Sari la conținut

lucien

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    14
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lucien

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lucien's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

34

Reputație

  1. Am intalnit-o pana la urma, la inceputul lui septembrie. Locatia in rond la Alba Iulia, pe Decebal (tocmai se mutase acolo, destule lucrurilor nu erau inca puse la punct). A respectat programarea. Poza e a ei si o reprezinta - ceea ce vedeti e ceea ce primiti. Nebunatica la normal. Evita pe cat poate oralul pentru ca nu ii place. Dialog de copila necoapta/rasfatata. Cooperanta in timpul normalului. Avea o colega cam zarghita, care la un moment dat a intrat peste noi dupa bricheta (wtf!). Per ansamblu un 8 cu indulgenta, pentru incurajare. Arata bine pentru fanii genului (miniona), mai are de lucru "la serviciu"
  2. Ce tepusoara mi-a dat fatuca asta. Dar pe de alta parte mi-e greu sa raman suparat pe ea. Sa va povestesc. Stabilisemm telefonic intalnire pentru a doua zi dimineata. Cu rugamintea ei sa o sun cu jumatate de ora inainte de ora stabilita. Am sunat-o cu o ora inainte, cu jumatate de ora inainte, cu un sfert de ora inainte, la ora stabilita si un sfert de ora dupa. Nimic, telefonul inchis. Spre seara am sunat-o iar, sa ii bat obrazul pentru neseriozitate. Si-a cerut scuze atat de convingator, incat aproape am crezut-o. I-am zis ca imi ramane datoare o intalnire si de data asta ar face bine sa se tina de programare. Vom vedea.
  3. O propunere, jumatate in gluma, jumatate serios: organizeaza o tombola cu numerele de telefon ale celor care te suna dar nu ajung sa primeasca raspuns. In felul asta au o sansa in plus sa te intalneasca. Scuze de off topic, dar subiectul cred ca e de interes.
  4. Vezi daca se incadreaza in buget http://nimfomane.com/forum/topic/81473-0743470565-realerecente-demonstrez-la-intalnire21-de-ani-ma-deplasez-la-tine-sau-la-hotel/
  5. Nu sunt un contributor al forumului ci un profitor dar de data asta am sa fac o exceptie. Imagineaza-ti doua animatoare din club care isi fac de cap cu tine. Sau cu care iti faci tu de cap. Eu am fost si m-am bucurat de experienta. Programare prin sms respectata intocmai. Locatia Unirii spre rond Alba Iulia langa Biocarpet. Baie dotata cu toate consumabilele necesare. Atmosfera destinsa si placuta. Fetele: Dragute, cooperante, profi. Pozele sunt reale si vorbesc de la sine. Fetele se cunosc bine, se coordoneaza si se completeaza de minune. Cadou 500 lei pentru o ora cu Roberta si Alexa.
  6. Nu sunt un contributor al forumului ci un profitor dar de data asta am sa fac o exceptie. Imagineaza-ti doua animatoare din club care isi fac de cap cu tine. Sau cu care iti faci tu de cap. Eu am fost si m-am bucurat de experienta. Programare prin sms respectata intocmai. Locatia Unirii spre rond Alba Iulia langa Biocarpet. Baie dotata cu toate consumabilele necesare. Atmosfera destinsa si placuta. Fetele: Dragute, cooperante, profi. Pozele sunt reale si vorbesc de la sine. Fetele se cunosc bine, se coordoneaza si se completeaza de minune. Cadou 500 lei pentru o ora cu Alexa si Roberta
  7. Nu sunt un contributor al forumului ci un profitor dar de data asta am sa fac o exceptie. Imagineaza-ti doua animatoare din club care isi fac de cap cu tine. Sau cu care iti faci tu de cap. Eu am fost si m-am bucurat de experienta. Programare prin sms respectata intocmai. Locatia Unirii spre rond Alba Iulia langa Biocarpet. Baie dotata cu toate consumabilele necesare. Atmosfera destinsa si placuta. Fetele: Dragute, cooperante, profi. Pozele sunt reale si vorbesc de la sine. Fetele se cunosc bine, se coordoneaza si se completeaza de minune. Cadou 500 lei pentru o ora.
  8. Nu sunt semne prea bune. Am sunat pentru a face o programare la final de saptamana. Dar: 'suna-ma atunci cu 30 de minute inainte iti dau adresa si ne intalnim'. Deci 'nu e pe programari' primul venit primul servit. Ana pe numele ei, voce placuta.
  9. Sonya rulz. Stie sa satisfaca un barbat si o face cu atata pasiune ca iti vine sa o porti in p**a prin toata camera si sa o treci prin toate pozitiile. Contact prin sms, programare respectata la minut. Jos palaria, 10. Locatia in apropiere de hotel Ramada. Camera amenajata club style. Baia mica dar dotata cu tot ce trebuie. 9.5 Sonya e inalta, bruneta, corp lucrat la sala si bronzat la solar. Tipul vampa. Sunteti pe genul asta - ii dati 10. Preferati genul inocent, dragalas - Sonyei tot ii dati macar un 9. Actiune: la inceput fata a avut emotii, dar dupa cateva minute de dialog si un masaj atmosfera s-a destins. Oral pasional, cu ruperi de ritm, in diverse posturi, Sonya fiind cand in control, cand supusa si ascultatoare. Normal: lady are miscari unduitoare cand sta on top; si face grimase memorabile cand zgaltai patul cu ea pe spate in fluture. Si cand ii apropii genunchii si ii proptesti calcaiele in pieptul tau e nebunie, caci creste mult frecventa miscarilor. Si lui lady ii place. Plus doua squirt. Per total nota 10. Igiena: perfect (fata lasa cam o ora si jumatate intre doua vizite ca sa aiba timp sa se pregateasca). Eu apreciez asta. 10 450 pt 1 ora si jumatate. Multumesc Sonya
×
×
  • Creează nouă...