Sari la conținut

stefanvond

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stefanvond

stefanvond's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Salutare, Incep sa cred ca Amazonia are de ce sa se teama. Au concurenta puternica acum. Am fost la masaj, cu Iulia. Mers pe optiunea de Fantasy Masaj. O optiune inteleapta. Iulia e absolut geniala, corp 10+, masajul aparte, cu GFE interesant pentru un masaj. Zambetul ei face toti banii. Chiar daca la inceput avea usoare emotii, fiind client nou, pe parcursul masajului a devenit foarte calda si m-a impresionat placut. Nu m-am simtit grabit vreo secunda, ba chiar mi s-a parut ca totul e asa cum ar trebui. De revenit clar! Abia astept sa programez un masaj complet.
  2. Recomand cu foarte mare incredere acest salon. Am fost la un masaj cu Amy, o fata de nota 20. Slim, dar cu forme foarte placuta ochiului si simturilor. Bonita este o prezenta placuta, stie sa faca PR, uneori un pic agresiv, dar e de inteles. Pe scurt; Locatie 10 ( dus, curatenie, camera de masaj pregatita inainte sa ajung). Maseuza: 10+ atitudine vioaie, sociabila, stie sa se faca placuta. Masajul: 10+ cu atentie la toate cerintele mele, masajul erotic placut, nu doar o "laba" trista. Cadou: 190 RON 60 minute De revenit cu siguranta!
  3. Recomand cu foarte mare incredere acest salon. Am fost la un masaj cu Amy, o fata de nota 20. Slim, dar cu forme foarte placuta ochiului si simturilor. Bonita este o prezenta placuta, stie sa faca PR, uneori un pic agresiv, dar e de inteles. Pe scurt; Locatie 10 ( dus, curatenie, camera de masaj pregatita inainte sa ajung). Maseuza: 10+ atitudine vioaie, sociabila, stie sa se faca placuta. Masajul: 10+ cu atentie la toate cerintele mele, masajul erotic placut, nu doar o "laba" trista. Cadou: 190 RON 60 minute De revenit cu siguranta!
  4. Recomand cu foarte mare incredere acest salon. Am fost la un masaj cu Amy, o fata de nota 20. Slim, dar cu forme foarte placuta ochiului si simturilor. Bonita este o prezenta placuta, stie sa faca PR, uneori un pic agresiv, dar e de inteles. Pe scurt; Locatie 10 ( dus, curatenie, camera de masaj pregatita inainte sa ajung). Maseuza: 10+ atitudine vioaie, sociabila, stie sa se faca placuta. Masajul: 10+ cu atentie la toate cerintele mele, masajul erotic placut, nu doar o "laba" trista. Cadou: 190 RON 60 minute De revenit cu siguranta!
×
×
  • Creează nouă...