Sari la conținut

mister_g

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre mister_g

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mister_g's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Dedicated Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

50

Reputație

  1. Am vrut sa testez teoria ca ar fi scazut calitatea salonului in ultima vreme. Asa ca am mai facut astazi o vizita si m-am programat la Adina. Mi-a placut ca este dezinvolta si fara fitze, foarte naturala. Fiind mai noua in domeniu, partea de masaj de relaxare nu a avut ceva special, dar a mentinut usor o conversatie placuta. Insa la partea de erotic a recuperat si a iesit in fata am apreciat ca m-a intrebat ce-mi place si a reusit foarte bine sa se muleze pe preferintele mele. Ne-am simtit bine impreuna si a iesit o experienta faina pentru mine, si cred ca si pentru ea. Daca abordati situatia cu bun simt si respect, poate iesi ceva foarte fain cu Adina
  2. Am fost si eu la Ela saptamana asta. A fost bine. Masaj de relaxare super, masaj erotic bun. Dar n-am mai fost de mult pe acolo si nu pot comenta despre calitatea celorlalte maseuze. Misterg.
  3. Buna Alexandra. La ce ora incepi programul ? Esti mai matinala ? Multumesc, Misterg.
  4. Buna Alina. Numarul de telefon din titlu este corect ? Nu reusesc sa te gasesc pe Whatsapp. Multumesc, MisterG.
  5. Buna Bianca, Ai putea te rog sa ne clarifici daca cei +50ron corespund doar initierii sexuale, sau pentru orice alt serviciu care urmeaza in lista dupa NP, OP ? Multumesc, MisterG.
  6. Am fost la Ina acum vreo 2 saptamani. Destul de tarziu, pe la 9 seara. Tocmai se intorcea din calatorii, dar nu a anulat programarea, a venit doar pentru mine - de apreciat. Am optat pentru o singura finalizare, 25min dtd, pentru ca eu eram un pic pe graba, si Ina era venita de pe drum. Foarte volubila si prietenoasa, implicata 100%, si un oral de nota 11, cu care a si culminat experienta noastra. Corp fain pentru cei carora ne place sa avem pe ce pune mana Recomand !
  7. Acum am iesit de la Lara. Am intarziat un pic, nu mai sunt obisnuit cu traficul din Bucuresti. Dar Lara nu se supara. De ce oare ?:) Revenim. A fost prima mea experienta de genul.Emotii mari, iti dai seama. Retraiesc experienta acum, rapid, in gand, dar ar dura prea mult s-o scriu de pe mobil. Dar a fost cu adevarat memorabilia. Ceva unic. Lara nu m-a lasat sa plec nesatisfacut, in ciuda emotiilor mele si a intarzierii. Merci, Lara. Data viitoare trebuie sa rezerv o ora neaparat. Nu ca ne-ar ajunge. Ne auzim cand mai revin in tara. Te pup Highly recommend!
  8. mister_g

    Ema 0722416808

    Am fost astazi la Ema. O fata frumoasa, dezinvolta, fit. M-am simtit bine, a stiut sa duca o conversatie la partea de relaxare si sa pastreze o liniste stimulanta cand a facut tranzitia spre erotic. Si muzica s-a potrivit foarte bine la tranzitie. A fost o a doua parte a masajului foarte senzuala, chair si in lipsa saruturilor sau a cunni, care sunt importante pentru mine, dar consider ca a reusit sa compenseze partial prin tehnica si conectare. Merci pentru experienta deosebita, Ema! Trebuie sa ne mai revedem cand mai ajung prin tara.
  9. absolut superba 😍 sanse sa ajungi si prin Bucuresti ?
  10. Am fost si eu acum vreo 2 zile la Jessica. Draguta fata, frumoasa la fata si cu un corp fain. Am inteles ca am picat imediat cum se trezise, asa ca asta a explicat probabil inceputul mai "slow". Dupa un dus am intrat in camera de masaj, si a urmat, in loc de masajul de relaxare, un mangaiat destul de interesant pe spate si in alte zone esentiale. M-a intors pentru erotic, unde m-a terminat destul de repede cu un tit job si handjob in 69. Cum trecusera doar vreo 30 minute de la start si luasem o ora, am mai stat un pic de vorba pana m-am hotarat sa ma duc la dus. Per total a fost o experienta ok, dar nu dintre cele mai reusite. Eu unul nu am simtit ca ne-am "conectat" sau ca a existat vreun fel de chimie. Pentru ca sunt adeptul feedback-ului, Jessica, am sa-ti las aici cateva idei care, pentru mine, ar fi schimbat experienta din una "ok" in una "wow", pentru ca avea potentialul sa fie "wow": - mi-ar fi placut sa ma intrebi la inceput daca ma deranja fumul de tigara - mi-ar fi placut sa ma mentinem un contact vizual, macar partial, in timpul actiunii - mi-ar fi placut sa creezi si sa mentii iluzia de GFE - mi-ar fi placut sa fii un pic mai prezenta la final, dupa dus, la despartire. m-am simtit complet ignorat in favoarea telefonului, nu stiam daca aveam cui sa ii zic un la reverede, sau sa ies pur si simplu din apartament. Acestea fiind zise, cred ca ai potential sa devii una dintre optiunile de top, daca vei dori sa te mulezi mai mult pe micile fantezii sau dorinte ale clientului. Desi experienta mea, fiind singulara, este departe de a avea pretentia unei evaluari obiective a masajului tau :)
  11. multumesc pentru raspuns. intr-adevar, partea cu mai multe finalizari mi se explicase, asa este. puteti lamuri si a doua intrebare ? multumesc!
  12. Am fost luna trecuta prima data la Royal Place. Trebuie sa recunosc, un pic nesigur, datorita parerilor foarte impartite de pe forum. Cred ca am plecat din start cu "low expectations", dar din fericire mi-au fost depasite, la modul pozitiv. Am sunat, erau 2 fete disponibile. Am intrebat si de discountul de 20% pentru inainte de ora 18:00, si mi s-a zis ca da, este inca valabil la masajul basic, de 200ron. Am ajuns acolo, era disponibila doar Mia, mi-a placut, asa ca am ramas. Am achiat - nimic despre discount de la doamna de la receptie, desi vorbisem inainte la telefon. Intreb de el din nou si mi se confirma ca da - este valabil, deci am platit la casa doar 160ron. Ma intreaba doamna dela receptie de unde am aflat de salon, zic ca de pe forum. De pe care forum, sunt intrebat ? Nu parea sa fie doamna de la receptie la curent cu acest canal de vanzari. Acum despre fata :) Mia este o fata destul de simpla, dar foarte frumoasa si deschisa, prietenoasa. Ne-am simtit bine impreuna, de ambele parti. Ce m-a surprins cu adevarat a fost partea de masaj de relaxare - i-am spus sa imi place un pic mai in forta, dar sa nu se epuiezeze. Am primit unul dintre cele mai bune masaje de pana acum, incluzand si unele din cele "profi" la care am fost (non-erotice). La partea de erotic a fost bine, mai mult bazat pe handjob, dar a reusit sa mentina o atmosfera erotica faina. Nu am fost grabit deloc, ba din contra, si nu mi s-au cerut bani in camera pt "extras", a fost totul ok si placut. E o experienta singurala la Royal Place (pana acum), asa ca ar fi nedrept sa compar salonul cu altele, dar m-a surprins placut. As mai incerca si alte vizite. Cateva recomandari catre management: - nici Mia nici doamna de la receptie nu au reusit sa-mi explice cu adevarat care este diferenta intre masajul de 200 ron si cel de 300 ron. inteleg ca este mai mult erotism, insa definitia este vaga din punctul meu de vedere - daca exista chimie intre cei 2, va exista destul erotism si la masajul de 200ron, sau poate lipsi aproape complet si la cel de 300ron. Inteleg daca la 300 ron ar fi maseuze cu multa experienta care efectueaza multe tehnici diferite, vs maseuze incepatoare care se bazeaza mai mult pe HJ. Dar inteleg ca aceeasi maseuza poate face ambele masaje. Pt mine, cel putin, cele 2 produse sunt un pic confusing - nu imi este clar de ce as vrea sa dau 100 ron (50%) in plus. Poate faceti aceasta distinctie mai clara pe site :) - nu e clar daca acel discount de 20% se mai aplica masajului de 200ron. Pe site nu mai apare, pe forum s-a mentionat ca dupa luna Februarie se mai aplica de fapt. Confuzia asta duce de cele mai multe ori la scaderea increderii clientilor, care se pot gandi ca exista preturi diferentiate, sau sunt "furati" daca nu li se aplica un anumit discount la care ar avea de fapt acces. Merci, MisterG.
  13. Am vizitat-o pe Alexa prima oara la sfarsitul saptamanii trecute. Cunoscand lista lunga de diferite tipuri de masaj, am intrebat-o daca poate face o combinatie de 2 masaje: jumatate masaj somatic, si jumatate masaj tantric. Alexa a confirmat si a trecut la treaba. Masajul somatic a fost foarte, foare bun. Desi e relativ micuta de inaltime si am inteles ca in ultimele luni a slabit, a stiut sa-si foloseasca foarte bine greutatea corpului, si a facut o treaba excelenta. Fara termen de comparatie cu majoritatea maseuzelor de masaj erotic, ci la nivelul de maseuza profesionista. Apoi a trecut la cel erotic, unde la inceput aveam mici rezerve, pentru ca stiam ca nu accepta cunni, si sarutari/fk. Si pentru mine cel putin partea cu sarutarile e foarte importanta pentru a stabili un anumit nivel de intimitate. In plus, pe durata masajului, am observat ca evita contactul vizual. Am mai jost la un masaj cu parametrii astia, cu o alta fata, si nu a fost foarte reusit. Dar la Alexa, a iesit foarte bine. A reusit sa fie foarte erotica, s-a miscat absolut delicios si s-a asigurat ca nu plec de acolo fara finalizare, desi la un moment dat eu nu eram sigur ca o voi face. Si am inteles ca nici nu si-a folosit toate miscarile din arsenal Desi am fost amandoi relativ tacuti pe durata masajului, la sfarsit am apreciat ca a stat cu mine la discutii, cred ca cel putin vreo 20 minute, depasind ora alocata. Alexa are o piele superba, intinsa, pe un corp destul de tonifiat, niste sani superbi si un par negru, lung, frumos. Alexa este foarte deschisa, dezinvolta, atenta la nevoile si semnele pe care le transmite clientul fie verbal, fie prin limbajul corpului. Alexa are o atitudine foarte buna. Multumesc mult pentru masaj, draga Alexa. Astept sa ne revedem, cand mai revin in tara. G.
×
×
  • Creează nouă...