Sari la conținut

andrei255

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre andrei255

  • Dată Naștere 12.09.1975

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

andrei255's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-28

Reputație

  1. Ai dreptate...acum arata ca o scroafa gata de fatat .Ce mai cauta la top curva asta ?Parerea mea e ca astea care adora shaorma cu de toate nu merita la top.
  2. Maya cand s-au impartit sanii la tine nu s-a mai ajuns sau cum ?
  3. Stie cineva muista asta mai lucreaza sau nu ?am sunat-o saptamana asta si n-a raspuns...
  4. ce craciunita frate, tu ai vazut-o macar ?asta e purcea in toata regula e diforma rau la corp...si are o burta de zici ca-i gravida...cred ca da gata 3 shaorme pe zi dimineata, la pranz si seara
  5. Stim ca existi asa ca nu-ti mai face upp singura intr-una....duci lipsa de clienti nu ?atunci mai coboara din pretul ala de 150 fin....poate la 100 numarul o sa ai mai mult succes nu crezi ? Bafta !
  6. Pai mai tare era daca ne povesteai ca te-ai dus la toaleta si i-ai facut un semn sa te urmeze si i-ai supt pula la 10.000 m altitudine aia da povestire...nu ca ti-a dat numarul de telefon...asta e ceva banal...atunci ai fi avut ce povesti si te-ar fi invidiat toate curvele cate dintre ele s-ar putea lauda c-au supt pula la 10.000 m ?
  7. Ai o experienta de 2 saptamani si ne ceri sa avem rabdare cu tine...bun, inteleg asta..dar sa vii cu "scoruri" de 150 finalizare si 250 ora la asa experienta ?
  8. cine ti-a pus silicoane si-a batut joc de tine pe bune ai diatamai "autostrada" intre sani nu putea sa-i faca mai lipiti unul de altul sau costa mai mult si te-ai zgarcit la portofel ?
  9. Ce s-o destinzi ca mai rau ai incins-o tu chiar mai apuci sa faci sex cu barbatii care te viziteaza ?te intreb fiindca sunt convins ca marea majoritate ejaculeaza numai cand te vad...
  10. daca era gratis tot asa de primitoare erai ?
  11. Ai invatat sa sugi pana la urma ? acum un an cand te-am vizitat erai praf la oral..o luai incet in gura si faceai niste miscari banale de sus-jos, nu tu limbi pe cap, nu supt apasat, nu schimbat treptele de viteza, nimica, aia care te lauda habar n-au ce inseamna sa fi supt de una care se pricepe cu adevarat.
  12. Nu te mai inrosi in obraji cand spui ca vrei sa sugi pula... stim cu totii ca esti moarta dupa sportul asta...
×
×
  • Creează nouă...