai lansezi atacuri fara rost, o sa realizezi singur ca arzi gazul si irosesti timp pretios, fara rost. E problema ta, eu nu am nimic cu tine. Daca iti inchipui ca il ai la mana pe picon cu cine stie ce secrete teribile si tenebroase din trecutul sau, o sa fii teribil de dezamagit. O sa risti sa ramai cu buza umflata si bosumflat, ca un copil razgaiat peste masura. Asadar, chill man. Sa ne vedem toti de ale noastre si sa colaboram unii cu altii. Sa ajungem pana acolo incat sa fim mandri ca suntem romani, sa ne reinviem traditiile si credinta noastra stramoseasca. Numai bine, la toata lumea! Daca se intreaba cineva, cine dracu' ma cred, ii raspund: Ma cred un nimeni! Prost si cu nimeni erau pe plaja. Nimeni intra in apa si se ineaca, nu stia sa inoate. Prost suna la salvamar: Ajutor, se ineaca! Cine? Nimeni! Ba, tu esti prost? Da, eu sunt!
  12. Mi-a stat in gat. L-am intrebat pe ala de la piata: E proaspat mielul, dom'le? Pai cum dracu', azi dimineata, inca mai latra!
×
×
  • Creează nouă...