Sari la conținut

vlf001

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre vlf001

vlf001's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Nu e vorba numai de traducere, sunt si niste efecte pe sunet, niste inflexiuni ale vocii...Sunt si asa zisele ``binaural beats``-niste sunete de o anumita frecventa, care iti linistesc mintea. Ai nevoie de programe de genul Steinberg Cubase, sa pui pe sunet cuvintele. Documenteaza-te despre hipnoza si ai sa vezi despre ce e vorba.
  2. Inteleg ce spui, dar nu e chiar asa. Sub hipnoza nu faci lucruri pe care nu le-ai face in starea normala. Daca intervine ceva ce iti displace, daca te simti in pericol, e imposibil sa faci lucruri pe care nu vrei sa le faci...te trezesti! Nu e ca in filme.
  3. Salut! E prima data cand scriu aici. A auzit cineva de dominare prin hipnoza, orgasm prin hipnoza etc. Exista inregistrari pe youtube postate de anumite Stapane, inregistrari care iti promit orgasm prin hipnoza. Am cam inceput sa cred in treab asta mai ales ca au un oarecare efect, cel putin asupra mea....Ideea e ca, mi se pare interesant ca cineva sa faca asta si in Romania, chiar si contra cost. Pe afara exista chiar site-uri intregi cu asa ceva. Cateva exemple: Nu stiu daca exista femei dominanta atat de inteligente cat sa poata face asta, dar eu sincer mi-as dori foarte mult sa am acces la asa ceva in limba romana.
×
×
  • Creează nouă...