Sari la conținut

ionelori

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionelori

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionelori's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Reputație

  1. Am scris această postare pt. tovarășii de forum, nu pt. a clarifica lucrurile cu tine. Dar totuși ce ai vrut sa spui cu "dădeai in mine"?Se poate înțelege și că te am bătut. Sper că nu asta ai vrut sa spui.
  2. Salutare. Sunt un curvar ucenic și chiar daca sunt pe site de câțiva ani nu am scris recenzii. Dar ce am pățit cu domnișoara... e de povestit. Am sunat pt o programare ieri la 17.20 pt o finalizare. Nu vreau sa insist pe aspectul fizic, dar când a deschis ușa trebuia sa fac stânga împrejur și dus să fiu. Pozele și unele rewiuri , care le bănuiesc că ar fi false, sunt departe de realitate. Neavând multa baterie la telefon, o rog sa îmi pun tel la încărcat, iar priza era pe noptiera de lângă pat, de aceea știu cam la minut derularea faptelor, văzând pe telefon ora. La 17.24 incepem acțiunea cu in oral super, aici nu pot reproșa nimic. Sub 10 min, apoi trecem.la.actiune. După câteva minute îmi spune sa mă termin, și să nu mă mai abțin să ejaculez. Atunci mă uit și eu la tel, era și 17.37 și i am spus că mai am până la jumatea de oră. Îmi spune că a specificat pe forum că la ea e 20 minute oferta. Îmi spusese la început că face și finalizate orala cu prezervativ și atunci îi spun că vreau așa. Atunci a început distracția. A început să urle la mine, sa mă înjure, apoi sa ii înjure pe cei de pe forum. Am uitat sa precizez că mai avea o colegă. A ieșit din cameră și a început ,printre înjurături adresate mie și celor de pe forum, să povestească cum este ea bătaia noastră de joc. Avand in vedere nervii ei și fizicul colegei, bine că am scăpat nebatut. Se reîntoarce în dormitor și ,în scârbă, îmi spune că îmi mai da câteva minute. Clar că nu mai aveam chef de nimic. După câteva secunde am oprit o și dus am fost. Cam aceasta este experiența cu titulara contului. Concluziile le trageți voi.
  3. Ciao. Ne poți spune oferta și locația?
  4. Ciao. Locația e Prima Universității sau Oneștilor?
  5. Ciao. Azi până la ce ora ești disponibilă?
  6. Am stabilit de ieri o programare pentru azi la orele 11. Ne am înțeles să o sun la 10.30. Surpriza. Nu a răspuns, dandu-mi ocupat. In acest interval de vreo 3 ore am mai sunat-o dar același rezultat. Având în vedere că este în top 3, cred că pe lângă aspectul fizic și serviciile oferite, ar trebui sa fie serioasă.
  7. Am înțeles. Sper că ai luat și oglinzile cu tine. Când te împaci cu noua locație ne dai și nouă un semn. Chiar daca vocea ta din mesagerie e sexy, preferam vocea live. Te pup.
  8. Salutare. Incerc de două zile să o sun dar intră robotul. E din cauza schimbării locației? :)
  9. Salut. As dori un pic de ajutor. As dori o recomandare pt. escorta zona Iosia. Sunt limitat cu timpul și de aceea as prefera în această zona
×
×
  • Creează nouă...