Sari la conținut

lovele

Serious Contributor
  • Număr conținut

    1.439
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lovele

  • Dată Naștere 03.08.1977

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ual Strit
  • Interese
    păsărici

lovele's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

55

Reputație

  1. https://www.youtube.com/watch?v=xWOfUur2IqQ
  2. Daca suna, nu te mai bagai in seama cu atata bunavointa si poze "reale" pe aici. Pozele cu care te lauzi sunt pentru atras nefututi, betivi sau afumati, in nici un caz pentru cei care apreciaza calitatea. Cunosc exemplare mult mai bune si mai frumoase. Tu esti genul pitipoanca parvenita :)
  3. Vrei sa spui ca ai deschis topicul ca sa ne faci un bine? :) Cata bunavointa ai tu cand nu suna telefonul :)
  4. FK oferă doar Sara,tu te pastrezi pentru C Bug :P
  5. Am fost si eu la mimoza asta . Nu stiu de ce am tinut sa trec pe la ea , poate pentru ca eram in drum spre Corbu si nu a mai trebuit sa ma alerg prin oras . Ca si prezenta fizica , domnisoara este comuna , o pitipoanca , fara sa iasa in evidenta prin calitati deosebite . Pozele o avantajeaza . Ca si prestatie nu mi-a placut sub nici o forma . Executa un oral protejat mecanic care nu iti ofera aproape nici o senzatie fapt pentru care , la acest capitol ii acord un 5. Normalul este fara implicare , sta ca o scandura uitandu-se pe pereti si lasandu-te sa o pompezi pana la finalizare in cauciuc , motiv pentru care ii acord nota 4 (mai bine o luam singur la laba). Si atitudinea ei lasa de dorit , este tacuta , nu poti schimba doua cuvinte cu ea . Sincer nu o recomand . Bani aruncati aiurea .
  6. Nu de mult umblau niste smecherasi pe la escorte,le spuneau ca sunt politisti si le jefuiau.Politia nu a tinut cont cu ce se ocupau fetele si i-au bagat repede la racoare. Andreea nu e cazul sa-si faca probleme.Sa mearga la politie si sa-l dea in gat pe panacot.Daca tipul o sa stea mai mult la mititica ,poa' sa aiba si ceva experiente sexuale pe acolo.La cum a fost descris,nu poate primi decat rolul de fetita .
  7. Nu-i nevoie sa retina numarul.Compania de telefonie stie cine a sunat ,cat au vorbit si daca e nevoie...ce au vorbit.
×
×
  • Creează nouă...