Sari la conținut

adicris773

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre adicris773

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pitesti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

adicris773's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Găsit anunțul pe publi 24 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/doar-pentru-cateva-zile/0i06e927if14742ged4ie0eg9400h356.html am făcut discutat prin whatsapp, am ajuns la locația din spate de la Fortuna (are și o colega) și surpriza: domnișoara de etnie cu o atitudine sub orice critica. A început un oral... care a durat vreo 30 secunde după care spune ca ea nu poate normal decât pe spate și trebuie sa țină cu mâna de prezervativ... 150 de RON aruncați. Din punctul meu de vedere, de evitat.
  2. Salutare, Aici găsiți toate informațiile
  3. Salutare, am vizitat tipa săptămâna asta, pe lângă atitudinea distanta, oral mecanic cu prezervativ, normal doar pe la spate sau in poziția misionarului, are și câteva kg in plus. Mai mult, am descoperit ca deasupra draperiei are o camera cu care filmează toată acțiunea. Când am întrebat ce e cu ea, a motivat ca face și videochat și ca este pusă la încărcat 😂🤣 Locatia a fost la blocurile Argintex și am plătit 150 ron. Din punctul meu de vedere, nu este de revenit.
  4. Pierdere de timp și bani Pozele sunt foarte editate. dantura este neigrijita, neepilata, oralul este doar o laba slaba.
  5. Am făcut o vizita domnișoarei, e venită recent in Pitesti, locație lângă Lidl Gavana. Înălțime 1,60 Sâni măricei, lăsați Oral, max 1 min, protejat, fara implicare - 7 NP - 7 100 RON
  6. Chiar daca o sa reusesti sa faci programare, tot degeaba... nu se respecta. Dupa ce ai facut programarea o sa primesti urmatorul tratament: - nu-ti mai raspunde la telefon - daca raspunde iti spune ca a incurcat programarile, - nu-si aduce aminte ca ai avea programare... si tot asa
  7. Am stabilit o ora, cand am ajuns in zona si am sunat sa-mi dea detaliile cum sa ajung... a zis ca nu-si aduce aminte ca trebuia sa ne intalnim. Foarte neserioasa!!!
  8. adicris773

    0733432140

    Pozele cu textul "publi 24" nu sunt reale
×
×
  • Creează nouă...