Sari la conținut

gilbertgl

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gilbertgl

gilbertgl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Pacat ca dupa razboi multi......... Le-am cunoscut pe amandoua in perioada cand Alina nebuna sau Dream sexy girl era cu Dream girl undeva in zona general. N-am reusit sa ma intalnesc cu Beatrice pe timpul cand era in vizite la Alina in zona port. Stiam de la Alina cate ceva despre Dream girl si ca sunt prietene. Curiozitatea de a o cunoaste a fost abia dupa ce s-a mutat alina la General, am reusit si eu intr-un sfarsit sa o cunosc pe Beatrice. Pot confirma ca sunt doua persoane total diferite. Si acum imi amintesc cu drag intalnirea. Chiar daca au trecut cativa ani de atunci. Tot respectul din partea mea. Ps: Beatrice, daca citesti pe aici tare as fi curios sa-ti transmit ca acum am varsta necesara unei intalniri doar cu tine.
  2. Acum o saptamana sun la domnisoara katy, imi raspunde foarte amabila si ma lamureste repede ca nu ma poate primi imediat.... cum nu ma grabeam si eram foarte curios sa o cunosc, am asteptat un semn de la ea cand pot suna. Nu am asteptat prea mult ca am si primit semnul dorit . Ma indruma in telefon pana in fata blocului. Locatie in M19 pe la capatul troleului usor de ajuns. Am ajuns si cand am vazut ce amabila e si la felul cum arata, n-am regretat deloc ca am asteptat. Mi-a comunicat "placa" si am ales varianta de 100 cu oral nep. Dus la "dezinfectare" si cand m.am intors am dat de o pisica ce se juca prin camera. M-am pus pe marginea patului, timp in care katy isi da halatul jos. Am inceput cu mangaieri, saruturi pana s-a apropiat de "gilbert" si o inceput un oral destul de placut. N.o rezistat saracul prea mult si am cerut montarea protectiei. Am inceput cu ea on top (nu prea mult timp) si continuat eu deasupra. Cateva saruturi si mici gemete l-au facut pe saracul gilbert sa se impuste in cap )) Dus din nou la dezinfectare, luat la revedere de la "ochioasa". )) Aspect: 9. Ochioasa, tatuaj, piercinguri... Locatie: 7. Daca ar schimba locatia ar ajuta-o mai mult. Baia foarte ingusta. Oral: 9 Normal: 9 Sper sa revin curand.
  3. Saptamana asta am trecut si eu pe la domnita. Sunat, programat si dai pedale spre tiglina. Locatia la A-uri, usor de ajuns. Am intrat, facut cunostinta platit 150 si am fugit la "dezinfectare". Actiunea 1: A inceput cu un oral destul de bunicel (inainte de asta m-a intrebat cum imi place) si dupa cateva minute am montat protectia si m-a intrebat daca poate urca deasupra. Am continuat cu ea on top in timp ce ma jucam cu silicoanele ei. Am schimbat pozitia in misionar si m-a pierdut repede )) Fugit la "dezinfectare" fumat o tigara si incepem actiunea 2 Actiunea 2 cam la fel cu prima insa am incercat pozitia pe la spate. Este slaba dar imi plac acest gen..... o fost placut ca s-a pliat pe dorintele mele si n-o comentat ci din contra, parea foarte amabila. Locatie. Aici dau nota 8 pentru lipsa parei la dush. Aspect. 9 (imi plac genul) Oral. 8 Normal.9 Cadou: am scris mai sus. Voi reveni. Ps: e prima mea recenzie si m-am straduit sa nu fac greseli prea multe chiar daca am tastat de pe telefon.
×
×
  • Creează nouă...