Sari la conținut

ella_manuela

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    77
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ella_manuela

  • Dată Naștere 20.09.1985

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    CALITATEA bate cantitatea!

Vizitatori Recenți Profil

4.573 citiri profil

ella_manuela's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

49

Reputație

  1. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
  2. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
  3. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
  4. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
  5. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
  6. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
  7. dragul meu,eu nu cred ca exista o fata de care sa fii tu multumit,mai citeste recenziile tale,persoanele care vin la mine,ma cunosc si stiu ca nu-mi bat joc de clienti,asa ca nu are rost sa stau sa ma cert cu tine. o zii buna.
  8. Buna,daca tot faci o astfel de recenzie,hai macar sa fim sinceri si sa spunem cum au stat lucrurile. Programarea ti-ai facut-o tel la mine,dar din primele discutii ti-am specificat,ca la mine AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE SI CA NU MAI LUCREZ LA FINALIZARE(ca stai o ora sau mai putin),tariful este 200 ron,iti reamintesc ca dupa ce ti-ai facut dus,tu singur te-ai imbracat si ti-ai exprimat dorinta de a pleca,EU NU TE-AM DAT AFARA SI NICI NU TI-AM SUGERAT ACEST LUCRU(ca sa lamurim aspectul cu restul datorat).eu nu pacalesc pe nimeni,cu atat mai putin pe tine. Legat de intarzierea ta ,a fost de 30 min,nu 10 asa cum ai specificat si ai fost sunat de mine,atunci cand tu trebuia sa fii deja la mine(scuzandu-te ca atunci ai plecat de la servici si ca este trafic).Atat eu cat si colega mea,ne-am cerut scuze ptr situatia stanjenitoare,creata de intarzierea ta.Cat despre compartimentarea apartamentului stiai acest lucru de la Laury,dar observ ca marea ta problema era sa studiezi mobila din apartament(daca tu consideri ca un apartament complet mobilat e saracacios,e strict decizi ta). Daca tot te-ai vaitat de prezervativele mele(esti prima persoana),DC NU AI VB MAI BN DE FORMA PENISULUI TAU(asta ca sa fiu diplomata),asa te-ar intelege si camarazii si ai observa ca acuzatiile tale sunt nefondate.Inainte de a te duce la dus te-am intrebat daca doresti un pahar de apa si era logic sa-mi iau ceva pe mine ca sa ti-l aduc. Iar din momentul in care specifici ca ti-ai dori sa vizitezi acea persoana intr-o alta locatie ,nu cred ca a fost asa rau cum te-ai vaitat. Iti doresc o zi buna si fii sincer cand faci recenzii.
  9. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
  10. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
  11. buna,nu-ti pot spune o ora anume ptr ca fac si deplasari,suna-ma cand iti doresti sa vii,dar eu nu lucrez noaptea.
  12. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
  13. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
  14. Esti obosit de la servici sau pur si vrei sa te relaxezi langa o femeie frumoasa, sexy si pasionala, atunci eu sunt alegerea perfecta, blonda stilata si rafinata, te astept pt o ora de sex oral,normal(AMBELE SERVICII SUNT PROTEJATE) ,mici fantezii,masaj de relaxare si masaj erotic. tarife:200lei/1h(NU LUCREZ LA FINALIZARE) hotel 400lei/1h Zona-intersectia Bld Banu Manta cu Ion Mihalache. Cer si ofer discretie, igiena obligatorie. PS. NU RASPUND LA NR. PRIVAT, BEEP sau SMS Telefon - 0730042727.
×
×
  • Creează nouă...