Sari la conținut

theghost25

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre theghost25

theghost25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Mersi mult Alina, o sa te sun cred zilele astea, sper sa dau de tine. Nu conteaza pretul, daca ma simt bine in alea 2 minute, as da si 300 lei.
  2. Buna Alina. Accepti incepatori ? Ideea e ca nu duc mai mult de 2 minute ( ar fi a doua oara cand o fac ), deci in maxim 10 minute ai scapat de mine.
  3. Buna Paula. Am si eu o intrebare. Primesti incepatori?
  4. 2 intrebari am si eu. 1. Primesti incepatori? 2. Maine esti disponibila? Oricum mai mult de 2 minute nu duc, deci in max 10 minute ai scapat de mine. No hate.
  5. EDIT : Nu vreau sa crezi ca sunt din ala care habar nu are de sex. Am avut parte de masturbari si oral din partea unor fete da nu se compara cu sexul pe bune.
  6. As vrea sa trec si eu pe la tine deoarece prietena mi-a promis ceva si m-a lasat dupaia ... Vreau sa te intreb cum va decurge totul. Eu nu am experienta sexuala, sa stiu pozitii miscari de astea asa ca nu cred ca te voi satisface si vei parea nemultumita, eu vreau doar sa ma relaxez putin. Presupun ca toti clientii tau au experienta cu escortele si stiu cum se face treaba, dar eu nu prea stiu..
  7. La oral nu iti pierzi virginitatea. Am avut parte de oral dar fara penetrate si se spune ca inca esti vrigin pana nu penetrezi. Si nu a curs sange.
  8. Asta crezi tu, faci ce vor ele si cand sa le futi, nu le mai gasesti.
  9. Am 18 ani si da am mai avut aventuri cu fete, dar tot virgin am ramas, adica doar ne am jucat cu mainile.
  10. OK, decizia ta, eram dispus sa platesc si 300, iar aia cu 3 ejaculari intr o ora, nu era neaparat sa se intample si asa, daca nu vroiai. Vroiam doar sa am o experienta frumoasa. Salutarile mele.
  11. Cam cat ar fi tariful pentru un virgin, o ora, s ar putea sa am 3 finalizari in acea ora.
×
×
  • Creează nouă...