Sari la conținut

marinionel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marinionel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

marinionel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

27

Reputație

  1. "Momentan clientul apelat nu poate fi contactat"..... Asa ca trebuie sa insist ca sa ajung si eu in bratele doamnei. Ca imi place ce au scris colegii aici.
  2. LA MULTI ANI frumoasa doamna !
  3. Buna Melissa. Sunt Ionel. Duminica nu ne-am inteles. Stii tu de ce. Ai o propunere ?
  4. Sunteti in urma baieti ! Doamna Melissa este singura intrun apartament, bloc langa Rin Grand Hotel. Nu va dat cu parerea eronat !
  5. Atras de unele comentarii de aici am fost si eu la Melissa. Si ma bucur foarte mult ca am fost ! Locatie : 10, apartament mare, spatios, nou, curat. GFE : 10, se face placuta, discuta cu tine, iti destainuie fapte si ganduri..... ON : 9 - are grija atata de Gogu cat si de bilutele de langa el, nu rezistam eu cat putea Melissa sa ofere. NP: 9 - din cauza mea, eram neutilizat de mult timp si nu am incercat decat 2 pozitii. Are un corp super pentru gusturile mele, dotat cu craci, sani frumosi, piele fina, pussy foarte frumoasa si curata ! Pe scurt eu revin in bratele si intre picioarele Melissei. Te imbratisez frumoasa Doamna !
  6. Domnilor, va asigur ca sunt trecut prin viata, suficient de amabil, discret, galant, etc. Am sunat la individa asta, a raspuns dupa multe incercari, i-am spus pe ce site am gasito si mi-a trantit tel. in nas. Ca nu stiu sa vorbesc. Am citit si nemultumirea altor domni. Asa ca alegei destinatia la DE EVITAT !
  7. Saptamana viitoare. La prima ora a zilei de lucru. Stabilim telefonic. Te pup mult.
  8. Am fost la Simo si astept ocazia sa revin. Locatie buna, Zona Doribanti, singura, mobilata bine, baie, prospo marem geluri de dus, apa de gura , nota 9 Oral neprotejat, bine executat, nici foarte adanc nici foarte rapid - 9 Normal portejat, cand este deasupra se roteste bine in instrument, cand este jos de trage bine in ea...9. FK - fiind prima data la ea a fost putin retinuta, dar baga bine limba in gura, nota 9 Anal - nu. GFE RIDICAT - 10. Corecta, sincera, ai ce discuta cu ea. La TRUP - Bine facuta peste tot, nici silueta, nici grasana, ai ce face cu trupul ei....daca te tin curele. Donatia- 100 lei, un numar lung. Concluzie- eu revin
  9. Am beneficiat si eu de serviciile Deliei si, probabil, imi fac abonament. Locatie : 10 atat ca amplasare in oras cat si ca amenajare si decor in camera. Muzica in surdina. Oral;9, lin, fara maini. Normal: 10, se misca usor si bine, accepta sarut. CIM si anal NU. Cotizatia 100, timp circa 32 minute.
  10. Am fost la doamna. Locatie : 9 ( din cauza portarului care intreaba unde mergi) Fizic: 9, are corp bine proportionat, bun de treaba. Oral :9, se putea mai adanc. Normal:9, te face sa te simti bine, 2 pozitii, pe la spate propunerea ei. Fk : 8, este in lucrari cu dantura. Cadou : 100. Eu revin cand termina cu dantura. Comportament de doamna, fara fite. Singura in locatie curata.
  11. M-am programat ieri pentru azi la ora 10,00. La 9,30 i-am dat mesaj de confirmare a intalnirii. De la 9,45 pana la 10,15 am sunat de mai multe ori si nu a raspuns la tel. Evident ca am plecat. La 10,50 a trimis un mesaj cu mii de scuze pentru ca a dormit si nu a auzit tel. Am reprogramat rapid intalnirea si iata concluziile: Fizic: 8 Oral neprotejat : 9 Normal protejat: 9 FK : 10 Caracter : 10 Locatie: 9 Am donat 100 leusteni.
  12. Buna Betty ! In legatura cu intalnirea de la ora 10,00 ai ceva de spus ?
  13. In legatura cu programarea de la 13,00. Am primit masajl tau. Am inteles motivatia. Eu sunt Domn si nu exteriorizez aici amanunte. Dar daca la 13,55 incarcai poze aici eu cred ca puteai sa ma reprogramezi.....
  14. Da, este foarte bine. Te sun pe la 12,00 sa confirmam. Te imbratisez mult !
×
×
  • Creează nouă...