Sari la conținut

the_gigel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre the_gigel

the_gigel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Reputație

  1. Confirm si eu, am incercat sa o contactez pe whatsapp de mai multe ori (la interval de 3-5 saptamani) si nu mi-a raspuns, desi mesajele le-a vazut.
  2. Arata super dar nu gasesc pe net nicio informatie despre ea si nici pe publi24.ro - Ai mai multe detalii?
  3. In week-end lucrezi? Pentru o finalizare cat e halatul?
  4. Buna. In week-end lucrezi? Care e tariful pentru o finalizare?
  5. Geanina esti disponibila doar outcall sau ai si locatie? Ce tarife practici? Poze mai recente si mai deocheate nu ai?
  6. Face CIM? A mai fost cineva? Ma bate gandul sa bag o fisa
  7. Salut. Am fost si eu zilele astea la Cristina fiind impins de poze si pretul corect. Locatia centrala, destul de usor de ajuns, intr-un bloc ceausist. M-a asteptat in costumatia de plasa rosie mentionata mai sus (pe care am reusit sa o rup nitel - scuze din nou:)). Fata e simpatica, super inalta (tocurile cred ca aveau vreo 15 dar oricum era mai inalta ca mine si nu sunt vreun pitic), putina burtica dar nu deranjant, super craci si sani mici. Pielea e misto si mirosea bine. Dupa putin small talk am trecut la actiune: fk (a raspuns super bine), saritari pe sani din partea mea (sfarcuri misto) si apoi un oral umed si bine executat cu un glorios CIM. Notele: Locatie: 9 (bloc nasol, apartament ok cat am vazut - am fost doar in camera de lucru fiind dusat recent) GFE: 7,5 (eram si eu pe repede inainte) Fata: 8,5 (mi-a placut ca e inalta, are cur bun dar depunctez pentru burtica si sani) Oral: 9 (a tras tot din mine, imi tremurau picioarele cand am plecat ) Normal/anal: N/A (next time) Durata: 20/30 min Halat: 60 RON Recomandare: DA - super raport calitate/pret, sigur revin pentru normal si anal.
  8. Ai fost si ai stat sau ai plecat? O recenzie, ceva?
×
×
  • Creează nouă...