Sari la conținut

mitroia

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mitroia

  • Dată Naștere 23.02.1980

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

mitroia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. te rog mult da-mi un mail acum, discutam acolo, daca imi lasi un nr de tel de sun imediat.
  2. Saptamana asta suntem in Brasov. Ne-am propus doua episoade, un deepthroath party si un anal creampie party. Asteptam mailurile brasovenilor ! Nu uitati poze si date de contact, daca aveti prieteni organizati-va singuri si trimiteti un singur mail.
  3. Buna ziua, Toti cei care au trimis mail in aceasta perioada tocmai au primit acum un raspuns. Se pare ca angajamentul catre pasul final a fost mai greu de facut. astept raspunsurile voastre.
  4. Imi pare rau ca ai considerat ca m-am infoiat la tinee, ASE in exprrimarea mea nu este nimic altceva decat un atribut apozitional, care ofera o explicatie, fara de care sunt convins ca cel putin tu ai fi inteles altceva din fraza respectiva. Ca sa concluzionam : nu am nici o intentie sa vand filmul/ele, si asta ca ma protejez pe mine, nu pe terti. De cate ori vrem sa ne uitam dupa, asta este treaba noastra, posibil de o mie de ori, cel mai probabil o data peste cativa ani. Daca este nevasta-mea? te-ai prins, nu este. Este o curva pe care o angajez doar pentru seara respectiva ca sa-mi satisfac un fetish nebun, pe care am gasit-o cu greu sa fi nascut doi copii care sa-mi semene. Era sa uit, o curva vecina cu mine ca doar asa se explica cum ii si duc unul dintre copii la scoala dimineata, fata e mica nu a inceput gradinita dar de la toamna o voi duce si pe ea. Ti-am pus o melodie, daca ma inviti la dans trebuie sa dansezi pe aceasta melodie, daca nu iti place asteapta urmatoarea melodie, sau urmatorul bal, sau pana mea urmatoarea viata. WTF! Despre ce vorbim ??!!
  5. Am raspuns si la mail-uri. este o adresa de mail facuta doar pentru nebunia asta, nu mi-am setat-o in telefon si nici in outlook, motiv pentru care nu voi fi prea promt in reply-uri.
  6. Atunci bine ca traim in Romania. Daca aici nu facem bani cu ele ne multumim cu faptul ca nu exista sanse sa ne vada cei doi copii pe net! Bani facem din ce am invatat in facultate, A.S.E. Bucuresti, nu e nevoie sa vindem nimic, cu atat mai putin filme in curul gol.
  7. Cuplu, sot si sotie, 35 de ani, heterosexuali, foarte heterosexuali, am ajuns la "bucket-list" (stiti voi chestia aia cu sa iti satisfaci cat mai multe curiozitati cat inca mai poti) vrem sa organizam un wife gangbang ! )) Probabil ca vom ajunge la mai multe gangbang-uri, lista de fetish-uri include un gangbang cu finalizari in gat(da, este o deepthroat-arita desavarita), unul cu finalizari in gura, unul cu ea legata la ochi,.... Halatul : gratis (este for fun), intalnirile vor fi filmate trebuie sa acceptati asta, intalnirile vor fi seara tarziu Pacienta : aspect 10,5/10 , oral 10/10 , siliconata, corp atletic cu un cur f sexy si craci smecheri rau Experienta : deepthroat, normal protejat, anal protejat, dubla penetrare, accepta hard core (palme, curea peste cur, saliva, tras de par, face anilingus) Locatie : la hotel pentru contact : [email protected] Sper ca intelegeti ca nu putem posta poze aici, comunicarea se va face in prima faza pe mail unde vom schimba poze si nr de telefon. PS : daca am incadrat topicul gresit indrazesc sa rog un moderator sa-l mute in categoria corecta.
  8. Buna, sunt Andrei si caut ceva distractie pentru mine si sotia mea.
×
×
  • Creează nouă...