Sari la conținut

conthtc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    29
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre conthtc

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

conthtc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Am fost acum ceva vreme la ea , acelasi tarif,tot in zona camerei de comert era si pe vremea aia ,sincer eu nu cred ca merita banutii , e interesanta ca e capra mare dar in rest...la banii astia sofia ii da clasa de departe . Repet fara suparare, nu e pe gustul meu dar in schimb am vazut ca e pe gustul lui Tolea:)
  2. conthtc

    Aiud

    Cunoaste cineva ceva pe la Aiud ?
  3. conthtc

    Cunoaște cineva ?

    Nu reușesc după mobil ? Cum fac ?
  4. Cunoaște cineva ? A fost cineva ?
  5. serios acum , ce sa-ti raspund cand vorbesti asa ?
  6. Poate crezi ca e un anunt obisnuit , ei bine nu e . Lucrand cu noi in primul rand vei fi respectata , vei avea parte de cele mai bune conditii de munca la preturi nemaintalnite in Europa ( pt escortele venite din Romania ). Cazare gratuita in apartamente din centrul orasului , mobilate si utilate modern. Contract de munca , acte de rezidenta , asigurari medicale ( poate crezi ca glumesc si ca nimeni nu-ti ofera asta , eu DA ( fara nu se poate ). Sofer si bodyguard in timpul liber dar si in timpul orelor de munca . Transfer apartament - job gratuit ( zilnic ) in functie de cerintele tale .Nu exista sefi , patroni iar cuvantul PESTE este EXCLUS !!! Hai sa vorbim despre bani ( ca de asta citesti anuntul asta , vrei BANI ) ! Eu nu iti promit sume zilnice cu 3 zerouri ( NU zilnice ) , eu iti spun realitatea , Daca de luni pana sambata vei face un minim de 400 , 500 euro , duminica e mai slaba si nu iti garantez ca vei face mai mult de 200-300 dar avand in vedere ca asta se intampla o zi pe saptamana este mai mult decat satisfacator . Comisioanele le discutam in particular . Daca ai mai lucrat in domeniu cam stii cum se lucreaza . Iti ofer totul , respectand relatia OM-OM . Nu esti obligata sa stai o perioada minima , poti pleca oricand doresti cu cateva zile in prealabil pentru a gasi o alta fata doritoare sa-ti ia locul . Tie , doritoarea de job in Belgia , îti las aici o adresa de mail la care imi pot scrie un nr de contact ( chiar si whats app ) si cateva poze cu tine . Toate bune [email protected]
  7. o parere pur personala , pot doar sa spun ca e penibila recenzia ... o vrajeala lunga si de prost gust ) in care omu nostru , futaciosu nostru a luat si temperatura din camere )) ce sa zic ... la mai putine recenzii de felu asta .
×
×
  • Creează nouă...