Sari la conținut

marius3

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre marius3

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

marius3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

33

Reputație

  1. Locatie:10 +, curatenie, confort Aspect: ar fi de 10 + daca ar slabi putin, sorry Alina. Gfe: 10+ Normal: 9 Oral: 10 Costumatie:10 Este proclient, fire calma, deschisa, ai cu cine vorbi. Achitat amenda, este peste medie dar raportat la ce ofera este ok. Va doresc anduranta si frecventa ridicate, ca asta le place.
  2. Oral: 10,slow Normal:9.5, este o placere sa intri Aspect: 9 din cauza sanilor Gfe: 8
  3. Un link catre noua colega de la vogue se poate, multumesc?
  4. oral: 10 normal:10 locatie: 10 GFE:10 - daca cautati GFE, mergeti cu incredere, probabil - the best in town. Mayya este o tip smart, arata super bine dar un pic de tonifiere ar propulsa-o. Pretul este de 350 pe h, un pic prea mare fata de piata, un 300 ar fi OK, este parerea mea ca si client. Va doresc frecventa si anduranta ridicate deoarce asta le place!
  5. normal: 10 anal: 10 oral: 10 anal: 10 GFE + PSE: 10 (pana acum nu am gasit combinatia aceasta) Este vorba de o MILF cu servicii de top, daca doriti top model nu va obositi sa mergeti. Va doresc frecventa si anduranta crescuta, deoarece asta le place cel mai mult!
  6. Aspect: 8.5 Normal: 10 Oral:10 Anal:10 Locatia noua nu o cunosc asadar nu o notez. Ii place meseria si cred asta conteaza cel mai mult. Ca si fizic, ai pe ce pune mana. Recomand. Va doresc anduranta si frecventa crescuta, asta le place cel mai mult.
  7. Buna Anemona, anal este posibil, contra cost evident?
  8. Anemona, nu am gasit lista serviciilor, este posibil anal si COF? Multumesc
  9. Salut, Notele mele ar fi: aspect 10,gfe 10,oral normal 10, locatie 9, sper sa fi rezolvat problema cu o perdea pe post de cuvertura. Este o tipa super fresh. Pacat ca nu mai are analul in meniu,sper sa revina.
  10. Salut, Notele mele ar fi: aspect: 9, bine proportionata, craci si cur super, la sani ar fi un mic minus, f.draguta la fata. Gfe: 10, se pare ca ii place meseria, se implica Oral: 10 Normal:10 Recomand. Va doresc andurata si frecventa crescuta, asta le place!
  11. Note; aspect 9, super craci, ochelari in timpul actiunii, este de liga intai gfe, 8, o nota modesta dar tipa este ok, nu te grabeste oral, 8, se poate mai bine normal, 9, sta cum o pui Anal nu am incercart: pacat de pretul de 100 ron, un pic prohibitiv, probabil este pentru ambitiosi, isi vinde bine resursa :) Va doresc presiune si anduranta, asta le place!
  12. Daca se permite un comentariu,la dna uzura isi spune cuvantul pe final de cariera :).Asta ne paste pe toti in orisice domeniul de activitate :)
  13. Gfe, 10+++ Locatie,10,curatenie, discretie, proasoape, geluri, etc.... Aspect, 8,5 pentru mine. Este naturala fara fite, prietenoasa, pro client, se pricepe.... Cel mai bine mergeti si vedeti si trageti o concluzie. Bafta maxima in acest mega sport!
×
×
  • Creează nouă...