Sari la conținut

xela87

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xela87

xela87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Teoteo dacă tot ai spus sa o lăsăm în pace nu ar trebui sa mai scrii despre ce face ea.e treaba ei.nu am stat la hibernare ci merg pe concepția k pe cine trag eu pe... Nu mă pun sa scriu nimic despre ele.rămâne intre mine și ele.Cum ar fii dacă sar fi pus și Carmen sa scrie despre noi intimitati aici.nu cred k ar conveni nimanui.
  2. Vorbiți fără sa știți nimic de ea.dacă tot vorbiți ar trebui sa știți și de fostul prieten al ei care a prostito și ia luat toți bani.și acum e mare mahăr pe banii ei.și el era căsătorit și avea și copil.
  3. Așa mă gândeam și eu.parcă teoteo este prea la curent cu toate.ðŸ˜
  4. Și nu cumva domnu teoteo tu ești fostul prieten?
  5. Sa vedem dacă ne răspunde teoteo.sincer cred k sunt doar nascociri
  6. Eu sunt curios de Cum o fii aflat teoteo așa ceva.e greu de crezut sa te întâlnești cu cineva și sati povestească asemenea chestii.
  7. Așa Cum am mai scris mai sus.nu se trece la inactive odată k deja are aproape un an de când nu mai prestează.văd k pe unii îi cam freacă grija de ce se întâmplă și cu viața ei.sau interesat deja cu cine umbla și bla bla.
  8. Mai oameni buni de câteva luni se tot vb de Carmen k nu mai activează și nu înțeleg de ce nu se trece la inactive k sa nu mai fie atâtea discuții contradictorii.ciudat cum domnul pornostar și-a făcut cont doar k sa ne spună noua unde și cu cine sta Carmen.pe cine interesează nr de mașină al băiatului ăla?
×
×
  • Creează nouă...