Sari la conținut

cioculets

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre cioculets

  • Dată Naștere 14.02.1972

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Uranus

cioculets's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

44

Reputație

  1. La Amazonia a revenit Diana, tipa satena cu sanii mari si carnea tare. Are doua alunite pe sanul stang una pe san una sub. Prestatia f buna, stie sa se faca placuta. Nota 9
  2. Supla nu cel putin eu prin supla inteleg skinny si nu e skinny dar nici nu are sunci burta sau ceva, e pur si simplu zdravana daca vrei, o femeie pe care ai ce pune mana, carne f tare fara sa fie neaparat mare.
  3. Prospatura la Amazonia, Andreea 21 de ani care lucreaza de ieri acolo si care trebuie vizitata chiar de mai multe ori. Domnisoara are cam 165-170, carne tare sani maari f grei si plini, fund tare, fara celulilta iar la fata simpatica satena cu parul lung prins in coc. Experienta cu ea a fost una f buna, masajul a fost de exceptie, la cel erotic mai are putin de invatat, poate ca fiind noua in stabiliment avea si ceva emotii, pana se acomodeaza cu spatiul samd. Este comunincativa, simpatica insa nu duce o discutie prea departe, e o fata simpla,lipicioasa, simpatica buna la corp si la suflet:)) Bafta!
  4. Eu am fost la Artemis in aug 2015 am prins ff aglomerat cred ca erau peste 70 escorte numai bucati, f multe romance care te abordau in diferite stiluri. Am mers cu o columbianca de milioane n-am mai vazut asa carne tare, o bunaciune trecuta de 30 ani dar nu-i dadeai 25. Atmosfera f degajata am stat vreo 3 ore m-am amuzat de romancele noastre care nu se sfiau sa impartaseasca pareri despre clientii chinezi:)) Merita nebunia, te simti in alta lume si jur ca din 70 femei care erau nu am vazut vreuna nasoala, era asa aglomerat cand am ajuns ca a trebuit sa astept sa primesc cheie pt vestiar:)
  5. Cred ca ma confunzi, eu nu te-am mai vizitat. Normal, nu poti sa multumesti pe toata lumea, am apreciat faptul ca ai sunat sa anunti ca vei intarzia cateva minunte, te-ai comportat f bine, nimic de zis. Numai bine!
  6. Nu pentru mine,pentru cei care vor sa o viziteze. Eu am pierdut timpul, daca aveam poze reale si actuale nu sunam. Nu vad rostul interventiei tale.
  7. Poate reusesti sa pui cateva poze actuale:) Multumesc
  8. Am fost, am ales sa nu raman din primele poze parea mai tanara. Nu ma asteptam sa fie creola, nu am nimic cu creolele imi plac brunetele dar n-a fost pe gustul meu, credeam ca este mai tinerica.
  9. Mersi, o s-o vizitez si va spun parerea mea.
  10. Aseara am oprit la blonda, mi-a spus ca are un apartament la Dna Ghica ca sta singura si ca tarifeaza ora cu 250 lei. Nu am mers cu ea dar m-a amuzat ca mi-a spus ca daca vreau oral in masina se poate si in picioare afirmand" vedem noi, gasim un loc" ) Stie cineva daca are anunt caprioara ceva? M-as risca la un oral din picioare
  11. In ultima vreme tot vad caprioare la Hotel Radisson pe Victoriei, stau vizavi de hotel pe trotuar. N-am putut sa opresc, din pacate.
  12. Vocabular ca vocabular dar ce preturi si ce combinatii are te duci dracu... Alexa e cinstita si face masaj f bun!
×
×
  • Creează nouă...