Sari la conținut

deepsecret

Serious Contributor
  • Număr conținut

    294
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre deepsecret

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

deepsecret's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

169

Reputație

  1. La mine nu a fost mai mult de 45 minute. Și asta pentru că am tras eu de ele. Sunt interesante, deosebite, dar mult prea puse pe făcut bani rapid. Păcat că nu duc ideea mai departe. Ar fi fost ceva absolut inedit. Acum vând doar iluzii. Cu cât iluzia e mai mare, cu atât dai mai mult.
  2. Interesanta costumatie! O poza cu accesoriile bdsm poti posta aici?
  3. Bravo Carlos. Așa umplem fetlife-ul de oameni care cer bani. Stricam atmosfera și acolo
  4. E fals anunțul. Răspunde altcineva la telefon
  5. Lasă-l în pace, Irina! Chiar nu merită efortul. Ai lucruri mai bune și mai frumoase de făcut. Pupici :)
  6. Personal am avut o experiență decepționat la itantric. Vibeul creat de Luciana a fost eminamente negativ de la debut până la final. A făcut-o doar pentru bani, ceea ce nu e ok.
  7. Melysa https://nimfomane.com/forum/topic/132226-mistress-melysa-0757414599/
  8. Cu mască :) evident! Doar că pentru mască bagi direct botul la mica Măriuca, iar acolo ești protejat de orice pericol și te bucuri de libertate. Am vizitat-o azi pe Roxana, iar experiența a fost memorabilă. Pot da notă doar pentru locație, una nouă pentru ea, în zona Sala Palatului - 10. Nu e super lux dar e foarte drăguță și foarte curată. Nu țin minte să fi vizitat multe locații de nivelul ăsta. Primirea a fost exemplară. Pentru servicii îmi e greu să dau note, aș fi oricum subiectiv. Am fost însă impresionat de prezența agreabilă a Roxanei, naturalețea și în același timp efervescența ei. Timpul a curs în mod foarte plăcut, iar discuțiile cu ea au fost extrem de interesante și picante. Punctele forte - cel puțin pentru această întâlnire - GFE și oralul. Reciproc și superlativ în ambele sensuri. Am primit mai mult decât mă așteptam dar mai puțin decât voi aștepta data viitoare. Pentru că are multe de oferit. Și pentru că e tot timpul acolo cu tine și te face să te simți ca și cum ai fi cu o prietenă.
×
×
  • Creează nouă...