Sari la conținut

dishwasher123a

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    51
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre dishwasher123a

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

dishwasher123a's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

8

Reputație

  1. inca demential, la fel de buna, amabila, arzoaica si deosebita. dai greu de ea dar merita orice truda. la categoria 40plus ramane pt mine top
  2. Buna Lia! Cateva poze mai recente ai putea adauga pe siteul tau? ne plac noutatile. conform recenziilor mi-ar placea sa te vizitez dar din fotografiile tale nu sunt convins inca.
  3. Am "revenit" daca pot spune asa, dupa ceva vreme la Beatrice. De aceasta data pt epilare, nestiind ca voi da de aceeasi fata draguta si finuta la care am fost acum foarte mult timp pt o sesiune de masaj. Beatrice a ramas aceeasi tipa super ok, placuta, amabila, rabdatoare care s-a straduit din rasputeri sa aiba grija de mine si sa ma epileze in zona intima. servicii ireprosabile, intr-o locatie curata, am facut dus inainte de sesiunea de epilat, ceea ce mi se pare foarte ok, in salone de cosmetica nu ai acces la acest serviciu. Dupa epilare m-am bucurat si de o sesiune de masaj foarte placut care mi-a amintit si de aceasta data ca domnita stie sa se faca placuta. Locatia este in Titan, dupa cum stiti, intr-un complex de blocuri de langa Auchan, accesibil parcarii si totodata discret. pt o sesiune de epilat am achitat 150 ron iar pt cea de masaj erotic aproximativ 40-45 de minute inca 200 ron. Nu am fost grabit deloc, dimpotriva, am avut timp si de cateva discutii si de un pahar de apa :) eu o recomand!
  4. Vizitat caprioara. Programat cu vreo cateva ore inainte, telefonic. Apel ok, voce placuta, rabdatoare, ca de roboti tehnici cand suni la escorte mi s-a luat. Ghidat initial catre Auchan Titan si condus apoi telefonic pana la destinatie. O garsoniera curata, nu ceva waw dar peste multe locatii vizitate. La baie tot necesarul, geluri de la firme cu „renume”, Avon, Oriflame si chestii pe care mai scrie cate un „man”. Prosop curat. Am trecut peste povestirea protocolului initial, am discutat cu ea cateva minute inainte, am mai pus punctul pe i odata sa vad daca e sau nu cu sex, mi-a zis ca azi nu. Ce inseamna asta nu stiu, sa ma duc si maine?! Nu stiu daca ma duc, ma mai gandesc, oricat de buna a fost sedinta de azi parca totusi as prefera o partida cu finalizare cel putin orala, daca la vagin n-am acces. Nu spun niciodata, las lista deschisa. Masaj de relaxare executat excelent, cu ceva program de socializare. Urmat de cateva atingeri senzuale si delicate, admirat din plin privelista cu ea on top, finalizat manual dupa cateva incercari intre sani si pe burtica. Pertotal o sedinta dintre cele bune spre foarte bune, mai are de munca sa ajunga la superlativ. Ce vreau sa subliniez ca minus- pozele o avantajeaza, in realitate are 3-4 kg maxim in plus. Nimic inestetic insa am tinut sa subliniez asta. In rest fizic misto, fund bestial, piele fina,alba, par lung brunet. Calificative: Locatie 9/10 –curat, tot ce trebuie Aspect fizic maseuza – 8/10, 10 pentru fundulet, scad un pic nota pentru sani, prefer sanii siliconati sau foarte prospeti, de fetiscana de 18-19 anisori, eventual virgina J) Masaj de relaxare 8/10 Masaj erotic 8/10 , am spus deja de ce. Nu s-a lasat cu sex, de nici un fel. Raport pret calitate bun (150 ron aproximativ 45-50 minute door to door, fara sa ma simt grabit in vreun fel). Recomandari o sa fac dupa ce o sa vizitez mai multe fete, ca sa am cu ce sa fac comparatii.
×
×
  • Creează nouă...