Sari la conținut

ionut81

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ionut81

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ionut81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

15

Reputație

  1. Am vizita-to duminica 5.07.2020. locatie usor de ajuns,m-a primit cu zambetul pe buze am stat la o tigare si un suc dupa care a urmat un dus si apoi actiunea.Ar ramas marcat de ce poate sa faca fata asta totul a fost ca la carte nu am ce reprosa. Note : Oralul NP 10+++ cu felicitari Normal 10 controlul mușchilor este WOW... De revenit cu siguranta, Anal 10 tot cu controlul muschilor. Serviciile sunt de Top. Cadou 200 lei Te pup Alis si cred ca ne vedem si duminica asta sper.
  2. Are cine idee ce se intampla cu fetele astea de 2 zile telefoanele sunt inchise ?
  3. Am vizitat-o si eu pe Lorena in aceasta searasi pot spune ca am plecat complet satisfacut,am sunat-o si m-a rugat sa o anunt cu 20 minute innainte daca ma hotarasc sa o vizitez ,asa si facut,am sunat si asa cun ne-a fost intelegerea in 15-20 minute am fost primit in apartament care pot zice ca arata fosrte bine si curat,blocul este foarte usor de gasit si chiar are si cateva locuri de parcare (cel putin la 22.00 cand am ajuns eu ) revenind ,am fost primit intr-o tinuta foarte sexi si foarte trasparenta,domnisoare este foarte draguta si bine proportionata dupa gusturile mele ,poate mergeau niste sani un pic mai maricei dar ce sa facem nu le poti avea chiar pe toate,in rest foarte sociabila poti intretine o doscutie cu ea.Legat de servicii am fost intampinat cu un oral bine facut cu atentie la OO si imprejurimi,cand a sintit ca ala micu` si-a intarit muschi i-a pus singura o caciulita si a trecut deasupra in acelasi timp jucanduse cu mana la OO de nu am mai rezistat si am terminat ca un campion,a urmat o mica discutie ,o glumita si am trecut la treaba eu deasupra ,ea deasuprea ,si finalizarea a fost cu acelasi oras foarte bine executat,un mic dus si apoi acasa ca trebuia sa mai si dorm innainte sa plec la munca. Consluzia: Am plecat satisfacut pe deplin,si de servicii si de domnisoara. Notele: Locatie : 9 Aspect fata: 9 GFE: 10 Igiena locatie: 10 FK: 7.5 (nota mica pt. nefolosirea limbutei,doar cu buzitele) Oral: 9 Normal : 9.5 (chiar s-a implicat si a dat si ceva contre) Halat : 150/1 ora Sigur voi mai revenii,si este chiar de recomandat.
  4. Am fost in aceasta seasa la Carmen ,am stabilet o intalnire la ora 21.15 ,am fost punctual si la fel si ea ,fara asteptari prei fata blocului,sau alte intamplari neprevazute .Am fost primit intr-o tinuta sexi formate din sutien si chilotei negri culoarea me preferata la lenjerie intima,la corp eu unul personal nu am ce sa ii reprosej bine proportionat (dupa gustul meu) sani frumosi si un fundulet bombat numai bun de smotocit,locatia este foarte OK curata si combinatia de lumanari betisoare parfumate si o muzica in surdina chiar mi-a sporit cheful , dupa un dus si un pahar de cola cu gheata am trecut la treaba,un oral bine facut cu gemete si atentie la OO,si un normal cu dansa deasupra si foate apasat s-a produs primul CLICK,un dus scurt si eu si ea apoi un pahar de cola si o tigara si am stat putin de vorba sa ne revenim putin (adica eu).Carmen este foarte comunicativa ,poti intretine o discutie cu ea fara sa te grabeasca .Apoi am trecut la runda a doua.un oral combinat cu un 69 ,schimbat pozitii fara comentarii ,gemete ,cand anal cand normal cu un mic masaj la "creasta de curcan" Carmen a facut CLICK,eu nu am reusit sa termin in timp luand doar o ora,asa ca am lasat-o pa data viitoare cand o sa iau sigur 2 ore. Concluzia este ca o sa revin cu siguranta sa termin treba.Mai are o colega dar nu am apucat sa dau ochii cu ea asa ca nu pot da mai multe informatii. locatie -10 fata -8 oral - 9 normal-8 (un pic cam larguta,dar era seara si sigur nu am fost primul client asa ca nu pot sa fiu sigur ca asa este tot timpul,dar compenseaza printr-o pasarica fierbinte rau de tot) anal - 9 ( geme frumos si are un fundulet stamt ) Recomand cu caldura . PS. scuze daca am gresit la gramatica dar sunt un pic "troznit" de la MALT 100%.PRIETENII STIU DE CE. Spor la pompat si la mai mare.
  5. Salutare ,in seara asta am fost cu un prieten la cele doua domnisoare ,dupa o adevarate aventura de o ora de a le prinde libere pe amandoua (noroc ce ne era foame si am mancat ceva,sa mai treaca timpul) am reusit sa intram .O primire OK ,un zimbet o gluma o tigare un pahar de apa ,si apoi sa ne apucam de treaba,eu am ales-o pe Corina cea mica,si prietenu pe Alina (parca ?!?!?!) cea mai inalta ,multumit de servicii amandoi,singurele doua minisuri la Corina : vestitul GEL,si oralul protejat,in rest o carnitza tare pe ea si niste sani !!!!!,per total totul OK.Amandoi am plecat multumiti.Eu unul sigur o sa mai revin. NOTA 8-8.5
×
×
  • Creează nouă...