Sari la conținut

black_halowen

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre black_halowen

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

black_halowen's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

18

Reputație

  1. Eu o sa zic doar atat. Toate is disperate dupa bani. 2, daca tot le iubesti atat, iale acasa.
  2. Deci la ce uratanii a-ti pus unii pe aici, si ceilalti sariti, da ce ai tu mai bun, na luati cu pita fratiilor. Asta este femeie, nu chestiile alea ce le postati voi https://ibb.co/LZk9Dg7 https://ibb.co/X3TCtGm https://ibb.co/N1HRDXn https://ibb.co/r6LqQwR https://ibb.co/JcLCgcG https://ibb.co/1LMstTY https://ibb.co/hy3PP3r https://ibb.co/xCCz4Fg https://ibb.co/zPsxcBX https://ibb.co/W2YV7BW https://ibb.co/37qp1dY https://ibb.co/tKZY2Gy https://ibb.co/D9XGQ4w https://ibb.co/gv7zXWH https://ibb.co/FbMhD4Z https://ibb.co/XJtvqnk https://ibb.co/txV54n8 https://ibb.co/7tw0mK0 https://ibb.co/xsLDrPr https://ibb.co/M9sXy5r https://ibb.co/Dktx9BM
  3. Exact cum ti-au zis si baietii. Daca in ziua de azi, ca femeie nu poti face bani decat ca si escorta, e grav. La 30 de ani, de 14 impreuna, si eu am personal impresia ca e plictisita. Sunt atatea variantea, ea vrea din prima in alta sculta infipta. Eu personal daca eram, deja inchidea usa pe dinafara. Dar cum au zis si baietii, bafta...
  4. Ai de grija, ca mai una si ii pusca capu. 😐
  5. Cu ce te-a jignit fata draga. A zis ca ai sanii mai urati decat inainte. Unde e jignirea? Ba nu poti sa iti zici parerea de curve pe un site de curve ca se oftica curva. Doamne fereste!.
  6. Pai clar, atuncia chiar nu mai vine aproape nimeni.
  7. Daca ai platit in avans, sa zicem. Daca nu, e doar vrajeala ca nu poti. Omu a vrut sa te ajute, si tu iti dai la dublu ochii peste cap. Muta-te in retezat, in varf, si vezi acolo cati clienti ai.
  8. Condoleante. Si femeia lui Magelan arata mai bine si sigur are peste. Sorry, da pt varsta de 30 chiar arata .... nu bine.
  9. Te-ai gandit ca om fi toti ca tine, calare 24 din 24 pe forum.
  10. Mai este, dar daca nu mai esti, probabil te-a dat afara frustratu ala de admin.
  11. rog un adm sa stearga acest topic. l-am facut din greseala. imi cer scuze.
  12. Tiganca, operatie de sani, buze si micsorare stomac. La 18 ani avea 220 de kg. Casatorita si doamna avocat. Aia care vor sa o futa, sa o uite, nu o sa o futeti ever.
  13. A123, uite-te la recenzia lui invisible7 si o sa iti gasesti raspunsu in primele 5 propoditii.
×
×
  • Creează nouă...