Sari la conținut

hypermonkey

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre hypermonkey

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    România

hypermonkey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

26

Reputație

  1. După experiențele neplăcute din ultimele zile am reușit sa găsesc exact ceea ce căutam . Citind foarte multe recenzii de pe acest site am reușit sa dau peste numărul de telefon al domnișoarei Roberta . Am contact-o in urma cu câteva zile si mi-a răspuns ca nu este in București in acel moment dar ne putem vedea luni. Am continuat sa comunicam prin mesaje si am stabili ca ora de întâlnire ora 20.00. Mi-am făcut curaj si am întrebat daca mai are o colega care ni se poate alătura. A răspuns politicos ca are si o sa întrebe daca este disponibilă. Răspunsul a venit destul de promt si a fost afirmativ . Am ajuns la locația lor ( bulevardul unirii ) si am sunat pt îndrumări . Roberta a răspuns politicos îndrumând-ma spre cuibul de nebunii .. Când am ajuns am fost întâmpinat de 2 domnișoare foarte drăguțe si cel puțin mie mi s-au părut foarte politicoase . Am fost întrebat cât vreau sa stau , la care am răspuns ca este cum ne-am înțeles la tel ( o ora). Locația este foarte curată . Am primit un prosop pt a face un dush . Am cerut asta deoarece veneam după cateva ore de condus. Am revenit iar Roberta si alexa au început acțiunea sărutându-se , ceea ce mi s-a părut foarte sexy . Imediat au început sa își îndrepte atenția către mine . Alexa a început cu un oral foarte soft apoi Roberta i s-a alăturat . In acel timp amândouă ma priveau in ochii . După cateva minute alexa mi-a pus un prezervativ si a început sa sa ma călărească . In acel timp Roberta m-a sărutat si apoi mi-a pus păsărica ei in gura si a început sa geamă foarte senzual . Totul a foarte im si am cerut sa schimb fetele vroind sa fac sex si cu Roberta . Primul număr nu a durat foarte mult deoarece imaginea celor doua domnișoare sărutându-se îmi bântuia prin cap . Am terminat cu un cim la alexa . Al doilea număr a decurs in același mod . Am schimbat de câteva ori pozițiile si domnișoarele . Începând sa obosim toți 3 am decis sa continuam cu un oral . Am terminat din nou cu cim . A fost o experiența foarte plăcută pe care o recomand colegilor futaciosi. Acuma notele ca la școala : Locație 10 Oral 10 Anal : nu fac Normal 10 Gfe 10 Am plătit 500 RON pt o ora cu cele domnișoare . A meritat si cu siguranța daca ma mai primesc am sa revin la cele doua domnișoare. Data viitoare am sa încerc cu fiecare in parte . Se pare ca in 3 e mult mai greu
  2. Revin cu recenzia întâlnirii mele cu Maya. Am vizitat-o pe domnișoara Maya in acesta vineri . Am stabilit întâlnirea noastră la ora 20.30 . Am ajuns in locația de pe Decebal. Am sunat când eram aproape si am fost îndrumat către blocul unde își are locația . Am fost rugat sa mai aștept 10 min de una dintre colege deoarece domnișoara avea pe altcineva înaintea mea . Am fost primit in casa unde mi-am așteptat liniștit rândul .. . In acel moment am crezut ca o sa fie din nou una dintre experiențele neplăcute care le-am avut in trecut . Timpul a trecut repede întreținându-ma cu colege ei . După ce a terminat cu celălalt client maya si-a îndreptat privirea către mine . Am fost îndrumat către dormitorul de nebunii si am început acțiunea cu un oral neprotejat . Totul a fost ok Iar după 10 min am fost întrebat daca punem prezervativul si începem normamul . Am răspuns afirmativ si am început cu poziția misionarului . Am continuat schimbând diferite poziții . dupa încă 20 min când amândoi eram epuizați am realizat ca nu pot finaliza din păcate de data aceasta . A rămas sa mai încercam pe viitor Notele : Oral : 9 Normal 9 Anal : nu face Gfe : nu am încercat , dar nu cred ca este tipul Pentru Rm Vâlcea este foarte ok . Merita vizitată măcar o data . Am plătit 100 RON pt 30 de min Menționez ca după acțiune am mai continuat sa vb pt încă 10-15 min. Atitudinea a fost foarte ok . Cel puțin fata de mine .
  3. Revin cu o recenzie despre întâlnirea mea cu domnișoara Delia.. totul s-a petrecut vinerea trecută. Am reușit foarte rapid sa iau legătura cu delia si totul a decurs exact cum vroiam. Foarte amabila la telefon am reușit sa stabilim o ora la care ne putem întâlni si am primit adresa .. in zona zepter din unirii. Apartamentul un poc vintage dar totul curat si ok . Am ajuns la usa, iar delia a deschis prompt. Am discutat un pic si apoi m-a întrebat daca vreau sa rămân . Răspunsul meu a fost pozitiv si Delia mi-a înmânat un prosop curat pt a face un dush înainte de a începe acțiunea . Am fost îndrumat către camera ei unde Delia a început sa fac un oral demențial. Limba ei este foarte lunga iar la Deep through a fost excellent . Deoarece eram foarte aproape sa explodez ne-am oprit si am rugat-o pe Delia sa pună un prezervativ pr a continua acțiunea cu normal. In mintea mea deja mi se întipăriese ideea ca trebuie sa termin cu un cim asa ca normalul nu a durat foarte mult . Am terminat glorios in gura Deliei. Nu a plecat imediat si a continuat sa ma sugă cu același entuziasm ca la începutul acțiunii .. După finalizarea mea am mai stat puțin de vorba si am plătit o finalizare plecând fericit acasă . Consider ca Delia este o fata foarte ok, care poate sau nu poate fi pe placul nostru .. Oral 10+ Normal 10 Anal nu am făcut Gfe 8-9 ( mai muls din cauza mea ) Am plătit 200 RON pr un număr Eu zic ca merita văzută si încercată măcar o data .. eu cu siguranța am sa mai revin la ea .
  4. Ne putem vedea si not astazi in jurul oral 18.00??
  5. Nici eu nu credeam ca cineva poate vorbi cu mine in felul acela, mai ales ca aceasta persoana pretinde ca a facut nu stiu cate facultăți si masterate .. Am spus pana acuma ca e alegerea fiecăruia daca mai marge la acesta domisoara, dar sa nu fie suprinși daca in eventualitatea ca discuția nu merge in favoare ei o sa fie înjurați. Aici nu vorbim de ce servicii oferă si cum le practica . E vorba de o discuție pe care aceasta domnișoara a avut-o cu mine si care s-a terminat intr-un mod neplăcut.
  6. imi cer scuze, a fost fără intenție..nu sunt obisnuit sa postez pe aceste site.. Am vrut sa scriu doar pentru a confirma ceea ce a spus prietenul meu mai sus.
  7. Domnule sexything, nu am avut nici o intenție de împărtăși aceasta experiența neplăcuta. Eu sunt persoana care a fost la domnișoara AIDA si m-a bălăcărit ca la usa cortului pentru simplu motiv ca nu am vrut sa ramân cu ea.. Pot conforma adresa ei si am sa incerc sa gasesc apelurile pe care le-am efectuat către aceasta domnișoara.. Ce ini aduc aminte este ca purta ceva pantofi albaștri in picioare si s-a plans ca nu a avut cum sa se îmbrace mai special pt ca am ajuns prea repede.. Programarea era undeva intre ora 16.00 si 16.30 rămânând sa sun cand sunt aproape de adresa indicată de ea. Am sunat dupa ce am parcat masina si domnișoara aida a zis ca intrarea in scara ei este prin spatele blocului si mi-a indicat un gang aflat intre o farmacie si ceva firma de pariuri .. A zis ca sta la prima Usa pe stânga cand cobori din lift.. M-a invitat in casa si in camera ei .. Era întuneric dar am mers pe un hol putin mai lung si camera in care am fost invitat era pe dreapta .. Înainte sa a incepe acțiunea prefer sa intreb ce este permis si ce nu este ( asta din bun simt). Aida mi-a spus si in acel moment mi-am cerut scuze si am zis ca nu vreau sa stau.. Imediat domnișoara a inceput sa vorbească urat si sa ma faca sărăcie si ca eu sunt din aia care ii irosesc ei timpul si nici macar nu am bani in buzunar plus ca din aceea zi eu nu mai "fut"( astea sunt cuvintele ei) nimic de pe situl nimfomane. Am ramas uimit ca cineva poate vorbi asa mai ales ca nu ma cunoștea . Nu vreau sa ma laud dar in 9 zile cat am stat in tara am fost de 14 ori la escorte si dintre toate numai la ea nu am dorit sa ramân mai ales pentru cum a vorbit cu mine... In fine cine vrea sa merga la ea sa meargă, poate doar eu am avut o experimenta proasta. Nu vreau sa intru cu nimeni in polemica mai ales ca suntem diferiți si poate ca ce imi nu imi place ii place altcuiva .. Nu vreau sa vorbesc despre ce servicii oferă aida sau cat de bine le executa... Ce imi mai aduc aminte este ca are o voce răgușită.. In fine sper ca toata lumea este mulțumită si repet cine vrea sa meargă la ea sa meargă..
  8. Salut si bine v-am gasit prieteni futaciosi !!!!
×
×
  • Creează nouă...