Sari la conținut

jadore1

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre jadore1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Focus pe +50 ani

Informatii de Contact

jadore1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Să înțeleg că nu avem fetișuri cu purisance horny puțin skinny? Când eram mai puști m-au mai abordat o serie de dameze de gen dar încă nu eram la vârsta la care să fiu condus de pulă precum calu de hăț. Deci am pierdut ceva pizde interesante din ignoranță. Acum vreau să văd ce ar fi fost dacă...
  2. Paradox Eu chiar le caut pe alea bătrâne dar nu le găsesc.Tu unde le-ai întâlnit?
  3. jadore1

    je ne sais quoi

    Mulțumesc pentru sugestie! Am fost pe acolo însă nu am gasit nimic pe placul meu.
  4. Sărut mâna doamnelor și domnișoarelor, salutare domnilor, cu respect dragi cetățeni! Având în vedere cei 36 de ani pe care-i posed mândru și o mică experiență sexuală (fiindcă niciodată nu e prea mult când vine vorba de sex) m-am hotărât să-mi încerc și aici norocul în a identifica o dameză mai aparte. Pe scurt, sunt un pic sătul de frumuseți comune, mi-ar plăcea ceva mai în vârstă, peste 50 de ani, sau ceva deosebit. Obligatoriu slabă sau foarte slabă. Nu-mi place deloc grăsimea. Îmi plac extremele, ori foarte mică ori foarte înaltă. Ori foarte, ori prea puțin... Am un fetiș demn, mi se par foarte atrăgătoare femeile urâte (după majoritatea standardelor) dar îngrijite și inteligente. Mi-ar plăcea un schimb de experiență și cu alți cetățeni care-mi împărtășesc pasiunea. Succes și sănătate!
  5. Sărut mâna doamnelor și domnișoarelor, salutare domnilor, cu respect dragi cetățeni! Având în vedere cei 36 de ani pe care-i posed mândru și o mică experiență sexuală (fiindcă niciodată nu e prea mult când vine vorba de sex) m-am hotărât să-mi încerc și aici norocul în a identifica o dameză mai aparte. Pe scurt, sunt un pic sătul de frumuseți comune, mi-ar plăcea ceva mai în vârstă, peste 50 de ani, sau ceva deosebit. Obligatoriu slabă sau foarte slabă. Nu-mi place deloc grăsimea. Îmi plac extremele, ori foarte mică ori foarte înaltă. Ori foarte, ori prea puțin... Am un fetiș demn, mi se par foarte atrăgătoare femeile urâte (după majoritatea standardelor) dar îngrijite și inteligente. Mi-ar plăcea un schimb de experiență și cu alți cetățeni care-mi înțeleg pasiunea. Succes și sănătate!
  6. Sărut mâna doamnelor și domnișoarelor, salutare domnilor! Bine v-am găsit, cetățeni! Sunt Mihai, născut în anul Domnului 1981. Spor la treabă!
×
×
  • Creează nouă...