Sari la conținut

rateu

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rateu

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rateu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-1

Reputație

  1. Intr-o mare de fete lipsite de pudoare ,pline de tupeu si care se calca in picioare sa ajunga langa vreo vedeta gen Pasat ,o fata draguta ,timida si retrasa e o insula de feminitate discreta.Nu e nevoie sa te schimbi,e bine asa cum esti...si sa stii ca adevaratul Print ,cel ce nu ia in seama pe cele care se baga in fata ,ci pe cele ce stau linistite la locul lor ,te va gasi...Nu te lua dupa altii ,fii tu insati...Noroc!
  2. Atomic Kitten – No one loves you (like I love you)Sarah Connor – Skin on skinBryan Adams – Inside outGeorge Benson – Nothing gonna change my love for youBarry White – Sax in the garden
  3. fiecare barbat, are femeia lui cu care se potriveste, cum negrii care o au destul de mare, daca nu foarte mare, se potrivesc cu negresele, chinezii cu chinezoaicele, ca au vaginul mai mic, si tot asa.cu toate ca vorbeam cu cineva odata, ce ar iesi daca o negresa ar face sex cu un chinezoi si am inceput sa radem. mai apoi zic ce ar iesi daca o chinezoaica ar face sex cu un negru. la care amandoi am avut o revelatie NAOMI CAMPBELL!!!!!!!!!!!!!!!!!
  4. HeHeHe.Cumatra a invatat sa isi faca reclama singura.Sanii sant cam siliconati.E buna dar mimeaza mult.M-a rugat sa postez recenzie {daca nu,o scrie singura}.oralul bun,analul k.
  5. as dori sa-l intreb pe americanul ,care este parerea lui personala despre ioana si daca este si el dispus sau interesat sa incerce prestatile ei,dat fiind faptul ca este cea mai comentata de pe forum.
  6. am fost la ea acum 1 an si ceva. o experienta neplacuta as spune, dupa ce am fixat o intalnire la ora 3 o suns sa spun ca am ajuns, si ea imi spune ca a picat, pentru ca a intervenit ceva si nu e in bucuresti )desi am vazut-o pe strada cu 2 pizza in mana, am sunat-o din nou si mi-a spus ca nu era ea, ca se afla in afara bucurestiului, ca ajunge in 1h si ca are deja alta programare...nu stie sa trateze clientii, sau pur si simplu are si o clientela fidela pentru care isi bate joc de noi clienti.
  7. m fost la ea.la telefon mi-a vorbit o fata destul de draguta si gluemata insa cand am intrat p usa tipa din poze parea sfioasa si rece.am platit 2 partide de sex total.face un oral Demential pararea mea.nu se prea implica...este un pic prea cuminte.zice k are 19 ani dar nu prea o cred.cam plina de acnee p corp dar acceptabila.pretul este d 1.5mil 1 finalizare oral normal/2mil 1 finalizare sex total. FK nu face deloc
  8. daca spui ca ai fost recent poti te rog sa dai mai multe detalii despre tarif / locatie . ms
  9. Am fost acum vreo saptamana la Ana - 0734.834.551. Este o prezenta agreabila si intr-adevar, face un oral de mare clasa. DAR... fata mirosea a transpiratie destul de tare iar canad am trecut la normal m-a izbit un miros de la pasarica de imi venea sa-mi vars matele. Deci, fata are probleme cu igiena. Cu toate astea, trebuie sa recunosc, i-as mai da o sansa.
  10. s-a mai ingrasat si sta cu inca o bruneta...foarte foarte vulgara si nasoala...mai are o colega bruneta dar care se v-a muta in curandce nu-mi place este ca nu stie deloooc sa-si faca programarile .. are clienti care vin unul dupa altul..cateodata chiar se si suprapun
  11. Cred ca fata s-a retras din bransa sau poate fi plecata...ca nu mai vad profilul ei si nici la tel. nu mai raspunde de ceva timp.
  12. MONICA este, alaturi de Cristina si Bianca777, una dintre fetele cu experienta. Sta pe Calea Mosilor, vis-a-vis de restaurantul Burebista, intr-un apartament curat si placut.Constitutie atletica, are picioare frumoase si sanii siliconati, pozele ei sunt reale si cu nimic "aranjate".E o femeie scumpa, la un tarif de 300 lei ofera doar o finalizare [ oral + normal ], in intervalul de o ora. Este foarte calina si tandra, se ocupa sa iti faca masaj inainte de a trece la treaba, miroase bine si vorbeste frumos. Asta este de fapt punctul sau forte, felul in care te "pregateste" inainte sa inceapa "actiunea"."Oralul" este foarte in regula, insa fara deepthroat si fara limbi pe anus/testicule."Normalul" este bun, se implica si nu refuza nici o pozitie ceruta de catre client. Accepta cunilingus si pare sa ii placa acest lucru.Per total, desi este o "escorta aparte" in randul "fetelor", eu nu o recomand celor care vor "sa stie pe ce dau banii".Cu toate acestea, Monica este exceptionala pentru barbatii care vor sa leneveasca timp de o ora alaturi de o femeie frumoasa si care vor sa fie mangaiati/masati/alintati.Accepta finalizare in gura/pe corp.
  13. intradevar,pozele nu sunt ale ei,locatia e prin spate pe la piata timpuri noi....colega nu i-am vazut-o niciodata.un pic cam skiny,dar compenseaza prin sani,care sunt frumosi,ii place un pic mai rough (gen,strangema de sani,tragema de par,plesenestema)....deepthroat nu..a pus dintii..nu a stat cu ochii pe ceas..ca si categorisire:din 5 ii dau 3,si toate punctele sunt pt prestatie.pierde pct la locatie si la corp.
  14. A gustat careva aceasta pereche de sani?Sustine ca pozele sunt reale!Stiti ceva?
×
×
  • Creează nouă...