Sari la conținut

mosgoriot

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mosgoriot

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea

mosgoriot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

41

Reputație

  1. Continuare 2: Raport calitate pret foarte bun (desi scump dar a meritat) De revenit ? In orice caz. Salutari.
  2. Continuare : Privit la ceas si spre surprinderea mea trecusera 50 min desi mie imi pareau cam 15-20.M-am echipat si inainte de a pleca am cotizat diferenta. Sa notez : aspect -10 , locatia -8 , ON -10 , NP - 9
  3. Am fost si eu la aceasta domnisoara . Vis-a-vis de Crisul , usor de gasit si de parcat.A raspuns le telefon din prima si mi-a dat adresa exacta. Am suit cele trei etaje pe scari si cand s-a deschis usa cu surprindere am vazut ca realitatea depaseste cu mult imaginea din fotografii.(ce sa-i faci nu toti suntem fotogenici). Am propus sa fumam o tigara , sa ne cunoastem un pic si trebuie sa recunosc ca nu e usor sa conversezi cu cineva pe care-o vezi prima oara si care raspunde corect si amabil la orice propozitie de-a ta dar numai atat.Cred ca fetele astea ar trebui sa stie sa intretina o conversatie mai sustinuta.(parerea mea). Am aflat ca e din Constanta , ca e pe jumatate tailandeza . Drept e ca ochii ei indreptateau aceasta informatie , aveau un aspect asiatic ceea ce mi-a trezit un interes crescut . Mi-a trecut prin cap ca din Constanta si turcoaicele arata asa dar am lasat-o pe a ei. Am intrebat de preturi si am ales varianta cu o ora 200 lei.Pus banii din proprie initiativa si trecut la dezechipare amandoi.. Am ales sa incepem cu un masaj . Pus ulei din belsug si muncit pe spatele meu (cu destula pricepere)vreo 10 minute, de parca eram la fizioterapie pana i-am precizat ca ma intereseaza si alte zone , mai erogene.Foarte receptiva a trecut la masat fundul cu sanii , cautat cu pricepere pe ala micu de dedesupt si mangaiat toata zona . Cred ca acest moment a fost unul din cele mai reusite momente de cand stiu ca umblu la acest gen de profesioniste. Am prelungit acea faza poate un pic prea mult. Apoi am zis sa puna si gura pe dansul si a dat sa ia caciulita . La protestele mele a supralicitat cu inca 50 lei chestie la care am judecat ca unde a mers vaca poate merge si vitelul.Deci am promis ca ma voi executa in acest sens si a inceput un oral neprotejat foarte priceput. Adanc , umed , toate zonele adiacente cu cate o privire inspre mine care ma excita la maxim.Meserie.Am solicitat apoi un 69 si mi-a oferit o pasarica de o igiena impecabila , la care am muncit cu sarguinta o buna bucata de vreme si se parea ca ii face placere cel putin cat mie . Am trecut apoi la nivelul urmator , pus protectia , si suit fata deasupra unde s-a descurcat multumitor . Cerut apoi sa incercam o alta pozitie si am inceput sa muncesc si eu din spate . Privelistea era foarte excitanta , fundul bine proportionat si miscarile ei m-au facut sa umplu caciulita inainte de vremea cand mi-am propus.Imi pare rau ca nu am reusit sa muncesc si in alte pozitii dar asta e.De data asta atat s-a putut.
  4. Buna , Am fost acum cateva zile la Karla . Recunosc ca in trecut am mai incercat sa o contactez dar nu am avut noroc. Ma atrageau pozele , fiind fan al fetelor subtirele . Intalnirea a fost surprinzatoare pentru mine deoarece pozele erau cu mult sub ceea ce vedeam . Este o femeie deosebit de atragatoare , in ciuda inaltimii bine sub medie. Ceea ce a urmat m-a impresionat si mai mult dupa cele cateva minute de conversatie neutra , Este o tipa de o inteligenta si finete mult peste ceea ce ofera piata autohtona de escorte. Am stabilit rapid ce si cum urmeaza sa procedam si am inceput cu ON la care ofer un 10 fara prea multe comentarii . Stie ce face , adanc si cu finete in toate zonele de interes . Am solicitat apoi un 69 pe care l-a acceptat chiar cu entuziasm.Si de data asta privelistea merita toti banii. Apoi caciulita de rigoare si am invitat-o sa muncesca ea deasupra ceea ce a prestat cu destula energie. A urmat un doggy dragut , fundul micut , rotund , bine proportionat cu restul.La aceste actiuni nota 9 ca are nevoie de lubrifiant la pasarica. Apoi am sperat sa finalizez triumfal in pozitie misionar . Si ce sa vezi : in ciuda eforturilor sustinute ale doamnei (contre , impingeri inspre ea , etc. eu NU si NU . Simteam ca nici in 2 ceasuri nu termin. Am rugat-o sa termine cu mine oral ca asa nu se mai poate si s-a executat fara obiectii si cu chiu cu vai am finalizat si aceasta actiune cu relativ succes.Recunosc ca nu a fost in nici un caz vina ei , s-a straduit sa se faca placuta si utila cat a putut . Sters apoi si fumat o tigara amicala .Conversatia cu ea deosebit de interesanta , se vede ca are o experienta de viata , desigur si in meserie , deosebit de vasta . Decartat 200 lei pentru un nr. , care o fi durat vreo 30-40 min , timp in care nu a sunat telefonul , nu am fost grabit in nici un fel . De revenit in orice caz. Stima!
  5. Am fost la " Ingerasa " si ceea ce e de remarcat e mutrita angelica , deh , de ingerasa . Inaltuta , superslim (admirator al acestui gen) , sani bine proportonati , poate un pic prea moi ( iarasi sunt prea exigent). Locatia in spatele pietii Rogerius , cea noua , bloc de garsoniere. Relativ curat , conditii OK.Oricum nu am venit sa controlez aspecte imobiliare. Fara prea multa vorba am fost informat despre servicii oferite si tarife si am optat pentru ON+NP . Am acceptat si decartat instantaneu 150 lei.Trecem la fapte si incepe examenul oral direct in deep si o tine tot asa , temeinic si cu entuziasm . Recunosc ca la asta se pricepe mult mai bine decat firmele concurente.Propun un 6/9 pe care il accepta imediat si ma delectez cu pasarica de ingerasa . Curatenie exemplara , totul superlativ. Trecem la actiunea cu caciulita , ea deasupra la inceput , apoi din spate (smulg cateva gemete , adevarate sau regizate , oricum dadeau bine).La final , cum refuza sa termin in gurita o luam scolareste , misionar , la care constat o participare activa , mai sa crezi ca ii si place aceasta activitate.Termin in caciulita , sunt sters temeinic cu servetel umed , mai primesc unul pentru finisare , ma imbrac si plec fara prea multe comentarii. Cred ca a fost intalnirea mea cea mai seaca din punct de vedere al conversatiei. Note : ON - 9,5 NP - 9,5 In concluzie , contrar altor pareri ale antevorbitorilor , ma declar multumit de prestatie , am sa mai revin cu placere pe taram ingeresc.
  6. Confirm si eu relatarile antevorbitorilor. Vizita mea la Andreea a fost in general placuta.Totul acceptabil ca ambianta : curatenia , faianta , dusul , prosopul , gelul de dus , etc. Fetita este politicoasa , conversatia relativ elevata , atitudinea multumitoare. Fizic acceptabil , inaltuta , putin supraponderala (oare sunt prea exigent?) , sani nu foarte mari dar destul de fermi (dealtfel eu prefer asa ), mai mult decat draguta la fata , iar buzele de nota 11 ( de sarutat neaparat ) Felatia excelenta precum si finalizarea orala .Nu se grabeste , munceste rabdator si sistematic.Normalul as spune bun , implicata , da senzatia ca-i si place (nu pot garanta de sinceritate).Deci note ON-10 , NP -8 .
×
×
  • Creează nouă...