Sari la conținut

hhhmmm

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hhhmmm

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

hhhmmm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

32

Reputație

  1. Am fost la fata si a fost destul de bine. Are un corp frumos si pufos. Daca esti politicos primesti si tu politete, Ai ce vorbii cu dansa si daca stabiliti ce si cum inainte de actiune total va decurge cum trebuie. O recomand tuturor si daca isi imbunatateste tactica la oral (mai putin mana pe puta s-o mute pe bile si mai adanc si sustinut) poate ajunge la top. Zi frumoasa tuturor !
  2. Te iert daca vrei desi n-are nici o treaba cu iertatul sau firea ta. Rezolvi multe probleme de programare cu o simpla explicatie la telefon, nimeni cu creier la cap nu o sa se impuna asupra timpului tau si al altor clienti. Ce vreau, ca oricine te suna, ca programarea sa fie pe bune, nu se poate atunci sau nu-ti place de baiat etc. modificam sau nu mai comunicam. Nu sunt suparat pe tine, dar faza asta deranjeaza orice client si poti sa te tii departe de complicatii lejer cu o intelegere de 30 de secunde la telefon. Daca esti disponibila saptamana viitoare o sa-mi fac o programare si mai vedem. Zi minunata la toti pe forum!
  3. Puteai sa spui ca astepti pe cineva dar nu stii cat sta si sa sun peste 30 de min sa incerc sa fac o programare mai tarziu. Este destul de logic ca daca cineva sta mai mult altcineva programat sta afara pe degeaba. Scuzele nu ajuta, dar o intelegere la telefon da.
  4. Am sunat la ea astazi la 13.30, a zis sa vin peste 20-30 de min, asa ca am stabilit la 14.00 sa fiu la ING. Dupa 5 telefoane, un mesaj si 15-19 min am plecat de acolo cu numai raspundea deloc.
  5. o reactualizare de preturi si servicii te rugam
  6. si pestele ce facea se plimba prin casa in timp ce voi erati ocupati?
  7. ai schimbat locatia? la taverna sarbului?
  8. nr de tel? ca sunt multe Andreesti pe aicia ! Multumiri anticipate.
×
×
  • Creează nouă...