Sari la conținut

coldfusion

VIP Member
  • Număr conținut

    2.224
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre coldfusion

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ia Si Fugi

Vizitatori Recenți Profil

28.107 citiri profil

coldfusion's Achievements

  1. https://www.bzi.ro/scene-de-groaza-la-river-towers-in-tatarasi-o-prostituata-a-fost-gasita-in-coma-dupa-ce-un-client-a-incercat-sa-o-omoare-politistii-l-au-prins-in-seara-aceasta-exclusiv-4921305
  2. coldfusion

    Mirra 0748773652

    Baietas, cred ca meriti un trofeu pentru "Cel mai prost si perseverent indrumator de suflete calde" pe care l-am vazut in viata mea. Serios, altu ca tine n-am vazut......bravo.
  3. Pozele sunt din locatia in care am intalnit-o pe Amira. Posibil sa fie alta domnisoara daca apartamentul e in regim hotelier, la liber. Dupa fund nu-mi pare a fi ea. @krn1313...te pup.
  4. Lucreaza, mi-a zis ca te asteapta : https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/reala/2f54ef9h1e9d7758d086e26571e6h297.html
  5. Am vazut-o demult pe publi, nu cred ca e noua in Iasi, deci nu e noua. Intr`adevar, nu i-am mai vazut anuntul / pozele o vreme, deci a lipsit ceva, oricum nu ma pasioneaza, era info pentru voi. Avea aceleasi poze ca in primul link pus de @zozozo
  6. coldfusion

    Indisponibila

    Buna seara si bine v-am gasit, dragii mei, Saptamana trecuta, fix miercuri , am avut o ocazia sa o intalnesc pe @Simonica. Voi face o recenzie contrara regulamentului din lipsa de timp.... Asadar, Simonica nu e pentru amatorii de slim, Simonica are un fund bestial, sanii la fel, e pentru cei amatori de femei "invelite", asa ca mine, cu sani "peste medie" cum ar zice baiatu de pe YT a carui clipuri incep cu "Ciao, imi place sa mananc aicea". Simonica stie orice pozitie, e in largul ei indiferent de ce ii ceri, mie unul mi-a placut si voi reveni. Nu voi da note, cred ca notele au devenit subiective si conteaza mai mult, cel putin pentru mine, experienta in sine per total. Cum ziceam....da, voi reveni la ea cu drag cand o voi mai prinde in Iasi si cand voi mai avea ocazia ( timp liber sincronizat cu al ei timp liber ). O seara faina va doresc, Stima.
  7. coldfusion

    INDISPONIBILA

    In primul rand nu mai da quote ultimului topic cand vrei sa raspunzi. In al doilea rand nu intelegem care e problema ta....ai fost la ora 20 la Eva si ai avut parte de o experienta proasta in ceea ce priveste atentia ei pentru tine ? De unde stii ca Eva nu are o pauza generoasa intre clienti, pauza in care isi poate da refresh asa cum stie ea mai bine. Dar cred ca stiu care e problema....nu aveai incarcare, frecai menta pe forum si te-ai gandit sa futi tu topicul Evei cu parerea ta de doi lei, este ? De unde plm rasariti, nu stiu si nici nu vreau sa stiu pentru ca sunteti multi, obositori si plictisitori.
  8. Da, sustin pentru @Alecsa08 si @emilia_20
  9. Iti respect decizia legata de etnie dar imi permit sa te intreb daca ai cunoscut vreo tipa de etnie care merita revizitata ? Se considera vizita prima intrevedere cu ea, cea in care deja ai aruncat banii pe geam si timpul tau la cosul de gunoi. Iti zic sincer, nu cred ca am intrat in cuibul uneia, am facut cale intoarsa de la usa....is mai rasist, asa, din fire :))))
  10. Mai avea un topic deschis pe Iasi : Anul trecut era studenta la Timisoara, vad ca anul asta, de prin martie, s-a mutat la Iasi :
  11. Ai agatat ambii ciorapi, nu da bine in poza. Trebuiesti "pedepsita" pentru aceasta lovitura de imagine :))
  12. E clara treaba, tocmai ce-am zis mai sus.
×
×
  • Creează nouă...