Sari la conținut

adryana123

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adryana123

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adryana123's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputație

  1. BRUNETA FIERBINTE SI OBRAZNICA, PREGATITA SA ITI OFERE CELE MAI EXCITANTE SI PLACUTE MOMENTE DIN VIATA TA. PUN PRET PE BUN SIMT RESPECT, IGIENA, SERIOZITATE SI DISCRETIE. POZE REALE!
  2. Daca esti in cautarea unei aventuri erotice, daca iti doresti sa petreci o ora, doua sau chiar mai multe alaturi de o tipa frumoasa, educata, f. sexy si care sa iti acorde toata atentia de care ai nevoie... nu ramane decat sa ma suni pentru a stabili o intalnire... Sunt disponibila atat incall (la locatia mea, in zona centrala) cat si outcall (la tine sau la hotel). Fotografiile sunt reale!
  3. Daca esti in cautarea unei aventuri erotice, daca iti doresti sa petreci o ora, doua sau chiar mai multe alaturi de o tipa frumoasa, educata, f. sexy si care sa iti acorde toata atentia de care ai nevoie... nu ramane decat sa ma suni pentru a stabili o intalnire... Sunt disponibila atat incall (la locatia mea, in zona centrala) cat si outcall (la tine sau la hotel). Fotografiile sunt reale!
  4. Sunt o fata draguta si rafinata alaturi de care poti petrece clipe de neuitat! Ai fantezii neexplorate? Cauti ceva diferit? suna-ma
  5. Sunt o fata draguta si rafinata alaturi de care poti petrece clipe de neuitat! Ai fantezii neexplorate? Cauti ceva diferit? Stilata, discreta, plina de erotism,
  6. Sunt o fata draguta si rafinata alaturi de care poti petrece clipe de neuitat! Ai fantezii neexplorate? Cauti ceva diferit? Stilata, discreta, plina de erotism,
  7. Sunt o fata draguta si rafinata alaturi de care poti petrece clipe de neuitat! Ai fantezii neexplorate? Cauti ceva diferit? Stilata, discreta, plina de erotism, poze recente, reale.
  8. Daca esti in cautarea unei aventuri erotice, daca iti doresti sa petreci o ora, doua sau chiar mai multe alaturi de o tipa frumoasa, educata, f. sexy si care sa iti acorde toata atentia de care ai nevoie... nu ramane decat sa ma suni pentru a stabili o intalnire... Sunt disponibila atat incall (la locatia mea, in zona centrala) cat si outcall (la tine sau la hotel). Fotografiile sunt reale!
  9. Daca esti in cautarea unei aventuri erotice, daca iti doresti sa petreci o ora, doua sau chiar mai multe alaturi de o tipa frumoasa, educata, f. sexy si care sa iti acorde toata atentia de care ai nevoie... nu ramane decat sa ma suni pentru a stabili o intalnire... Sunt disponibila atat incall (la locatia mea, in zona centrala) cat si outcall (la tine sau la hotel). Fotografiile sunt reale!
  10. Sunt o fata draguta si rafinata alaturi de care poti petrece clipe de neuitat! Ai fantezii neexplorate? Cauti ceva diferit? Stilata, discreta, plina de erotism, poze recente, reale.
  11. Anuntul meu se adreseaza doar domnilor educati,manierati,selectivi,potenti financiar,care se respecta,pun pret pe calitate si doresc compania unei dame educate,rafinate,dragute,placute,unei adevarate gheise 0756963145
×
×
  • Creează nouă...