Sari la conținut

komojomvb

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre komojomvb

Vizitatori Recenți Profil

4.613 citiri profil

komojomvb's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

57

Reputație

  1. Poate o sa radeti multi de mine, dar asta e, imi asum Sunt utilizator de 9 ani pe acest forum si inca nu stiu cum se poate reactiona la postari (gen like, inima, etc.) Daca m-ar ajuta cineva as fi recunoscator.
  2. Daca un lins de rezervoare costa 100 de europene, nu vreau sa stiu cat e “pretul de Cluj” pentru ON si NN 😂 Apropo… ciudata coincidenta ca si salonul s-a deschis in iulie, exact cand si-a deschis colegul nostru norocos contul aici 🤔
  3. Cred ca am fost si eu la ea de cateva luni. Am mers pentru masajul prostatic. Primul lucru pe care l-am observat cand am ajuns langa bloc si am sunat-o era ca statea un tip dubios in geamul de pe hol si se uita, 100% era impresarul ei. Nici nu stiu cum de am mai urcat… Fata e cea din poze, are sani micuti dar fundul ei e chiar misto si e draguta la fata. E destul de prietenoasa. Oralul a fost foarte scurt, a trecut repede la masajul prostatic cu o mana si cu cealalta o freca, nu a fost nu stiu ce… nici nu mai stiu cat am platit dar oricum, per total nu s-a meritat. Pacat totusi, eu cred ca fata chiar ar avea potential datorita fizicului ei.
  4. Daa, se vede din avion, toti suntem zgarciti si “refuzati”, doar Ionel si Ionica, prietenii imaginari ai Ancutei nu sunt 😂
  5. Mi se pare interesant ca doar Ionica si Ionel au platit 300 de lei 😂 restul ba 100… ba 150 care nu stiau prea multe despre ea… eu o futeam cu 50 de lei in masina pe vremuri. O sunam, cerea 150 dar cand ii spuneam ca dau 50 pentru ca tot asa facem si ii aminteam ca exista mesaje cu pretul stabilit de fiecare data, nu trebuia sa insist, in 20 de minute eram acolo pe langa centrala cu ea. Acum nu vreau sa par rau, dar sincer nici nu cred ca merita mai mult.
  6. A, si am uitat sa spun cate ceva despre locatie. Mi se pare un mare defect sa nu ai baie in camera. Cred ca e o singura baie jos unde e plin de apa in jurul wc-ului, sa speram ce a doar spa. Plus mai vezi niste urme lasate de cineva care a mancat prea mult sos iute si si-a dat stomacul peste cap. Iar cand iesi din camera mai vezi cate un coleg cu curul zambind catre tine in timp ce face dus.
  7. Clar. Si tot incearca sa te convinga in timpul masajului ca merita, dar cand o intrebi exact ce contine nu poate sa iti spuna. Daca n-ai cash, nu e nicio problema, vine cu codul qr ca sa ii virezi repede banii, te pupa de 2 ori pe piept, te linge putin si jos si mai are si tupeul sa iti spuna ca mai ai 8 minute sa te termini daca reusesti. Poate fiecare sa numeasca asta cum vrea, eu ii spun nesimtire. Si cum zicea Carlos mai sus, sunt plictisite rau. Se mai si plang ca nu pot dormi pentru ca majoritatea clientilor vin seara sau noaptea. Din cate stiu fetele de acolo chiar lucreaza non stop. Pai ne miram ca sunt plictisite? Cu cei 250 ora de masaj nu am neaparat nici eu o problema, nu stiu cat costa un masaj profesional. Dar daca e sa o luam asa, partea erotica de aici nu merita niciun leu. Macar in gheorgheni mai gaseai si acolo cateva fete care aratau cat de cat ok (acum nu stiu ce fete noi mai sunt acolo), dar te lasau frate sa le atingi, peste tot, unele chiar si sa le gusti savarina. Aici? La canion nici vorba sa fazi o vizita, Annie pana nu i-am atras atentia nici macar nu si-a dat jos chilotii. Acum fiecare poate sa numeasca cum vrea experienta asta, dar eu personal o sa incerc sa renunt la saloane si sa caut mai bine fete care lucreaza singure. Apropo, ce dor mi-e de fata de pe Parang…. Pacat ca nu prea mai gasesti asa ceva.
  8. Ok, eu am deschis topicul si am si fost de doua ori la acest salon. Prima data la “Minnie”, a doua oara la “Miss Annie”. Am inteles ca ele doua sunt cele mai cautate. De la prima vizita, cu Minnie, nu am prea multe amintiri, pentru ca am consumat prea mult si a fost ceva de moment. Stiu ca e frumoasa, nu accepta nimic mai mult nici contra cost si e deschisa si la intalniri in afara jobului, pentru ca ii poace foarte mult Clujul si are nevoie de prieteni, cam atat, nu pentru ca ar face ceva extra. E usor sa obtii profilul ei de insta. A doua intalnire am vrut neaparat sa fie cu Miss Annie, chiar acum am iesit de la ea. Fata e frumoasa, prietenoasa, insa ea e mai precauta si clar e setata sa produca cat mai multi bani. E 250 ora de masaj si daca vrei ceva extra, inca 200 de lei. Nu stia nici macar ea sa explice ce ofera extra, incerca sa explice ca iti face oral dar defapt nu e oral, ci te linge pe la oo si pe penis si te saruta pe corp. E cea mai mare prostie, nu merita sa platiti nimic extra, credeti-ma. Te saruta de 2-3 ori pe piept, dupa care te linge pe la coaie si pe penis putin, dar nu e oral. Cu 450 de lei mergi la o escorta ca lumea, nu vreau sa fac reclama, vedeti si voi in top si la altele care si-au pierdut pozitia din top, nu stiu din ce motive. Nu am ce sa comentez la partea de masaj, e chiar ok, nu se compara cu masajul de la alte saloane, dar partea erotica si acel “extra” e un mare nimic. I-am trimis acei 200 de lei pe revolut, dupa care a inceput sa vorbeasca incet, s-a prefacut ca a incuiat usa si mi-a zis ca daca vin la alte fete sa nu le propun ca imi propun ele daca fac si mai mult. Bullshit… banii pe revolut au intrat in contul unui barbat roman, probabil patronul salonului, deci nu e niciun secret. De recomantad? Hmm… nu stiu ce sa zic… daca vreti sa incercati un masaj efectuat de fete din Thailanda, merita incercat o data, macar stii ca nu dai de “brazilience”, ca la alte saloane. Dar nimic extra. Eu nu am fost la masaj efectuat de profesioniste in domeniu, dar probabil exista fete care fac astfel de masaje la pret mult mai acceptabil, fara partea erotica, care nu merita diferenta de bani. Poate merita sa incerci, as recomanda varianta de 40 de minute la 200 de lei. Eu nu cred ca o sa ma mai intorc. Spor!
  9. Am inteleees... multumesc! Pfff... in ce directie merge lumea asta 😳😳
  10. Salut! Am si eu o curiozitate, am vazut ca sunt din ce in ce mai multe anunturi in care mentioneaza fetele de "party". Ce inseamna mai exact asta, ca vin cu tine ele in club sau dau petrecere la ele acasa, sau ce? Ca eu nu inteleg :)) sa ma lamureasca cineva, va rog!
  11. Am fost si eu vineri seara la un masaj cu masaj prostatic inclus, la Alexandra. Domnisoara este foarte draguta si sociabila, chiar m-am simtit bine cu ea. Nu s-a grabit, m-a lasat sa ma bucur si eu de trupul ei si masajul prostatic a fost excelent. Mi-a placut ca am avut programare si nu a trebuit sa astept deloc, am intrat direct fara sa ma intalnesc cu alti clienti, iar la iesire tot asa, perdelele erau trase asa ca nu m-am intersectat cu nimeni. Recomand!
  12. Mersi mult pentru ca ne-ai impartasit experienta ta! As fi fost totusi tare curios de scoruri, dar nu vreau sa fiu insistent 😁
  13. Salut! Am vazut ca au aparut ceva anunturi noi pe publi zilele astea la rubrica de masaje erotice. Cu masaj thailandez, cica "masaj erotic thai adevarat". Fetele din poze arata bine parca, nu stiu daca sunt reale sau nu. Oare a fost cineva, sa ne detalieze cum e? Las unul dintre anunturi aici. Spor! 🙂 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic-thai-sensation/0666i085dihe74i522707i1ff5if4e77.html
  14. komojomvb

    Gangbang

    Salut! Sunt eu interesat. Cum as putea sa te contactez?
  15. Am fost o data la Adelina. E cea mai buna, are niste sani superbi. recomand!
×
×
  • Creează nouă...