Sari la conținut

bogdi80

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bogdi80

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bogdi80's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Domnisoara-discreta-si-eleganta/7b01657f7b6b6156.html Nu aruncanti banii Fata urata, si fizic si ca atitudine. Am fost azi la ea, m-a super expediat, nici la toaleta nu m-a lasat sa merg. Cica pentru un singur numar nu are rost sa ne intindem la povesti. Iar la furut...cred ca mai bine futeam o camila. Horror!!!!
  2. salutare! sambata trecuta am fost si eu la domnisoara. pot sa va spun ca pozele sunt reala, Alexandra e o blonda cu corp frumos, draguta. Sunat in jur de ora 15, programat pentru ora 19, dar sa "revin cu telefon cu 20min inainte, pentru confirmare". baiat serios, sun eu cu 20' inainte sa confirm, imi spune adresa, in zona Iulius Mall. ajuns la adresa cu 5 min inainte de programare sun, imi spune ca "omoara-ma, dar colega mea a primit o vizita si trebuie sa mai astepti". nasol. ce sa fac, sa mai astept, sa plec? imi spune ca dureaza 15-20 de min maxim si ma suna ea ca sa imi spuna sa urc, sa nu o tot deranjez eu. am hotarat sa astept, desi citind reviewuri mai vechi am cazut pe ganduri. dupa 25 de minute sun eu si imi spune ca e ok, pot sa urc. pai nu ramasese ca ma suni tu in 15-20? iar nasol. ajung in camera, colega Alexandrei (Adela, o satena migniona si dragutica) tocmai se stergea pe corpul gol, dupa dus. intru cu Alexandra in dormitor, cam oripilat la gandul ca tocmai asudase altcinva in acele asternuturi (erau vreo 38 de grade afara, totul fierbea). agream pentru o singula ejaculare, 150 de lei. incepem treaba, ea tot speriata: nu ma devora, ia-ma usor...cam speriata de bombe. implicata intr-o oarecare masura. a inceput cu oral protejat, continuat cu 69. apoi terminat in pozitia misionarului. dragut, nimic special. fata destul de comunicativa si vesela. curatica. a fost ok o data, nu cred ca m-as mai intoarce insa.
  3. am fost si eu aseara la tipa de la primul numar de telefon. a fost simpatica la inceput, m-a intrebat cat timp stau si i-am spus o ora. dupa primul numar, care a decurs rapid, 10', imi spune ca trebuie sa plecam ca are treaba si colega ei. la inceput am crezut ca glumeste, am dat-o pe glume, ce facem, am stabilit pentru o ora, am platit 300 de lei. mi-a mai facut un masaj (vai mama lui de masaj) 3 min si iar, nu ca trebuie sa plecam ca are colega mea treaba. zic asta e, plec, ca mi s-a luat, dar nici nu platesc toata suma. ea ca nu ca mi-a facut si masaj. vai de capul meu! m-am tiganit pana a iesit o pestoaica (tiganca grasa si urata) din bucatarie care zice si ea sa o tai mai repede, ca este o alta colega care are treaba. deci e un cuib, in piata fraternitatii 8. de evitat.
  4. Salutare! Am fost azi la Delia si am petrecut o ora extraordinara cu ea. E o tipa dulce, placuta, vesela si sexy. M-a excitat teribil si intre cele doua partide ne-am alintat si am purtat o discutie f agreabila. Va recomand sa o vizitati! Bogdan
  5. iti multumesc. Ne vedem curand.
  6. Am fost si eu aseara la Raluka. E foarte draguta, amabila si naturala in comportament. Curatenie de nota 10 in apartament. M-a intrebat ce imi place, cum, m-a excitat la maxim cu atingerile corpului ei. Am facut-o de doua ori, fara a avea grija ca e cineva cu ochii pe ceas. O ora, 250 lei, a meritat cu varf si indesat. Recomand!
  7. Buna! Sunt in Sibiu o vreme si ti-as face o vizita. La ce numar te pot contacta? Mersi.
×
×
  • Creează nouă...