Sari la conținut

xcsive

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xcsive

xcsive's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Pro Locatie - Galati-ul e ieftin si o locatie inseamna extra privacy .
  2. Asa cum zicea si un coleg mai sus , papagalul face diferența . Iar dacă tipa e cât de cât OK poate o sa fii tratat chiar mai bine . Sunt multe escorte care variaza pretul si tratementul in functie de client .
  3. Hai fraților ma lăsați cu de astea ? Eu sunt roman sadea si tot am fost discriminat de sute de ori inclusiv de unguri si de hernia conlocuitoare (+ toate rasele si religiile de pe planeta , la propriu ) . KKT-uri de aste sunt peste tot și cam toata lumea are o categorie de oameni pe care nu o înghite . Părerea mea despre chestii de genu e : Report as Spam =>> Ma doare-n pula .
  4. OK tocmai am fost la domnisoara :Aspect in camera , curat , avea ea tigari , dar nu avea nici macar apa de baut (am uitat sa iau eu ceva) . Eu am luat o ora (120 RON) pret de criza .Foarte de treaba , simpatica , OK la fatza , sani mici , silueta , pielea decolorata la maini . Saruta bine , m-a saruat pe tot corpu si shtie sa isi faca treaba . Desi am prins-o la final de program nu s-a plans si nici nu a comentat . Pare curata de boli , nu am vazut nici un semn de alarma .Oralul (neprotejat): 9/10 Normalul : 9/10 (o cam durea dar eu am 19 cm cu 8 (sau mai mult ) asa ca e de inteles ) E mishto atat deasupra cat si pe la spate.Geme mishto in timpul normalului si face zgomot si in timpul oralului daca ii ceri . Din cauza ca a duruto mi-am dat drumu in gura ei la un oral asistat de mana mea .Nasol ca mi s-a rupt prezervativul si acum stau mai cu frica , dar a zis ca e testata de curand , asa ca sper sa fie totul OK .Recomand celor care nu o au foarte mare . Poate o sa mai trec pe la ea . De mentionat ca si peshtele e foarte de treaba , am lasat din greseala o bancota de 50 in minus dar m-a contactat foarte linishtit si am rezolvat rapid , chiar am stat la o tigara cu el .Una peste alta un 9/10 pt domnisoara .
  5. Informatie despre cele doua . Nu face nici una deplasari .1 warn
  6. Informatie despre domnisoara . Nu face deplasari . cut the bullshit
  7. Cel mai probabil s-a retras si eu am sunat aseara ore bune dar degeaba .
  8. Hmm tipa suna super mishto . Sper sa revin peste vreo cateva zile cu un review
  9. Dragutza tipa , da din prima add pe mess . No anal si nu are locatzie in rest pare ok . Cred ca o s-o incerc daca mai stau prin GL
×
×
  • Creează nouă...