Sari la conținut

gaxine

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gaxine

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Galati
  • Interese
    Muzica

Vizitatori Recenți Profil

1.503 citiri profil

gaxine's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

28

Reputație

  1. O programare pe 1 iunie te rog
  2. gaxine

    Ajutor

    Mai lasă ofertele la 50 lei nr; citește forumul și dute unde crezi tu că e în regulă.
  3. Am vizitat-o pe Andreia de 2 ori și acum pot să scriu o recenzie. Am avut noroc de prima oara când am sunat-o, ea raspunzând din prima. Am facut o programare la care am întârziat cca. 15-20 min dar am avut noroc să o gasesc disponibilă și că mi-a raspuns la telefon. Ajungând la dânsa, mă întâmpina cu un halat alb, sexy, aranjată dar cu fum în camera; inițial am vrut să plec ptr ca deși sunt fumător nu suport fumul de țigară, mai ales în cameră dar am fost invitat de Andreia la o țigară și nu am refuzat (bine am facut). Mă servește cu un pahar de suc și începem să stam de vorba. Mi-am dat imediat seama că facem o mare greșeala dacă plecam, ea arătând mult mai bine ca în poze, foarte comunicativă și inteligentă. M-a facut să ma simt minunat prima oară, deci am revenit și vă recomand cu caldură să o vizitați macar o data, este printre puținele din Galați care merită toți banii. Note: ATITUDINE: 10 nu am ce să-i reproșez, este deschisă la minte, glumeață, amabilă, te binedispune într-un cuvânt. ASPECT:9 un minus la sâni dar un mare plus ptr fundulețul ei obraznic iar tatuajele pe care le are o face foarte sexy. ORAL: 7-8 Nu este punctul ei forte la oralul, dar se uită în ochii clientului și dă atenție la ouăle de paște. NORMAL: 9 Nu comentează la pozitii atat timp cât nu o pui pe ea să 'muncească' . fiind înaltă stă perfect ca mama iedului. ANAL: - GFE: 10+ super tipă IGIENĂ: 9-10 curată, nu am suspectat nimic neînregulă. LOCAȚIE: 9 ușor de ajuns, langă tribunal, un minus ptr fumul din cameră dar înteleg ptr că nu are unde să fumeze neavând balcon separat. CADOU: Prima oara - 150 lei / luat un nr. A doua oara: 200 lei / luat un nr. CONCLUZIE: Eu sigur o să mai revin la domnișoara pentru că m-am simțit în largul meu cu ea și îmi dă o stare de bine, arată și mimează că face copii foarte bine. O recomand cu cea mai mare încredere, neapărat trebuie vizitată măcar odata. Este în topul meu la ce are orașul la ora actuală.
  4. Am vizitat-o si eu pe domnișoara. Noua locație e la nespălată. N-am prea multe de zis ca am stat doar în jur de 13 min ptr ca ea nu a mai putut. Aspect : 7 nu-mi plac extensiile de par, sânii inexistenți, fundul prea mare in proportie cu corpul. Atitudine: 5 nu merita mai mult, am vb cu ea la tel i-am zis ca vin in 10 min dupa care a părut uimită când am sunat la interfon ca ea adormise, uitase de programare. Oral 7 fara deep, CUM sau altele. se uita in ochii tai din când în când în rest e mecanic si prost. Normal 6 am schimbat 2 poziții dupa care fata s-a ridicat din pat spunandu-mi ca numai poate din cauza caracterului meu mare. (Acuma recunosc ca i-am dat si eu in ciuda din cauza atitudine ei); mi-a returnat frumos o parte din bani si dus am fost. Atitudine 4 În final nu o recomand doar dacă nu ai ce fute altceva și vrei un quick fuck.
  5. Am fost si eu la domnișoara si d.p.m.d.v. este de evitat. Cam cel mai prost oral on ultima lună, atitudine de doi lei, la sex in pozitia capra, ea scria sms-uri. Deci total aiurea m-am simțit chiar dacă e frumușică foc, atitudinea ei lasă de dorit. Nu o recomand.
  6. Este total neserioasă. Am sunat-o, am facut programare în maxim 20 min, ajung la ea în 15 min, o sun și bineînțeles că nu a mai răspuns la telefon în condițiile în care i-am zis ca vin la ea sigur și sa nu facă altă programare . Imi mai și zice la telefon că nu e genul de fată care să facă 10 programări și ca mă așteaptă.
  7. gaxine

    Cerasela

    Eu nu am încercat. Am uitat să zic că înghite fata la CIM.
  8. gaxine

    Cerasela

    ))) as vrea eu sa fiu rechinul din acvariu
  9. gaxine

    Cerasela

    Am eu probat fata. Deci undeva la 1.55 înăltime, 65-70 kg(câteva kg in plus), sânii mari (nu am dezbrăcat-o ptr ca mie nu-mi plac sânii mai), cu o față comună, simpatică și deschisă. Note: Aspect -8 Oral - 9, se implică, deepthout, CIM, stă cum vrea clientul, nu comentează... Normal - nu am încercat Anal - nu am încercat Atitudine - 10 zâmbareață, comunicativă, super ok. Halat - chiar dacă era 60 lei, i-am dat 80 ptr că ă meritat. Spor la futut.
  10. gaxine

    Cerasela

    Gata eu mi-am spus părerea, nu am zis că sunt de acord cu ea. Nu te enerva; hai sa lăsăm topicul fetei în pace, sa facă ce vrea.
  11. gaxine

    Cerasela

    Apa spăla, când vin la tine si dupa ce au mai fosrfost la tine câțiva inși si au facut chiar dacă protejprotejat, este Ok?
  12. Eu unul nu cred că era peștele ei. Dar pe cineva, care să intervină din cauza clientului (poate e beat,drogat sau doar idiot) și ar face fata să nu se simte în siguranță, ar trebui să aibe fiecare escortă. Totuși lumea e plină de nebuni și pentru siguranța lor trebuie să fie cineva prin apropriere, chestie pe care o întețeg și sunt de acord. (doar părerea meaÎ Am fost la Deea de mai multe ori și de fiecare dată am stat mai mult decât a trebuit, aceasta nelăsându-mi impresia vreodată că e cineva caruia ar trebui să dea raportul la fiecare oră. Deea este o puștoaică super ok care ar trebui vizitată cel puțin odata pentru oralul pe care-l prestează. La capitolul ăsta e pe locul , bineînteles și anulul nu trebuie neglijat.
×
×
  • Creează nouă...