Sari la conținut

realone75

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre realone75

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

realone75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

7

Reputație

  1. Heyyyyyyyyyyyyyy

    1. realone75

      realone75

      ce faci???

       

      mai traiesti???

       

    2. realone75

      realone75

      buuzzzzzzzzzzzz

       

    3. realone75

      realone75

      te sarut dulce,o seara placuta!

  2. E stiut de toata lumea ca "gura lumii n-o astupi"! Nu este o practica permanenta la mine sa dau replica mai ales cand n-am socializat si n-am avut teme demne de o discutie sustinuta si in detalii. "Normal si anal nu am servit"...??? Acest citat ma determina sa intervin pentru ca sugereaza ca as oferi "favor" sexual anal,iar autorul "nu si-a dorit sa "serveasca".Precizez la modul foarte serios ca nu ofer nimanui acest "favor". Accept cu detasare "notele" primite in privinta aspectului fizic,pentru ca autorul in postul lui da ce note doreste,doar ca e bine sa pastram anumita obiectivitate,asa incat notele sa nu contina si o mare doza de frustrare. Recunosc ca locatia nu este mobilata de mine,ca mobilierul nu este modern, dar este curat. Interesul meu pentru replica acum este doar pentru faptul ca in textul citit preocuparea autorului era in principal sa-mi stabileasca pretul pentru "prestari".
  3. schuldigum bitte...das ist Deutsch...ma bucur sa aud dar de ce trebuie sa-ti ceri scuze?! Placerea a fost si de partea mea,ma bucur la o revedere,pe curand adica "bis bald".
  4. anyway...nu e acelasi nr. de telefon, Verifica te rog... Sarutari, Ana-Nicole
  5. C'mon nu locuiesc in zona Dristor...sau cel putin n-am fost acolo de anul trecut. Sunt de gasit in Titan. Va sarut dulce, Ana-Nicole
  6. Postul nu priveste persoana mea!...Sa lamurim lucrurile...postarea e gresita.Profit de ocazie si fac precizarea ca nu practic sex anal. O zi buna tuturor. Va sarut!!!
  7. Buna, Citind din cand in cand comentariile voastre, consider ca este util sa raspund celor care au simtit disconfort, pentru faptul ca nu-mi functioneaza interfonul. Vreau sa-mi cer scuze unora care n-au avut intelegere si sa multumesc celor care au avut intelegere. Este o problema tehnica pe care nu stau s-o explic aici. Pentru Luca ...precizez ca am inteles ironia, in sensul ca este el naiv,ceea ce nu cred, mai mult cred ca este tendentios si dorea ca in intelegerea limitata strict la 1h si stimulata de acel "cadou" sa beneficieze de ospitalitatea mea pe timp nelimitat si in sensul ca este el naiv, ceea ce nu cred, mai mult cred ca este tendentios si poate ca a inteles gresit cand a "negociat'. Asta nu inseamna ca cineva trebuie sa creada ca eu procedez atat de riguros incat sa stau cu ochii pe ceas, dar dupa 1h si 20 min. "consumate" incep sa am pretentia ca totusi la modul corect s-a negociat doar 1h. Nu e f. important dar Luca a apreciat gresit si inaltimea mea:(Aspectul fizic: inaltime aprox 1,65m, greutate aprox.55kg, varsta in jur de 35 de ani)... am 1,70m,53-54kg... Am sa revin cand simt nevoia de replica sau cand cred ca e necesar sa corectez ceea ce nu mai corespunde cu realitatea. O zi buna!
×
×
  • Creează nouă...