Sari la conținut

veninosu72

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre veninosu72

Informatii Personale

  • Sex
    Barbat
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

veninosu72's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

34

Reputație

  1. Stie cineva daca mai lucreaza? Am sunat si telefonul este inchis.
  2. Salutare, Am reusit sa ajung in cele din urma la Andreea. Chiar acum tocmai ce am terminat frumoasa experienta. Ce pot spune : este o prezenta placuta si foarte lipicioasa. Nu imi place sa detaliez intalnirea. Achitat 300 ron pt o ora . Mi se pare un pret mic la cum arata . Note Locatia 9 zona Mall vitan fara alte colege . Locatia ok . On -9 Np- 9 stramta se implica Te pup Andreea si abia astept sa revin💋💋💋
  3. Buna dimineata, Am vizitat o sambata pe Nicole .Ce pot spune ca arata super, inalta ,placuta , cur si sani misto pe placul meu, 🤗etc. Am stat pentru o finalizare .Are o atitudine pro client, nu sta cu ochii pe ceas nu te simti grabit. Locatie 9 Aspect 9 ON 9 Normal 9 Pret 200 ron o finalizare. Un pret corect la cum arata . Cu siguranta o sa revim cu prima ocazie cand o sa am timp.
  4. Am vizitat o ieri ieri pe Monik . Suna interesant oralu cu finalizare penttu care am si optat. Locatia -Blocul Naturalia cunoscut de multi. Fata plinuta ,pot da nota 7 . Incearca sa se faca placuta. La oral ce pot spune - fara artificii , incearca sa o tina cat poate in gat . Adevarat ca a inghitit tot. ca nota sa zic 6,5-7. Cred ca poate sa mai imbunataseasca oralu in timp. Ma gandesc ca e si incepatoare. Baia curata cu tot ce trebuie.
  5. Buna Antonia, mai esti disponibila in Bucuresti?
  6. Si cum te gasim fara numar de contact. Posibil sa fie o fantoma😀
  7. Salutare, Vizitat aseara pe Madalina Ca locatie zona rond alba iulia Poze reale Am optat pt o finalizare Cim Pret 150 ron Se vede ca i place ce face. Data viiotare o sa optez pt o ora.imi place accentul ei ,ma excita 😀 Ca note pt oral 9 cu felcitari.
  8. O recenzie scurta pt Bianca Locatia langa mall vitan Poze reale. e o fata draguta si tinerica cu potential.Ca actiune nu detaliez .a fost totul Ok .nu sta cu ochii pe ceas si nu te grabeste Note Aspect 9 mie unu imi place Oral 8 Normal 9 se implica Nu e mare profesionista . Pt cei care doresc o fata tinerica.
  9. O sa imi fac curaj sa o testez daca o sa raspunda. Sunt interesante pozelw😀
  10. Buna Gabriella! Bine ai venit pe forum. In ce zona ai locatia ? ce program ai de lucru? Sper sa ne cunoastem cat mai curand.
  11. Din câte știu activează dar presupun ca e destul de ocupată . Mai încearcă .
×
×
  • Creează nouă...