Sari la conținut

titusa

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre titusa

  • Dată Naștere 07.06.1984

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Cluj

titusa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

46

Reputație

  1. am avut onoarea să o cunosc pe frumoasa și "sălbatica" ,Am sunat-o si, desi nu mai fusesem la ea, a acceptat să ma primeasca (mai tarziu mi-a explicat ca am vorbit frumos si asta a contat). Mi-a explicat unde sa ajung, iar odata ajuns acolo am sunat din nou si m-a indrumat catre apartament. Ok stabilit ajung la locatie si cand imi deschide usa am zis asa"wou fata asta e buna rau de tot).Am stabilit ce si cum facem,Acolo fugit la dush si a inceput cu un oral de am tremurat tot in fine ce sa mai zic apoi apucat sa o pompez Notele - aspect - 9 un corp frumos cu niște sâni dementiali, un funduleț plăcut la pipăit - igienă - 9, epilată, parfumată discret, cremuită... - oral - 10 - normal - 9, plăcut, cu schimbări de ritm, priveliște superbă din spate - gfe - 8.5, fără FK, fără prea multe tandrețuri, fără acele mângâieri și îmbrățișări pe care le caut, dar ok per ansamblu. Achitat 150 ron aproximativ 40 de minute
  2. A fost cineva la aceste domnisoare? Am auzit ca au o fata noua. O sa ajung curand in Cluj si vreau sa fac o vizita, daca intre timp ajungeti careva da-ti pls un review. Bafta
  3. La inceputul lunii ianuarie, am fost la salonul acesta si am ales sa merg la masaj cu Ella. Ella este o pustoaica , frumusica la fata, sani micuti si dragalasi si miniona(160 cm inaltime aprox.) Dupa dusul de rigoare (separat) am ales o ora de masaj erotic la 150 RON. Fata era destul de plictisita si a ajuns destul de repede la o laba clasica cu gemete false, dar in pozitia 69 (lucru care mi-a permis sa o sarut cu placere la pasarica proaspat epilata.) Fata mi-a permis sa o sarut peste tot. Daca doriti doar masaj executat intr-un mod profesionist nu va recomand, dar per ansamblu avand in vedere si aspectul fizic ok si saruturile patimase pe pasarica ei fresh - nu e de refuzat. Notele ar fi: Locatie: 8,5 Fata (Aspect fizic si atitudine):8 Masaj erotic: 7 Relaxare:8
  4. Vineri m-am gandit la un masaj ,am sunat si m-am programat. Am sunat ,mi-a raspuns o voce placuta si fara fite. Am intrebat-o unde este locatia, Fata, destul de punctuala, am ajuns,am fost invitat inauntru.Am ales-o pe domnisoara Bianca ,frumusica ,subtirica si blonda . Despre aspectul fizic pot sa va spun ca are aprox 1,65-1,70 inaltime ,60 kg,blonda,simpatica la fata,sani medii,fund bombat (aprecierile la inaltime si greutate sunt aproximative), Vis-a-vis de prestatie sa stiti ca am ramas impresionat in mod pozitiv. Timp nu pot sa spun exact cit a durat pentru ca nu m-am uitat la ceas . Note: Fizic- 9 Atitudine - 10 (prietenoasa , finuta, exact cum imi place mie GFE - 9 Igiena - 10 Merita sa apelati cu incredere la serviciile domnisoarei. Eu voi incerca sa mai dau de ea. O seara placuta !
  5. Sa inteleg ca nimeni, dintre cei cu experienta, cu "ochiu' format si nasu' fin", nu stie nimic despre aceasta interesanta domnisoara? Arata bine, conjuga, mai mult e si spontana... mmm deja devine suspecta. Daca-mi spui si ca-n 90 esti nascuta deja interesul meu creste ... hormonu' devine agitat. sper ca "minunea sa nu tina trei zile" si .. timpul sa o confirme spre : de recomandat. Sunt foarte curios de feedback-ul celor care au trecut pragul acestei d-re ... @ ana super girl .. numai "super" iti doresc ! Care e logica de a nu raspunde,vezi ca ti-am pus o intrebare (postarea 222) ... :| ?
  6. Se vede o diferenta de la cer la pamant la pielea ta din primele poze comparativ cu ultimele poze.
  7. Buna daca nu e secret,spune-ne si noua planul tarifar gen un numar X lei,ora Y lei.Oral protejat/ne..etc,ca sa nu fii nevoita sa raspunzi mereu la aceleasi intrebari.
  8. vezi la 0748957583, te sfatuiesc prima data sa mergi sa vezi domnisoara iar daca nu iti convine dute si refuzo
  9. Salut baieti, M-am dus cu gandul sa imi dezmortesc oasele si sa-mi descarc butoiasele. Ptr ca sunt la volan o sa fac un rezumat. Nr de tel este cel de sus. 4 fete cica dar eu am vazut 3 fete. Dar chiar si pentru 100ron ora (apr.40 min), serviciile sunt slabe. Direct ulei pe tine si apoi te freaca cu sanii...si pe fata si pe spate. La final cu pizda, iar daca nu termini....sfanta laba. Ce este interesant, la un moment dat vine la capul tau in genunchi si literalmente iti pune fofoloanca pe fata. Daca vrei sa o lingi ai voie. Eu ma asteptam sa primesc si un masaj. Iar eu sa dau limbi, chiar si curata, fara sa primesc pizda nu ma bag. Mai ales pe banii mei. Per ansamblu, nu se merita (la Ella). ))) Va pupa tata si nu dati banii pe prostii...mai bine futi pe cine stii )) Locatie: 7 baie comuna Fata: 8 simpatica Masaj de relaxare: 7 Masaj erotic: 6 Atitudine fata: 8 Lasat 100 lei Numai bine
  10. Salutari.Ati mai fost careva ?sunt fete noi ,stiti ceva? ce servici se ofera? preturi? multumesc
  11. dubios salonul,nu au site,nu dau adresa. De la o excorta nu am pretentia sa isi afiseze adresa, dar de la un salon care functioneaza legal ar trebuie sa fie totul la vedere, nu sa ti se comunice doar zona si cand ajungeti acolo mai dati un telefon.
  12. De la o escorta nu am pretentia sa isi afiseze adresa, dar de la un salon care funtioneaza legal ar trebuie sa fie totul la vedere, nu sa ti se comunice doar zona si cand ajungeti acolo mai dati un telefon.
  13. 1.Privilege 2.Raiza 3,Red lips 4.Cleo 5.Blue Moon
  14. Salut, Am vizitat si eu acest salon, cel putin asa s-a prezentat la telefon cand am facut programarea.Blocul este situat langa o cale ferata langa niste garaje si greu am gasit adresa, e numerotare proasta, a trebuit sa o sun pe maseuza de vre 4 ori, inca mi-era teama sa nu ma refuze ca client, nu s-a suparat si am ajuns cu greu,zona pare-mi se a fi o zona abandonata retrasa, locuies si tigani in zona, e pustie si mi-era teama sa trec pe acolo mai ales cand am iesit de la masaj mai ales ca se intunecase.Sunat la interfon si ma face sa mai astept vreo 2-3 minute pana iasa clientul,eu am asteptat mai incolo de usa blocului dar nu am vazut sa iasa nici un barbat, atunci m-am gandit ca poate se uita pe geamul de la fereastra dupa clienti sa vada cine vine la ea. La telefon am intrebat cate fete sunt, si mi-a spus ca e singura. cand am ajuns acolo era o tipa ok care s-a prezentat Ana. Cand am ajuns la usa ei ,usa salonului s-a deschis singura nu am vazut nici o fata ea ascunzanduse dupa usa, am intrat si ma intampinat goala.M-a trimis sa fac dus singur,un singur sampon,prosop scos din dulap dar parea umed si mirosea,cand am intrebato daca se poate sa facem dus impreuna ,m-a refuzat politicos zicand ca ea a facut dus dar in timpul masajului am observat ca nu facuse dus. Actiune masaj apasa tare incepe de la picioare jos ,apoi ma freaca pe spate, aproape uscat sa nu consume ulei, in graba, trecut repede la erotic si terminat fortat,cum stateam pe patul pentru masaj si ea peste mine mi-ai dat seama ca nici igiena,cearseaful de pe pat si perna nu erau in regula.Toata actiunea max 45 minute plus dusurile. Fata 7 aceptabil la corp,mi sa parut grasuta,plinuta, maghiara. Masaj 5 nu stie sa faca masaj ,cica presteaza de 4 ani. Atitudine 6 -in timpul masajului a inceput sa ma tot intrebe de viata personala,ce lucrez,daca sunt intro relatie,de cand,bla bla. nota generala salon + maseoza: 5/6 (asta e parerea si evaluarea mea,).Concluzie Eu nu voi mai reveni la acest salon si nici nu il recomand,nu mi-a placut deloc si nu m-am simtit bine in prezenta ei.
  15. Am fost astazi la acest salon, pe la pranz. Am optat pentru o ora la masaj erotic, dus inainte, maseuza destul de draguta tipa. Fata este destul de placuta si receptiva, dar nu ceva wow. Notele: Fata 8 Locatia 8 Masaj 6 Recomand doar din lipsa de altceva. Nu stiu daca as mai reveni.
×
×
  • Creează nouă...